Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Про базу відпочинку ОК Казка в Приморську - пансіонат сімейного типу на Азовському морі

  1. ОК "Казка" - найкраща база відпочинку сімейного типу на узбережжі Азовського моря Знаходимося не...
  2. Наша історія: як з'явилася Казка
  3. Корпуси та номера
  4. харчування
  5. Дитячий відпочинок
  6. Природні умови
  7. Пляж на базі відпочинку "Казка"
  8. оздоровлення
  9. масаж
  10. медпункт
  11. Чому варто вибрати саме нашу базу відпочинку Казка

ОК "Казка" - найкраща база відпочинку сімейного типу на узбережжі Азовського моря

Знаходимося не в самому Приморську , А в курортній зоні "Набережне", відразу за косою Обіточна, прямо на березі моря. Тут не потрібно переходити через лимани, щоб потрапити на пляж.

Чому "Казка" - найкраща база на узбережжі:

  • У нас чисто. Поруч немає ні заводів, ні портів, ні місць безладної торгівлі.
  • У нас надійно. Номери в капітальних корпусах з усіма комунікаціями, немає проблем з водою.
  • У нас затишно. На території багато зелені, можна сховатися від спеки під гілками дерев.
  • У нас здорово. Програма "ЗОВ "Для дорослих і літніх, стретчинг, пілатес, скандинавська ходьба і групові заняття.
  • У нас спортивно. Футбольне поле і волейбольне, тренажери і тенісні столи.
  • У нас недорого. просто порівняйте ціни бази Казка з іншими пропозиціями.
  • У нас - безпечно. Черговий лікар працює цілодобово, територія охороняється, на пляжі - рятувальники.
  • У нас весело. Дорослі та дитячі дискотеки, аніматори, свята, екскурсії.
  • У нас смачно. Кухарі в їдальні готують з любов'ю, є дитячі та дієтичні меню на вибір.
  • У нас можна розслабитися. Всі види масажу - від сучасного європейського, до екзотичних тайських методик. Курси масажу для всіх.

Наша історія: як з'явилася Казка

Наша історія: як з'явилася Казка

Це місце вибрали не випадково. В середині минулого століття фахівці обстежили узбережжі в пошуках кращих пляжів для дитячого відпочинку. Щоб і тепло, і неглибокого, і шторм пляж не розмивали, і лиманів не було. Підстава коси Обіточна підійшло за всіма параметрами.

Побудували дитячий табір. Передбачили кожну деталь - від планування кімнат, до озеленення території. Заклали парк, обладнали берег, побудували корпусу. Вийшов добротний дитячий табір. Відпочила і оздоровилась не одна зміна, і всі діти їхали веселими, бадьорими і щасливими.

У наш час база пережила ряд оновлень і модернізацій. Старі приміщення не просто ремонтувалися, вони обладналися за стандартами сучасного готелю. Оновили меблі, встановили кондиціонери, телевізори.

Зараз "Казка" - це сучасний оздоровчий комплекс, готовий прийняти до декількох сотень відпочиваючих одночасно. Оточити їх турботою і запропонувати кращі умови для відпочинку на узбережжі.

Корпуси та номера

У нас є всі умови для індивідуального, сімейного та групового відпочинку. В оточенні дерев і клумб на території знаходиться 4 корпусу. У трьох - бюджетні номери категорії "економ" з вигодами на поверсі. Місткість - від 2 до 5 осіб.

У четвертому корпусі - покращені номери категорій "стандарт", "стандарт плюс" і "напівлюкс". Зручності в номері, м'які меблі, кондиціонери, телевізори, холодильники. Є двокімнатні номери.

харчування

Працює власна їдальня, пропонується на вибір звичайне, дієтичне та дитяче харчування. Наші кухарі багато років готують для маленьких туристів і знають, як їм догодити, як зробити обід і корисним, і смачним.

Використовуємо тільки свіжі продукти, які отримуємо від місцевих фермерів. Кожен день в меню - м'ясо, риба, фрукти, овочі і наша гордість - власна випічка.

Можна замовляти комплексне триразове харчування, окремі прийоми їжі або страви.

Прохолодні і міцні напої подаємо в барі з терасою, оповитої виноградом.

Дитячий відпочинок

Наш девіз - спорт, розвиток, оздоровлення. Маленьким туристам ніколи не буде у нас нудно. Для них - ігрова кімната, майданчики з гойдалками, спортивні майданчики, надувні гірки, катамарани. Кожен день працюють аніматори, влаштовують цікаві ігри та конкурси.

Запрошуємо організовані групи - в нашому дитячому таборі на морі є всі умови для занять на свіжому повітрі і в приміщеннях. Яким би не був ваш профіль - спорт, вивчення мов, творчість, релігійне навчання або оздоровлення, у нас ви досягнете найвищих результатів.

Природні умови

Одне тільки перебування на берегах Азовського моря сприяє зміцненню здоров'я і підвищенню життєвого тонусу. Вдихаючи морське повітря, поринаючи в хвилі, здійснюючи піші прогулянки ви покращуєте загальний стан здоров'я і зміцнюєте імунітет.

Коса Обіточна захищає наш пляж від штормів. Дощі влітку йдуть дуже рідко. Морська вода прогрівається до комфортної температури вже на початку червня.

Пляж на базі відпочинку "Казка"

У нас - власна ділянка берега, приблизно 150 на 50 метрів. Покриття - дрібний білий пісок, ракушняка і гальки майже немає. Пляж кожен день обслуговується і прибираються. Працюють рятувальники і атракціони.

Спеціальні умови для дітей - напівпрозорі навіси зменшують вплив сонячних променів. Роздягальні на території, можна орендувати шезлонги. Поруч з пляжем - футбольне і волейбольне поле.

оздоровлення

Відновлення і зміцнення здоров'я - наш профіль. Пропонуємо старшим і літнім туристам програму "ЗОВ": Здоров'я, Навчання, Увага. Виконуючи легкі вправи, спілкуючись і займаючись в групі ви повернете колишню бадьорість і знову відчуєте смак життя. Починається все з обстеження та доктора і отримання індивідуальних рекомендацій. Потім - процедури, масаж, пілатес, стретчинг і захоплюючі заняття разом з іншими учасниками та професійними тренерами.

масаж

Пропонуємо більше 20 видів масажу на ваш вибір. Працюють досвідчені фахівці, які володіють класичними, екзотичними, лікувальними та косметичними методиками. Пропонуємо вам не лише отримувати процедури, але і самим пройти нескладну навчання. Викладають фахівці з київського центру "Інкорт".

медпункт

Лікар на території бази чергує цілодобово. Готовий прийняти будь-якого пацієнта, надати першу медичну допомогу або надати консультацію.

Чому варто вибрати саме нашу базу відпочинку Казка

Чому варто вибрати саме нашу базу відпочинку Казка

Нехай це літо стане для вас особливим. Не потрібно витрачати багато грошей, отримувати візу або замовляти квитки на літак. Ми знаходимося поруч з вами. Майже з кожного обласного центру в Приморськ йде автобус або навіть маршрутка. Всього кілька годин і ви потрапляєте в Казку.

Поруч з вами відпочивають такі ж сім'ї, ви легко знаходите нових знайомих, цікавих співрозмовників і просто людей, які вас розуміють.

Відпочинок на Азовському морі в Казці - це не тільки походи на пляж, щільні обіди та вечори у мангалу. Ви цікаво проведете час з самого ранку. Хочете - ось вам курси масажу. Або заняття по рукоділлю. Можна відправитися на екскурсію або зайнятися скандинавської ходьбою. Навколо - мальовнича степ, безкраї простори Півдня України і води Азовського моря. Риболовля, танці, пісні в караоке або участь в конкурсах.

Неважливо, скільки вам років - 7 або 70. У будь-якому випадку вам буде цікаво. Тиждень, дві або навіть цілий місяць пролетять непомітно. Ви повернетеся додому з купою фотографій і купою приємних вражень. І вже на другий день захочете повернутися в Казку. А ми будемо вас чекати.

Новости