Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Станиця Голубіцкая (Краснодарський край) - відпочинок, визначні пам'ятки, відпочинок на морі, аквапарк, розваги, як дістатися

  1. крокодиляча ферма Гуляючи вулицями, ви обов'язково побачите незвичайну машину, яка роз'їжджає з муляжем...
  2. Лотоси в Ахтанізовська лимані
  3. Музей «Військова гірка» в Темрюк

крокодиляча ферма

Гуляючи вулицями, ви обов'язково побачите незвичайну машину, яка роз'їжджає з муляжем крокодила на даху і зазиває відвідувачів. А завсідники головного центрального пляжу без сумніву помітять по дорозі на море незвичайний будинок (на вулиці Радянській, 149) з написом «Крокодиляча ферма». Раджу відвідати це місце, тому що саме можна побачити кайманів, алігаторів і крокодилів розміром від 50 сантиметрів до 3,5 метрів.

Якщо пощастить, то ви зможете потрапити на незвичайну виставу. Працівники «ферми» демонструють чудеса дресирування таких примітивних на перший погляд тварин. Найцікавіший і захоплюючий номер - це годування крокодила, коли дресирувальник кладе м'ясо в відкриту пащу хижака, засовуючи туди і руку. В останній момент, перед тим як триметровий гігант схопить їжу, він спритно відслонює кисть.

В останній момент, перед тим як триметровий гігант схопить їжу, він спритно відслонює кисть

Крім цих тварин на крокодилової фермі в Голубіцкой є єноти, морські свинки, черепахи, кролики, кози, лисеня і щеня хаскі. Вартість такого задоволення - 600 рублів для дорослих і 500 рублів для дітей, плата за фотографування - 100 рублів. Ми купували квиток на весь день за 800 рублів на кожного і встигли сходити два рази в усі зали ферми і подивитися виставу. «Крокодиляча ферма» в Голубіцкой працює без вихідних та обіду з 9:00 до 20:00.

дельфінарій

Поруч з парком атракціонів (на Курортному бульварі, 3) знаходиться дельфінарій в Голубіцкой, без якого важко уявити будь-яке селище біля моря.

Хоч ці водні ссавці і не живуть в Азовському морі, уявлення, підготовлене для глядачів дельфінарію, вам дуже сподобається. Крім двох дельфінів в ньому беруть участь морські котики. Програма розрахована на маленьких глядачів, однак дорослим теж буде цікаво її подивитися. За квиток потрібно буде заплатити дітям 400 рублів, а дорослим 600 рублів. Уявлення проходять тричі на день о 10:30, 15:00 і 20:30 щодня, крім понеділка.

Лотоси в Ахтанізовська лимані

Виїхавши на машині зі станиці в сторону Темрюка, ви побачите покажчик з написом «Лотоси», який показує направо. Якщо проїдете близько 500 метрів вперед по грунтовій дорозі, то опинитеся біля озера, оточеного очеретами. У стоїть поруч невеликій будівлі можна придбати квитки.

Це одна з цікавих і пізнавальних екскурсій тутешніх місць. Дорога сюди зайняла у нас не більше 10 хвилин.

Лотоси були завезені сюди ще в минулому столітті з Індії, але прижилися тільки в Ахтанізовська лимані. Кілометрова прогулянка на човні і споглядання прекрасних водних квітів залишає незабутні враження.

Кілометрова прогулянка на човні і споглядання прекрасних водних квітів залишає незабутні враження

Купити екскурсію можна в агентствах на вулицях Голубіцкой або проїхати на машині за вказівниками і придбати квиток на човнової станції за 500 рублів. На самому лимані дуже красива природа, водиться багато риби, чапель, пеліканів і журавлів. Тут же завзяті рибалки можуть посидіти з вудкою на березі або за окрему плату найняти катер, який відвезе до самих рибних місцях.

Музей «Військова гірка» в Темрюк

Музей «Військова гірка» в Темрюк

Любителі важкої бойової техніки повинні побувати в музеї, який іменується «Військової гіркою». Своєю назвою він зобов'язаний місцевим жителям. Тут зібрані зразки танків, літаків, бронетранспортерів, ракетних установок і кораблів часів Великої Вітчизняної війни. Частина з них ви побачите ще проїжджаючи по напрямку до Голубіцкой біля гори Миска. Відкрито музей з 9:00 до 21:00.

Відкрито музей з 9:00 до 21:00

Квиток обійшовся нам у 200 рублів для дорослих, а діти до 6 років пройшли безкоштовно. Але їм було тут не так цікаво, а нашим підліткам така екскурсія припала до вподоби.

Новости