Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Село Бегліца в Ростовській області, курорт Азовського моря. Житло, оренда квартир і кімнат в Бегліце, відпочинок, бази і пансіонати

  1. Житло і приватний сектор Бегліци
  2. Відпочинок в Бегліце - плюси і мінуси

Село Бегліца на Азовському морі в Ростовській області Росії розташоване між Українським прикордонним   Новоазовському   і Російським   Таганрогом Село Бегліца на Азовському морі в Ростовській області Росії розташоване між Українським прикордонним Новоазовському і Російським Таганрогом . Омивається водами Таганрозької затоки. Відпочинок в Бегліце це пляжі як в самому селищі так і незаймані людиною, чисті і вільні від відпочиваючих пляжі Бегліцкой коси, в основі якої розташоване селище.

Житло і приватний сектор Бегліци

У селищі Бегліца приватний сектор найбільш поширений вид житла, що здається У селищі Бегліца приватний сектор найбільш поширений вид житла, що здається. Можна зняти в оренду нехитре житло - кімнату або тимчасову будівлю у місцевих жителів за скромну плату. Номери люкс знайти складно - в основному це кімнати з частковими зручностями.

Бази відпочинку в Бегліце не так часто зустрічаються гостям курорту. Кілька пансіонатів і баз розташовані на косі, але в основному коса Бегліцкая використовується "дикунами" - любителями відпочинку в наметах на безлюдних пляжах Азовського моря.

Бегліца на мапі

Відпочинок в Бегліце - плюси і мінуси

Позитивні моментиНегативні моменти
  • Абсолютно дешевий відпочинок
  • Чисте море і вільні пляжі
  • Відсутність магазинів, кафе, ресторанів
  • Чи не занадто комфортні умови проживання

Бегліца на мапі

Де зняти житло в Бегліце

Новости