Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок на Бердянській косі: готелі (17), ціни, фото, відгуки

  1. 3 причини вибрати для відпочинку в Бердянську готелі на косі
  2. Особливості розміщення і ціни

Чи збираєтеся влітку на море в Бердянськ? Готелі на косі можуть стати відмінним варіантом для спокійного відпочинку в і екологічно чистому місці всією сім'єю або дружньою компанією. Бердянська коса йде в Азовське море на 23 кілометри і відноситься до найбільших і мальовничих кіс України.

Умовно косу ділять на три частини: Ближню, Дальню і Середню. Ближня коса бере початок поблизу гирла річки Берди і завершується у солоного Червоного озера з лікувальними грязями. Звідси простягається Середня коса, що представляє собою вузьку смугу з чистими облаштованими пляжами і сучасними базами відпочинку. Дальня коса, відома розташованим на ній найстарішим маяком Азовського узбережжя, починається біля острова Великий Дзендзик.

3 причини вибрати для відпочинку в Бердянську готелі на косі

1. Узбережжя Бердянської коси є величезний і чистий пляж з золотавим піском, дрібним і теплим морем (влітку середня температура води становить 26 ° С і вище), тому відмінно підходить для відпочинку з дітьми. Повітря тут насичене безліччю корисних мікроелементів і дозволяє організму людини наповнитися близько 90 найважливішими для життя і здоров'я мінералами.

2. На Ближній косі розташовані шість солоних озер з лікувальними грязями. Найсолоніше з них по своїй концентрації схоже на ізраїльське Мертве море. Лікування тут ефективно допомагає при захворюваннях опорно-рухового апарату.

3. Бердянська коса - це цінний заповідник державного значення. Вона відома своїм незвичайним тваринним і рослинним світом. На курортної території можна побачити безліч видів рідкісних рослин, і зустріти степових котів, куниць, ласок і лисиць, а в море - понад 70 видів мешканців, серед яких білуга, камбала, кефаль і інші.

Особливості розміщення і ціни

На Бердянській косі розташовано безліч:

Бази відпочинку в Бердянську на косі розташовані в декількох хвилинах від моря. Вони надають різні варіанти, як для бюджетного, так і для комфортабельного розміщення. Однокімнатний номер з вигодами і видом на море в готелі Бердянська на косі буде коштувати від 400 грн, напівлюкс для двох з кондиціонером, холодильником і ванною кімнатою - 440-650 грн. Проживання в комфортабельному котеджі у самого моря, розрахованому на 4 відпочиваючих, вам обійдеться в 3400 грн.

Бердянська коса - дивовижний природний куточок на Азовському узбережжі, який обов'язково варто відвідати!

Як правило, ті хто цікавляться відпочинком на на Бердянській косі також розглядають варіанти відпочинку в Кирилівці на Федотової косі або косі Пересип , а також відпочинку в Очакові на Чорноморській косі .

Новости