Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Єйську у самого моря: опис, готелі в Єйську біля моря

  1. Як дістатися в Єйськ на відпочинок поруч з морем
  2. На поїзді в Єйськ
  3. Автомобілем
  4. Погода в Єйську (Краснодарський край)
  5. Відпочинок на Азовському морі: житло в Єйську, готелі і готелі
  6. Єйськ: готелі біля моря
  7. Єйськ: хороші готелі
  8. Оренда житла
  9. Відпочинок на Азовському морі в Єйську: набережна
  10. пляжі
  11. Пляжі Таганрозької затоки
  12. Пляжі Єйського лиману
  13. Віндсерфінг і кайтсерфінг
  14. Чим зайнятися в Єйську на відпочинку на морі
  15. Кафе і столові в Єйську

Одним з найпопулярніших курортів в Краснодарському краї на узбережжі Азовського моря є курортне місто Єйськ

Одним з найпопулярніших курортів в Краснодарському краї на узбережжі Азовського моря є курортне місто Єйськ. Цікавий цей містечко своєю історією і піщаними пляжами. На сторінках книги рекордів Гіннеса є і рекорд з Єйська - найширша вулиця! Розділяє парні і непарні боку вулиці Таганрозька затока і кордон між двома державами. Вулиця одночасно знаходиться в двох країнах: Росії (м Єйськ) та Україні (м.Маріуполь).

Для відпочинку в Єйську у самого моря дуже добре розвинена інфраструктура, є велика кількість готелів, а довгі піщані мілководні пляжі є ідеальними для дитячого відпочинку та любителів віндсерфінгу.

На курорти Азовського моря, хоч вони є менш розкрученими, ніж чорноморські, простіше дістатися, швидше і набагато дешевше. В цьому плані відпочинок на Азовському морі в Єйську є одним з ідеальних варіантів для бюджетних туристів.

Як дістатися в Єйськ на відпочинок поруч з морем

Літаком

Дістатися в Єйськ на відпочинок на море можна на літаку. В Єйську є аеропорт, який може приймати практично будь-які повітряні судна. Реконструкція аеропорту повинна була закінчитися в кінці 2016 року. Але по факту, в 2018 році літаки в Єйськ ще не літають. Поки туди авіаквитки купити не можна.

Так як реконструкція затягується, то найближчий аеропорт знаходиться в Ростові-на-Дону (Приблизно в 190 км по трасі), або в Краснодарі - 250 км. Від цих великих міст можна доїхати на таксі, автобусі або електричці.

На поїзді в Єйськ

Залізничним транспортом у Єйськ на відпочинок поруч з морем можна дістатися з будь-якого міста нашої країни. У період літніх відпусток в цьому напрямку з'являється велика кількість додаткових поїздів, так що проблем з придбанням квитків не буде. Особливо, якщо це зроблено заздалегідь. Також можна доїхати до Ростова-на-Дону і дістатися до курорту на електропоїзді. Час в дорозі займе трохи більше 3 годин. Електропоїзди ходять 4 рази на день. Залізничні квитки

Автомобілем

Багато мандрівники, що прямують на південь нашої країни, дуже люблять відпочинок в Єйську у самого моря. Все завдяки тому, що в дорозі економляться час і гроші, а також оптимізується кілометраж на транспортному засобі. В середньому, можна скоротити дистанцію на 400-600 км в одну сторону.

Щоб доїхати до Єйська, необхідно рухатися по трасі М-4 «Дон» до станиці Кущевська і повернути вправо в напрямку станиці Староминская, а після неї по трасі R268 до курортного селища.

Також можна проїхати і через Ростов-на-Дону, Батайськ і Азов. Але шлях в цьому випадку буде проходити по другорядних дорогах, а час у дорозі може збільшитися.

Погода в Єйську (Краснодарський край)

Клімат в Єйську помірно-континентальний з вологістю повітря близько 60%. Влітку в Єйську жарко, а море прогрівається дуже рано - з травня вже можна купатися. Середня температура становить близько +24 градуси в курортний сезон, а в липні і серпні доходить до +30. Влітку дощі бувають рідко, часто вітряна погода, трохи охолоджує в спеку і сприяє серфінгу. Єйськ - кліматичний курорт, тут є і мінеральні води, і лікувальні грязі.

Відпочинок на Азовському морі: житло в Єйську, готелі і готелі

Послуга здачі кімнат для постояльців відпочинку в Єйську на море дуже поширена. Ви можете заздалегідь забронювати кімнату, переглянувши оголошення в мережі інтернет, а також зробити це на місці, проїхавши по вулицях приватного сектора. Ціни на кімнати варіюються, залежно від місяця і кількості осіб, що проживають в них. Так, мінімальні ціни починаються від 400 руб. на одну людину і 700 руб. на трьох осіб.

В Єйську для відпочинку на Азовському морі не бракує в міні готелях і гостьових будинках. Більшість з них можна розділити на два типи. Це сучасні споруди, в яких ціни починаються від 1200 руб. і будівлі, зведені за радянських часів, де можна отримати дах над головою від 900 руб. Умови проживання всюди різні, але в середньому, ці заклади можна віднести до категорії однієї з половиною і двом зіркам.

У цьому курортному місті також є хороші сучасні готелі, які можна зіставити з готелями рівня в три зірки і вище. В Єйську хороші готелі можуть запропонувати постояльцям номери «економ», «стандарт» і «люкс». У багатьох готелях є басейни, сауни, більярд кафе, ресторани і т. Д. Ціни починаються від 1500-1800 руб. на добу і вище, залежно від сезону. До одним з кращих представників в цьому класі можна віднести в Єйську хороші готелі «Вавилон», «Парус», «Морська», «Новинка» і «Акваторія літа».

Є кілька пансіонатів, в основному розрахованих на відпочинок з дітьми. Для тих, хто приїхав з дитиною, краще зупинитися недалеко від Єйського лиману - поруч буде пляж, де неглибоке море, як раз для малюків.

Єйськ: готелі біля моря

новинка
готель Вавилон
Briz Guest House
Романенко
фантазія
Holiday Home Otdyh U Tatyany

Єйськ: хороші готелі

Міні-готель Бердянська 56
Міні-готель Морська 250
Готель «Верона»
готель Вавилон
Пансіон Єйськ

Оренда житла

Вартість оренди однокімнатної квартири в Єйську становить близько 1300 руб. на добу. Як правило, в такому житлі, дозволять зупинитися компанії або сім'ї до 3 чоловік. Двокімнатна квартира, в якій можуть розміститися до 5 гостей, буде коштувати від 2000 руб. на добу.

Щоб орендувати невеликий котедж, необхідно заплатити 3000-4000 руб. на добу, залежно від пори року.

Бронювання відбувається шляхом перерахування депозиту, рівного вартості проживання за одну добу. Якщо вам не вдалося зарезервувати потрібне житло в Єйську для відпочинку на морі заздалегідь, то ви завжди можете звернутися в агентства нерухомості, які мають базу хорошу базу всіх здаються в місті квартир, але візьмуть винагороду до 10% від вартості.

Відпочинок на Азовському морі в Єйську: набережна

Набережна в цьому курортному місті вельми своєрідна. Справа в тому, що Єйськ знаходиться на півострові, що має трикутну форму. Пішохідна набережна розташована по всій довжині цього півострова з боку Таганрозької затоки і Єйського лиману. Пішохідні асфальтові доріжки знаходяться на височинах, з яких відкриваються мальовничі краєвиди на море. Уздовж пішохідних зон є безліч лавок, на яких можна присісти і відпочити. Тут також розташовані кілька кафе. Набережна потопає в зелені дерев, квітників і газонів.

пляжі

В Єйську для відпочинку у самого моря є більше десятка різних пляжів. Вони тут на будь-якому смак: піщані, галькові і піщано-галькові. Загальна протяжність пляжної смуги становить 7 кілометрів.

Пляжі Таганрозької затоки

З боку Таганрозької затоки розташовуються пляжі «Обрив», «Віста», «Кам'янка», «Мелякі» і «Центральний міський пляж», що знаходиться майже на самому апексі півострова.

«Центральний пляж» є самим облаштованим і найширшим. Це піщана смуга, шириною до 100 метрів з добре розвиненою інфраструктурою, парасольками, орендою шезлонгів і різними водними атракціонами.

«Мелякі» і «Кам'янка» - піщано-галькові пляжі. Вони також мають непогану інфраструктуру і безліч водних атракціонів. Недалеко від них знаходяться океанаріум і дельфінарій.

Пляж «Обрив» - це неофіційний дикий пляж. Він гальковий і практично не має розвиненої інфраструктури.

Пляжі Єйського лиману

Від апекса півострова з боку Єйського лиману розташовані пляжі «Молодіжний» і «Дитячий».

Це піщані і дуже широкі пляжі шириною до 100 метрів. Як і випливає з назв, сюди на відпочинок в Єйську у самого моря приїжджає молодь і сім'ї з дітьми. На цих пляжах добре розвинена інфраструктура і розваги, а на «Дитячому» пляжі є майданчик.

Далі слід дуже протяжний пляж «Нахаловка». Це дрібно-гальковий пляж, який підходить для всіх категорій відпочиваючих. Він менш людний, а відпочиваючі на ньому туристи - це ті, хто живе поблизу. Інфраструктура також непогано розвинена і є деякі водні розваги.

Далі йдуть пляжі на вулицях Горького, Плеханова та Свободи. Це широкі піщано-галькові пляжі. Кількість туристів на відпочинку на Азовському морі в Єйську тут менше, ніж на центральному пляжі, але інфраструктура також непогано розвинена.

Віндсерфінг і кайтсерфінг

Якщо ви опинилися на відпочинку в Єйську у самого моря, то обов'язково навчитеся мистецтву віндсерфінгу і кайтсерфінга. Тільки заради цього можна спланувати відпочинок в цьому курортному містечку. Тут самі ідеальні умови для цих видів спорту - хороший вітер і мілководді з великими просторами, а ціни - найнижчі в усьому світі!

В Єйську є дві дуже сильні школи для навчання, оренди та зберігання обладнання. Це "Yeskwind" - Єйська школа віндсерфінгу і клуб-готель «Акваторія Літа». Вартість прокату обладнання становить близько 700 руб. в годину, а вартість навчання 1500 руб. на годину. Також є можливість навчатися групою за суму 1300 руб. за 1,5 години з кожної людини.

за 1,5 години з кожної людини

З власного досвіду скажу, що навчитися можна за 3-6 годин до тих пір, поки не будете відчувати болід (приблизно так само, як в дитинстві вчилися відчувати велосипед, коли вчилися на ньому кататися). Різниця тільки в тому, що падати не боляче. Освоївши цей вид спорту, ви зможете орендувати придатне за розміром і вашій техніці обладнання, а також купивши своє власне, здати його тут на зберігання.

Чим зайнятися в Єйську на відпочинку на морі

У місті 3 великих парку. У Центральному парку ім. Піддубного є колесо огляду, де можна розгледіти місто з висоти.

Дітям буде де пограти - для них тут кілька майданчиків, а також атракціони. Також в парку є спортивні споруди. Тут можна подивитися страусину ферму і зоопарк.

Два інших парку - Нікольський і їм. Горького менш багатолюдні і мають у своєму розпорядженні скоріше до тихим прогулянкам.

В Єйську є дельфінарій, океанаріум і дуже хороший аквапарк «Немо».

В Єйську є дельфінарій, океанаріум і дуже хороший аквапарк «Немо»

Крім цього, на відпочинку на Азовському морі в Єйську, можна зробити поїздку до Ханського озера - вдома рідкісних водоплавних птахів. Тут можна пройти процедуру прийняття лікувальних грязьових ванн (багато хто бере бруду з собою).

Урізноманітнити відпочинок в Єйську на море можна відвідуванням «Кубанського хутора» і коси «Довгої».

В Єйську також є невеликий зоопарк, відвідування якого напевно сподобається вашим дітям.

Кафе і столові в Єйську

Як і в будь-якому курортному місті, в Єйську добре розвинена система харчування для туристів. Тут достатня кількість столових та невеликих забігайлівок. Вартість комплексного обіду або вечері в них на відпочинок в Єйську на море складе 150-250 руб. на людину.

Численні кафе відкриють двері для клієнтів і запропонують страви традиційної російської та європейської кухні. Вартість вечері в таких закладах складе в середньому від 500 до 1500 руб.

Також є кілька ресторанів, таких як «Верона», «Лючія» і «Чебаклея». Кухня в цих закладах цілком гідна, а інтер'єр відповідає хорошому закладу невеликого міста.

Пару слів про деякі закладах. Кафе «Центральне» - уважні офіціанти, швидке обслуговування, хороші порції, затишок, розумні ціни. «Парк-кафе» пропонує російську, японську і європейську кухню. Для дітей умови створені, тому можна приходити з малятами. Увечері в кафе цікаві розважальні програми. У кафе «Бутерброд» роблять смачну піцу, хінкалі. Меню цікаве. Відчувається, що кухарі працюють від душі.

У невеликій і зелене місто Єйськ на відпочинок у самого моря щорічно приїжджають тисячі туристів з усієї країни. Це один з найбільш ближніх курортних міст на півдні Росії, так що дістатися сюди можна швидко і дешево. Мілководді Азовського моря добре прогрівається, що сприятливо для відпочинку в Єйську на море з дітьми. Одночасно, мілководді і стабільний рівний вітер перетворили Єйськ в свого роду столицю віндсерфінгу в нашій країні. Люди, пристрасть до цього екстремального виду спорту, приїжджають сюди ще і ще раз.

Люди, пристрасть до цього екстремального виду спорту, приїжджають сюди ще і ще раз

Новости