Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок на Азовському морі 2014 року

Відпочинок на Азовському морі 2014   року напевно запланований на літо мільйонами туристів

Відпочинок на Азовському морі 2014 року напевно запланований на літо мільйонами туристів. Азовське море подобається всім - тут відпочивають не тільки українці. Долаючи тисячі кілометрів, на Азовське море влітку приїжджають росіяни, білоруси, а також жителі європейських країн.

У чому ж секрет такої популярності Азова? Відповідь проста - це найтепліше море на планеті немов самою природою створено для пляжного відпочинку. Азовське море має дуже вдале географічне розташування, завдяки чому літній сезон тут починається в травні і закінчується у вересні. Літо тут сонячне і тепле, дощі бувають рідко.

Курорти Азовського моря надають відпочиваючим максимум комфорту, зручностей і розваг. Кирилівка, Генічеськ, Бердянськ, Приморськ, а також невеликі прибережні селища запропонують самий різноплановий відпочинок. Сімейний відпочинок з дітьми, релакс і оздоровлення, активний відпочинок - всі ці напрямки отримали достатній розвиток.

Чіткої спеціалізації між регіонами немає, проте деякі пріоритети все-таки існують.

Азовське море в районі Генічеська особливо дрібне, тому дітям і їх мамам тут найбільш комфортно і безпечно. Охочих оздоровиться на цей курорт залучають солоні озера Сиваша і термальні джерела Арабатської стрілки.

Приморськ - тихий цивілізований курортне містечко сподобається людям, які шукають затишок і спокійні розваги. Бази відпочинку Приморська - зразок респектабельності і комфорту.

Широко відомі санаторії Бердянська, в яких укомплектований штат висококваліфікованих медичних працівників, що мають великий практичний досвід. Медичні установи Бердянська оснащені найсучаснішим обладнанням.

Відпочинок в невеликих селищах Маріупольського та Приазовського району сподобається тим, хто хоче пожити далеко від шуму і суєти, насолоджуючись первозданною природою. Зауважимо, що бази відпочинку тут цілком сучасні і комфортні.

Кирилівка - безперечний лідер серед курортів Азовського моря - універсальний курорт. Її величезна територія дозволяє задовольнити будь-які запити туристів. У Кирилівці є все - що потопають у зелені бази відпочинку коси Пересип зі спокійними пляжами, активний відпочинок на Федотової косі, лікувальні грязі Утлюкського лиману, центр селища Кирилівка, що пропонує гучне безтурботні веселощі.

Інфраструктура на курортах Приазов'я розвинена добре. Адже попит, як відомо, народжує пропозицію. Бази відпочинку пропонують житло самих різних рівнів: окремі апартаменти, номери класу "люкс", добротний клас "стандарт", туристичні дерев'яні будиночки без зручностей, окремі кімнати і навіть ліжка. Головне визначитися з спрямованістю відпочинку і запланувати бюджет.

Азовське море 2014 пропонує комфортний відпочинок на лоні природи.

Сьогодні переглянулися: 0; Всього переглянулися: 843.
Дата публікації статті: 09.09.2016.

У чому ж секрет такої популярності Азова?

Новости