Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Приватний сектор Бердянська, ціни 2017

  1. Ціни в приватному секторі Бердянська
  2. Приватний сектор на Бердянській косі
  3. Популярні райони з приватним сектором

Прихильники невеликих витрат на літній відпочинок за краще приватний сектор в Бердянську всі інші види курортного житла. І не дивно, адже це вважається самим недорогим варіантом для поселення на курорті. Навіть якщо не вийде зняти будинок цілком, то завжди можна орендувати кімнату в приватному будинку, якої буде достатньо, щоб відпочити між пляжем і розвагами. Ще однією важливою перевагою приватного сектора Бердянська є його безпосередня близькість з узбережжям Азовського моря.

Що ще часто мають на увазі під приватним сектором? Іноді відпочиваючі шукають подобові квартири в Бердянську від приватників, тобто від господарів. Якщо вас цікавить саме цей варіант, то дізнатися про нього більше ви можете у відповідному розділі нашого сайту.

Ціни в приватному секторі Бердянська

Як вже говорилося вище, приватний сектор - це в першу чергу низькі ціни на проживання. А в другу вже повна або часткова відсутність зручностей. Тут без праці можна знайти варіант за 50-100 грн за людину на добу навіть в розпал сезону. Така низька вартість обумовлена ​​тим, що рідко де вам вдасться знайти будинок в Бердянську з усіма зручностями, який здається відпочиваючим. Дешевий варіант житла в приватному секторі передбачає відсутність кондиціонера, інтернету, телевізора і холодильника. А також зручності у дворі і, в кращому випадку, літній душ з водою, що нагрівається в бочці під сонцем. Різновидом приватного сектора можуть бути сучасні котеджі і приватні домоволодіння з імпровізованими кімнатами-номерами на 2-6 чоловік. На нашому сервісі Apartila.com є і такі пропозиції, але вартість їх від 500 грн / добу за номер в котеджі або приватному домоволодінні, або від 1000 грн / добу за весь будинок.

Приватний сектор на Бердянській косі

Це саме той варіант, який хотів би знайти кожен відпочивальник: найдешевше житло в найпопулярнішою влітку частині курорту. Але такого, на жаль, не може бути, тому як коса спочатку була об'єктом курортного напрямку, на відміну від міста, і забудовувалася виключно курортним житлом: готелями , Пансіонатами і базами відпочинку . Можна спробувати знайти приватний сектор на середньої косі , На початку вулиці Макарова. Тут дійсно його досить багато. Або є невелика кількість приватних будинків на дальній косі. У будь-якому випадку, якщо вам не вдасться зняти будинок подобово прямо на косі біля моря, його можна зняти в іншому місці, а на косу їздити на міському транспорті: маршрутні таксі від центру Бердянська курсують кожен 5-10 хвилин.

Популярні райони з приватним сектором

Серед тих гостей Бердянська, які часто їздять сюди на відпочинок або у справах, вже склалося свою думку, де найкраще шукати приватний сектор для оренди. Першим подібний варіант - приватний сектор в Слобідці . Це район курорту, прилеглий до самого Азовського моря. Територіально він знаходиться найближче до коси по узбережжю. Ймовірно, це і є причиною його популярності. Приватний сектор Матроської слобідки - це прекрасний варіант для тих, хто планує відпочити на косі. Другий популярний район - приватний сектор в Лісках . Це один з найстаріших районів міста, що знаходиться на в'їзді до Бердянська. Тут суцільні одноповерхові будинки, господарі яких з радістю влітку здають кімнати всім бажаючим.

Що ще часто мають на увазі під приватним сектором?

Новости