Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок на морі влітку 2018: Бердянськ - серце Азова

Відпочинок на морі влітку 2018: Бердянськ

Бердянськ - один з найвідоміших і популярних курортних міст на узбережжі Азовського моря. Щороку на відпочинок приїжджає понад 600 тисяч туристів з України і ближнього зарубіжжя. У курортний сезон тут працює понад 150 туристичних баз, пансіонатів і готелів. Під час літніх шкільних канікул функціонує велика кількість дитячих оздоровчих центрів і таборів.

Цей курорт не тільки морський, але і грязьовий, і кліматичний. Тут кожен зможе не тільки викупатися в Азовському морі, а й оздоровитися за допомогою лікувальної грязі, що міститься в місцевих лиманах і озерах.

Відпочинок на морі влітку 2018: Бердянськ   Бердянськ - один з найвідоміших і популярних курортних міст на узбережжі Азовського моря

Відпочинок на морі влітку 2018: Бердянськ - серце Азова

Клімат в місті Бердянську та його околицях помірно - континентальний, з тривалим сухим і спекотним, з великою кількістю сонячних днів влітку.

Крім знаменитої Бердянської коси (головної визначної пам'ятки міста), морського порту і двох маяків - верхнього і нижнього, які зустрічають заходять в акваторію порту кораблів, тут дуже багато цікавого і захоплюючого.

Крім знаменитої Бердянської коси (головної визначної пам'ятки міста), морського порту і двох маяків - верхнього і нижнього, які зустрічають заходять в акваторію порту кораблів, тут дуже багато цікавого і захоплюючого

Відпочинок на морі влітку 2018: Бердянськ - серце Азова

Місто є портом, з трьох сторін він оточений морем. Прогулюючись по набережній, кожен може спостерігати за заходом великих, дрібних і середніх судів в водну гавань.

Незважаючи на невеликий розмір курорту, розваг тут багато: бари, паби, дискотеки і нічні клуби. Можна відвідати місцеві концерти, фестивалі, що проводяться кожні вихідні під відкритим небом, безліч музеїв, внутрішньоміських і виїзних пізнавальних екскурсій.

Можна відвідати місцеві концерти, фестивалі, що проводяться кожні вихідні під відкритим небом, безліч музеїв, внутрішньоміських і виїзних пізнавальних екскурсій

Відпочинок на морі влітку 2018: Бердянськ - серце Азова

Любителі активного відпочинку можуть відвідати яхт-клуб, здійснити політ на дельтаплані, випробувати віндсерфінг, морські прогулянки на різних плавучих засобах. Також для дітей в Бердянську є аквапарк, дельфінарій, кінний клуб, зоопарк, парки атракціонів, катання на іграшкових поїздах і машинках.

Відпочинок на морі в Бердянську - це ще й комплекс оздоровчих процедур. Не забудь полежати в місцевому солоному озері, зустріти захід, милуючись на пришвартовують суду, відправитися на захоплюючу морську рибалку або здійснити занурення в морські глибини.

Також пропонуємо тобі ознайомитися з такими курортами Чорного моря, як Арабатська стрілка , Коблево і Затока .

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Підписуйся на наш telegram і будь в курсі всіх самих цікавих та актуальних новин!

Новости