Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Селище Пересип: відпочинок в Пересипу 2019 без посередників

  1. Селище Пересип 2019
  2. Особливості відпочинку в Пересипу
  3. У чому ж особливість географічного положення і природи селища Пересип?
  4. У чому особливості відпочинку на пляжах і чим унікальний селище Пересип?

У Краснодарському краї є багато дивно красивих місць, наприклад таких, як селище Пересип, де є прекрасні умови для відпочинку з маленькими дітьми. Вибирайте каталог:

Селище Пересип 2019

Відпочинок на Азовському морі стає все більш популярним серед росіян, які до цього віддавали перевагам курортам Анталії, Бенгалії і Лазурного берега Відпочинок на Азовському морі стає все більш популярним серед росіян, які до цього віддавали перевагам курортам Анталії, Бенгалії і Лазурного берега.

Виявляється, в Краснодарському краї є багато дивно красивих місць, наприклад таких, як селище Пересип, де є прекрасні умови для відпочинку з маленькими дітьми. Всі відпочиваючі давно вже помітили, що за своєю красою, особливостям пляжів, Азовське узбережжя, з мілководним шельфом і комфортними кліматичними умовами не поступається південному березі Криму. Не менш привабливий і курорт Пересип. Краснодарський край має багато переваг, про які і йтиметься.


Особливості відпочинку в Пересипу

Азовське море - внутрішнє море басейну Атлантичного океану. В силу своєї віддаленості від океану, воно менш солоне, ніж Чорне, але це не заважає йому бути не менш популярним серед туристів. Крім цього, Азовське море на кілька градусів тепліше, ніж Чорне море і воно не таке глибоке. Тому відпочинок на Азовському морі - ідеальний варіант для батьків з маленькими дітьми.

Саме море трохи пом'якшує сухість степового, насиченого ароматами трав повітря, а наполегливе і гаряче дихання південних степів трохи зменшує вологість, яка йде від морської акваторії на сушу, легкі бризи постійно впливають на погоду, що робить умови комфортними для відпочинку Саме море трохи пом'якшує сухість степового, насиченого ароматами трав повітря, а наполегливе і гаряче дихання південних степів трохи зменшує вологість, яка йде від морської акваторії на сушу, легкі бризи постійно впливають на погоду, що робить умови комфортними для відпочинку. Ось в цьому всьому і є Азовське море, Пересип ж, як і всі курорти узбережжя, має дрібнопіщані, злегка пологі пляжі, частково вони більш мілководні, ніж чорноморські.

Вода в Азовському морі влітку прогрівається досить добре, приблизно до +26 ° С і більше, а от середня температура повітря коливається в межах від +25 ° С до +30 ° С. Якщо хтось переживає, що кількість сонячних днів тут менше ніж на Чорному морі - не варто, тут їх стільки ж скільки і в усьому географічному поясі.

Вже багато хто переконався в тому, що золотою серединою Азовського узбережжя Темрюкського району є селище Пересип, відпочинок тут - справжній рай!


У чому ж особливість географічного положення і природи селища Пересип?

Географічне положення селища на карті Росії унікально і давно представляє особливий інтерес, який викликаний відносним віддаленням селища від Краснодарського краю, приблизно 120 км. Унікальним явищем природа за багато століть утворило вузьку піщану косу, яка поступово відокремила невелику частину моря, яка пізніше стала лиманом. У каталозі «Пересип 2019», з метою привернути відвідувачів на відпочинок, особливий акцент роблять на лимані, який називається Ахтанізовська. Грязьові вулкани, мінеральні грязі, тепле море і велика кількість сонця роблять цю місцевість надзвичайно привабливою для людей різного віку і достатку. Відпочинок в селищі пересип - прекрасна альтернатива будь-якому заморському круїзу. Це прекрасна можливість злитися з природою в повній гармонії.

Саме селище Пересип знаходиться на вузькій смузі з дрібнозернистого піску між двома водоймами Саме селище Пересип знаходиться на вузькій смузі з дрібнозернистого піску між двома водоймами. Але не тільки ця особливість визначає його особливості. І хоча пейзаж в районі селища трохи одноманітний, але він не встигає набриднути за короткий термін перебування в санаторіях, які пропонує курорт Пересип. Краснодарський край по праву може пишатися тим, що на його території є така рекреаційна зона, про яку відомо далеко за межами регіону.

Тепле Азовське море, Пересип з пляжами, водними атракціонами і буйною нічним життям, все це доповнюється красивим пейзажем - піщаної смугою рівного пляжу, синь водного дзеркала моря, розлогі плакучі верби, чагарники, які розкинули свої могутні гілки - справжня візитка, якою пишається селище Пересип , відпочинок тут багато прирівнюють з відпочинком в цьому раю. Цього року кампанія Літо - Пересип 2019 пройде під гаслом: «Сонце. Літо. Спека », за словами однойменного музичного хіта. За підрахунками експертів, відпочинок в селищі Пересип по кишені навіть сім'ям з маленькими доходами. Особливо тим, хто розуміє толк в тому, що тижневе усамітнення на лоні природи - набагато краще галасливого проведення часу на більш жваві курортах Кримського півострова або на галасливих пляжах інших міст Азовського узбережжя.


У чому особливості відпочинку на пляжах і чим унікальний селище Пересип?

Перше тим, що він більш віддалений від міста і перевантажених автомобільних трас Перше тим, що він більш віддалений від міста і перевантажених автомобільних трас. Якщо порівняти ціни, то вони на багато нижче цін на інших курортах узбережжя. Це фішка, на яку презентує курорт Пересип. Краснодарський край великий, а відокремлених місць на Азовському узбережжі тут не так вже й багато. Якщо врахувати ще й тепле і дрібне Азовське море, Пересип відразу ж переходить в розряд райських куточків для сімейного, усамітненого відпочинку.

Якщо ви шукайте місце без гучних клубних тусовок, розваг з тихим відпочинком у моря, то вам підійде саме Пересип, відпочинок тут допоможе заспокоїти нервову систему, дозволить набратися сил на наступний рік. Сезон «Пересип 2019» скоро стартує. Для того щоб не прогавити, необхідно для початку добре дізнатися всі нюанси відпочинку, зважити всі «за» і «проти» і лише потім голосувати за відпочинок в селищі Пересип.

Поряд знаходиться грязьовий лікувальний вулкан Тіздар.

До селища Пересип примикає Великий Ахтанізовська Лиман, в якому цілі е плантації індійських лотосів, на яких організовані Екскурсійні прогулянки на човнах і катерах.

Для любителів риболовлі є можливість порибалити в морі і лимані!






У чому особливості відпочинку на пляжах і чим унікальний селище Пересип?
У чому ж особливість географічного положення і природи селища Пересип?
У чому особливості відпочинку на пляжах і чим унікальний селище Пересип?

Новости