Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в котеджі в Бердянську на березі Азовського моря! сезон 2019

  • 1 Забудте про суєту великих міст і насолоджуйтеся відпочинком, теплим морем і ніжним сонечком в нашому котеджі.
  • 2 Двоповерховий котедж на 8 номерів, зведений з дерев'яного бруса, розташований на березі відкритого моря - далеко від суєти і шуму.
  • 3 Ваш відпочинок в котеджі доповнить велика кількість ресторанів, кафе, нічних клубів, атракціонів.
  • Відпочинок в котеджі Бердянськ сезон 2019. Відпочинок на березі Азовського моря в двоповерховому котеджі на самому березі моря принесе Вам тільки яскраві незабутні враження. Котедж знаходяться в 20 метрах від моря з усіма зручностями. Відпочиваючи в Бердянську в нашому котеджі ви отримаєте масу задоволення від перебування поблизу від моря. Затишні номери, ласкаве сонечко, чистий ніжний пісочок, залишать у вашій пам'яті незабутні спогади про відпочинок в наших котеджах.

    Затишні номери, ласкаве сонечко, чистий ніжний пісочок, залишать у вашій пам'яті незабутні спогади про відпочинок в наших котеджах

    Дізнайтеся ціни на відпочинок в котеджах на сезон 2019. Бронювання номера здійснюється за номером 050-484-6660

    ДІЗНАТИСЯ ЦІНИ

    У номерах коттеджа- двоспальне ліжко (можливе додаткове спальне місце), кондиціонер, холодильник, супутникове телебачення, цілодобово холодна і гаряча вода, автостоянка, користування пляжними аксесуарами, пляж в 20 метрах від корпусу.

    У номерах коттеджа- двоспальне ліжко (можливе додаткове спальне місце), кондиціонер, холодильник, супутникове телебачення, цілодобово холодна і гаряча вода, автостоянка, користування пляжними аксесуарами, пляж в 20 метрах від корпусу

    Приїжджайте до нас в наш затишний котедж! Вам у нас обов'язково сподобається! Ви залишитеся задоволені не тільки від відпочинку в Бердянську, а й від його вартості! Вам буде, що згадати!

Новости