Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок на Білосарайській Косі

  1. Компанія Міні Бус здійснює пасажирські перевезення на Білосарайську Косу з Луганська.
  2. Замовити послуги в нашій компанії дуже просто:
  3. Щоб замовити поїздку на Білосарайську Косу варто зателефонувати:

Відпочинок на Білосарайській Косі

Відпочинок на Білосарайській косі вже багато років приваблює туристів не тільки з Донецької області, а й з усієї України, а також з країн ближнього зарубіжжя (Росії, Білорусі).
Селище Білосарайська коса є плавним продовженням селища Мелекіно. Чіткої межі між селищами немає, тому часто виникає плутанина, де саме знаходиться потрібна база відпочинку. Потрапити на Белосарайку можна з Маріупольської траси, якщо згорнути на так званому "другому спуску", або проїхати в бік Урзуфа і згорнути на покажчику.

Потрапити на Белосарайку можна з Маріупольської траси, якщо згорнути на так званому другому спуску, або проїхати в бік Урзуфа і згорнути на покажчику

Білосарайська коса - намивна коса в українській частині Азовського моря, в 25 км від Маріуполя, що обмежує Таганрозька затока з півночі і Білосарайський затоку з південного сходу. У коси знаходиться вершина Білосарайської затоки - бухта Таранов. Довжина коси близько 14 км, ширина біля основи, приблизно, 10 км.
Море тут чистіше, красивіше, а тому більш привабливо для туристів. На даний момент практично вся Білосарайська коса всіяна різними пансіонатами, будинками відпочинку і приватними дачами.

Пляж на території Білосарайської коси відрізняється своєю шириною, чистим піском і, звичайно ж, теплою морською водою. Тому, більшість баз відпочинку, пансіонатів і вілл розташовані поблизу моря. Вам достатньо вийти зі свого номера і, в перебігу декількох хвилин, Ви вже будете ніжитися під променями азовського сонця. У Белосарайке Ви знайдете відпочинок "по кишені".

У Белосарайке Ви знайдете відпочинок по кишені

Білосарайська коса являє собою унікальне природне утворення, яке заселене безліччю унікальних видів птахів, в тому числі безліччю лебедів різних підвидів, саме тому Белосайраскую косу місцеві жителі називають «лебединим краєм». На території, прилеглій до коси, в 1995 році був заснований заповідник, який покликаний зберегти унікальну природу і фауну цього краю.

Є тут котеджі в два, три поверхи з авто-парковками і всіма умовами для проведення незабутнього відпочинку. Ті, кому потрібен відпочинок "економ-класу", знайдуть belosaraiskaya-kosaпріятние пропозиції від баз відпочинку і приватного сектора. Багато баз відпочинку і пансіонати запропонують Вам ігрові майданчики для спортивних ігор, а також пісочниці для малюків. Місцевий повітря і море привертають багато сімей з дітьми. Сезон на Білосарайській Косі починається в червні і триває до вересня, включно. Однак, якщо навесні температурні показники вищі за середні і море прогрівається швидше, то вже в травні Ви зможете побачити чималу кількість туристів.

Однак, якщо навесні температурні показники вищі за середні і море прогрівається швидше, то вже в травні Ви зможете побачити чималу кількість туристів

Таким чином, відпочинок на Білосарайській косі - це не тільки можливість покупатися в чистому морі, позасмагати на пляжах з білосніжного піску, а й можливість помилуватися унікальною природою Білосарайської заповідника.
Багатьох Білосарайська коса привертає невисокими цінами на відпочинок і великим вибором місць, де можна зупинитися. Уздовж узбережжя Азовського моря розташовано безліч баз відпочинку, пансіонатів, вілл, готелів і просто приватних будиночків і котеджів. Цінова політика, сервіс, інфраструктура і умови проживання у всіх різні - від економ-класу (бюджетний варіант без зручностей) до VIP-класу (з комфортабельними номерами, харчуванням, басейном, власним упорядкованим пляжем і т.д.). Все залежить від того, на який відпочинок претендуєте саме ви.

Що стосується розваг, то Білосарайську косу складно назвати центром активного відпочинку. Звичайно ж, в базах відпочинку і віллах Вам запропонують розваги. Але, таких розваг і пригод, як в Кирилівці, Бердянську, Урзуфе або Мелекіно Ви не знайдете. Та й до чого ці розваги, якщо Ви відпочиваєте з родиною ?! Хоча вночі центр Белосарайкі запропонує Вам хорошу танцювальну музику на дискотеках. Однією з визначних пам'яток селища є маяк, побудований ще в XIX столітті.

Інфраструктура Білосарайської коси достатні розвинена. Є продуктовий ринок з помірними цінами, працюють кафе і бари, прокат пляжного приладдя, для любителів активного виду відпочинку на Белосарайке передбачені водні атракціони (водні гірки, «банани», «таблетки», водні скутери і т.д.), спортивні майданчики і ін.

Білосарайська коса розташована на північному березі Азовського моря, при вході в Таганрозька затока. Білосарайська Коса - курортне селище, розташоване в 40 км від Маріуполя.

Для любителів розваг тут є кафе і бари, дискотеки. На базах відпочинку є водні розваги - гірки, катання на скутерах, бананах і таблетках. А також волейбольні та футбольні майданчики, прокат спортивного спорядження.

Білосарайська коса має широку смугу піщаних пляжів. Пляжі тягнуться вздовж всієї коси на багато кілометрів - від селища Мелекіно до закінчення коси. Практично по всій косі розташовані бази відпочинку. Море неглибоке, вода прогрівається до 28 градусів. Вхід в воду пологий, в 100 метрах від берега глибина близько півтора метрів. На пляжі пісок і трохи черепашки.

Багатьох Білосарайська коса привертає невисокими цінами на відпочинок і великим вибором місць, де можна зупинитися. Уздовж узбережжя Азовського моря розташовано безліч баз відпочинку, пансіонатів, вілл, готелів і просто приватних будиночків і котеджів. Цінова політика, сервіс, інфраструктура і умови проживання у всіх різні - від економ-класу (бюджетний варіант без зручностей) до VIP-класу (з комфортабельними номерами, харчуванням, басейном, власним упорядкованим пляжем і т.д.). Все залежить від того, на який відпочинок претендуєте саме ви.

Вартість проживання в пансіонаті на Білосарайській Косі становить від 50 грн в день (вартість уточнити).

Компанія Міні Бус здійснює пасажирські перевезення на Білосарайську Косу з Луганська.

Виїзд комфортабельних автобусів на Білосарайську Косу відбувається з 1 червня по 31 серпня, щодня.

Збір пасажирів по місту щодня з 05:00 до 06:00.
Достатньо зателефонувати по телефону, забронювати місця для проїзду, а потім підійти в призначений час до найближчої зупинки громадського транспорту або іншому зручному для Вас орієнтиру.


Вибравши поїздку на Білосарайську Косу на наших мікроавтобусах, Ви отримаєте безпеку, комфорт і позитивні емоції!

Замовити послуги в нашій компанії дуже просто:

  • зателефонуйте диспетчерського центру;
  • обговоріть деталі з менеджером компанії;
  • забудьте про транспортні проблеми!

Звертайтеся - ми зробимо все для того, щоб ваша поїздка була проведена на вищому рівні!

Щоб замовити поїздку на Білосарайську Косу варто зателефонувати:

+38 (099) 0-300-195

І наші менеджери оперативно в лічені хвилини оформлять замовлення і допоможуть підібрати транспорт найбільш підходящий вашим запитам і вимогам.

Та й до чого ці розваги, якщо Ви відпочиваєте з родиною ?

Новости