Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Кирилівці, Бердянську та на Бірючому острові розгорнута найбільша мережа пляжних веб-камер

Крім 27 точок трансляції, розміщених в рамках популярного курортного селища Кирилівка, в найбільшу мережу онлайн-мовлення з пляжів Азовcкого моря увійшли веб-камери в Бердянську на Бірючому острові і Арабатській стрілці.

Нові веб-камери працюють в HD-якості і режимі реального часу, так що спостерігати за улюбленими курортами і знайомитися з раніше невідомими регіонами інтернет користувачі зможуть в будь-який час, не виїжджаючи з галасливого міста.

На думку експертів, розширення мережі як в кількісному, так і в географічному відношенні, однаково вигідно туристам і представникам турбізнесу в регіонах. Перші отримують необмежений доступ до цікавить їх, другі - можливість продемонструвати особливості курортів і зробити їх максимально відкритими для відпочиваючих.

«Трансляції з веб-камер на сьогодні є найкращим інформаційним каналом, який до того ж несе відповідальності за достовірність даних. Можливість змінювати курорти в один клік, вибираючи найбільш привабливе місце майбутнього відпочинку - окремий бонус для відвідувачів нашого проекту, яким тепер не доводиться шукати в надрах інтернету окремо види Кирилівки, Бердянська, Генічеська або інших оздоровчих регіонів на Азовському морі або перечитувати сотні сторінок тематичних форумів в спробі уточнити особливості узбережжя або поточну ситуацію на ньому. Користувачі вибирають зручність, тому з кожним днем ​​популярність веб-камер зростає », - констатував головний редактор незалежного інформаційно-аналітичного проекту« Кірілловка.Укр »Євген Сміливців.

Підтвердження словами експерта можна побачити в соціальних мережах. Практично в кожному розділі, присвяченому відпочинку на Азовському морі в Україні, як даних про погоду, інфраструктурі або, наприклад, ступеня завантаженості пляжної лінії, користувачі публікують моментальні знімки з веб-камер або розміщують посилання, що ведуть на сторінку з трансляцією, підкріпивши їх власними коментарями. Особлива активність користувачів відзначається після публікацій в ЗМІ, які висвітлюють «жахливі» події на узбережжі. У 2017 році таким інфоприводи стало нашестя нехарактерних для Азовського моря водоростей, які недобросовісні конкуренти тут же зарахували до категорії отруйних і небезпечних для здоров'я.

«Інформаційні атаки, спрямовані проти популярних курортів, на жаль, вже стали звичним явищем. Тільки за останні кілька сезонів в ЗМІ були замовлені матеріали про сніг, укрившем пляжі в Кирилівці, скиданні нечистот в Утлюкський лиман і катастрофічному утраті екології регіону, після яких відзначалося зниження попиту на номери і скасування броні. Маючи доступ до трансляцій, потенційні туристи можуть самостійно підтвердити або спростувати будь-яку інформацію і зробити власні висновки про доцільність поїздки на море в даний час », - розповіла Катерина Симонова, адміністратор готелю «Верона» в Кирилівці .

Маючи доступ до трансляцій, потенційні туристи можуть самостійно підтвердити або спростувати будь-яку інформацію і зробити власні висновки про доцільність поїздки на море в даний час », - розповіла Катерина Симонова, адміністратор   готелю «Верона» в Кирилівці

Веб-камери - це не тільки джерело об'єктивної інформації, а й портал, за допомогою якого можна переміститися на раніше невідомий ділянку узбережжя для того щоб здійснити онлайн-знайомство. Тому мережа трансляцій нині охоплює і порівняно маловідомі регіони, ще не отримали визнання широких мас. Саме таким місцем є острів Бірючий, розташований в закінченні Федотової коси в Кирилівці.

«У більшості українців, які в принципі знають про існування Бірючого Острови, регіон асоціюється тільки з природоохоронною зоною. Тому сучасний курортний регіон, який нині пропонує відпочинок "преміум" і "VIP" класу в двох кроках від найчистішого моря і заповідних пляжів, до сих пір залишається в тіні зарубіжних аналогів. Наша мета - показати туристам якісно новий для Азовського моря концепт відпочинку і переконати, що за екзотикою не обов'язково летіти за океан », - пояснила Тетяна Кірющенко, представник котеджного комплексу« Гармонія », на території якого встановлено веб камера з видом на море і пляжі Бірючий острова.

Нагадаємо, в рамках українського узбережжя Азовського моря тільки за сприяння медіа-проекту «Кірілловка.Укр» встановлено понад 35 веб-камер, в тому числі в 4К-форматі і з підтримкою звукопередачи.

Читайте нас в Telegram-каналі , Facebook і Twitter

Новости