Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відгуки туристів про відпочинок в Єйську (Росія) 2019

  1. Єйськ - курортний куточок Росії Не помилюся, якщо 90% читачів запитати про головні визначні пам'ятки...
  2. пам'ятки
  3. висновки

Єйськ - курортний куточок Росії

Не помилюся, якщо 90% читачів запитати про головні визначні пам'ятки Єйська, то вони дадуть відповідь: "А це взагалі де?" Ні, насправді місце досить популярне, тому що тут можна знайти цілком пристойний пляжний відпочинок, але ось чим може здивувати курортне містечко Краснодарського краю, туриста, який щойно приїхав з Європи? Як виявилося, у цього містечка є свої козирі в рукаві.

Як виявилося, у цього містечка є свої козирі в рукаві

Пляжний відпочинок

Насправді, в моєму подорожі до Азовського моря мене найменше цікавила пляжна складова цього містечка. Але як з'ясувалося, пляжі в місті дуже пристойні. Саме море чистеньке (хоча з цим може не повести), неглибоке і саме тому тут так люблять відпочивати з маленькими дітьми. Звичайно, Єйськ - це навіть не Анапа. Але, якщо ви мандрівник, який прямує транзитом через Єйськ в певну точку, то звичайно ви не має права проїхати мимо.

пам'ятки

Хотів відзначити, що саме місто доглянутий і досить чистенький. Вулицями приємно гуляти, є навіть головна вулиця, де проходять заходи і ходи. Мене дуже здивував парк і музей імені Піддубного. Цей парк по статусу, як в Санкт-Петербурзі-Єлагін острів. Тут завжди багато людей, всі гуляють, діти бігають, загалом тут люди відпочивають. Сім'ям з дітьми буде цікава прогулянка на страусину ферму з невеликим зоопарком. Тут можна не тільки спостерігати за африканськими страусами, борсуками, дикобразами, яскравими папугами, павичами, а й вільно фотографуватися з ними.

У музей я не потрапив, там проходила якась реконструкція, тому нічого сказати не можу. Зате я побував в місцевому дельфінарії. Дуже гарне уявлення, все на вищому рівні-ми вийшли позитивні емоції. Крім дельфінів тут виступають морські котики і моржиха. Веде програму веселий клоун. Після представлення можна поплавати, тримаючись за плавники дельфінів, і сфотографуватися з ними, ніж ми з радістю і скористалися.

По всьому місту дуже багато пам'ятників: Нонни Мордюкової, Сергію Бондарчуку і іншим.

Неподалік від міста, є крокодилова ферма, де ви можете самі погодувати крокодилів м'ясом. Це було неймовірно круто !!!) Там є дуууже великі крокодили, та й взагалі ферма знаходиться в хорошому стані, що мене дуже порадувало.

Правда, він милий?)

До речі, кормёшка природно за додаткову плату.

висновки

Складно уявити, щоб туристи їхали сюди виключно за морем. Воно вас не вразить якийсь винятковістю. Я б охарактеризував пляжний відпочинок, як "звичайний". Але, як же приємно усвідомити, що в цьому милому місті є своя родзинка, та ще й не одна. Я провів у цьому місті 5 днів і можу сказати, що мені сподобалася атмосфера спокою, відсутність суєти (для мене це дуже важливо), а також гостинність місцевих жителів (але не забувайте, що ви перебуваєте в Росії і треба бути уважним) .Мені здається , бажання навіть найвибагливішого мандрівника, будуть задоволені, адже тут є все: пляж, пам'ятки, активний відпочинок, нічне життя, тиша днем. А що ще треба для гарного відпустки?

Правда, він милий?
А що ще треба для гарного відпустки?

Новости