Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Поїздки в Кирилівку з Дніпра

  1. Поїздки автобусом в Кирилівку
  2. принади Кирилівки

маршрут

Ціна Час відправлення Туди Назад Дніпропетровськ - Кирилівка 300 грн 6-00 13-00,15-00,17-00

Виїзд щодня автобусами Мерседес Спринтер з Вашого району. Привеземо до Вашої базі відпочинку. Замовлення квитків за телефоном. Оплата при посадці. Виїзд щодня автобусами Мерседес Спринтер з Вашого району

Однією з головних відмінних рис Азовського моря є те, що його узбережжі - це одне з найкрасивіших природних морських пейзажів в світі. Серед усіх селищ, на Азовському морі, значною славою і популярністю серед відпочиваючих користується Кирилівка.

Вибір поїздки в Кирилівку з Дніпропетровська це кращий вибір на сьогоднішній день, серед поїздок на курорти України. Селище Кирилівка і дві прилеглі коси Федотова і Пересип, які відокремлюють Молочний і Утлюкський лимани від Азовського моря, знаходяться на відстані всього лише 270 км від Дніпропетровська. Цю відстань можна подолати за 4 години шляху в наших комфортабельних автобусах Мерседес Спринтер.

Поїздки автобусом в Кирилівку

Поїздки по маршруту Дніпропетровськ Кирилівка здійснюються щодня. Виїзд відбувається в 6 ранку.
Курорт Кирилівка відрізняється великою кількістю теплих сонячних днів в році, тут Поїздки по маршруту Дніпропетровськ Кирилівка здійснюються щодня практично не буває поганої погоди, що важливо для літнього відпочинку. Море тут завжди чисте і тепле, а пляжі піщані і дуже пологі, що робить відпочинок безпечним для дітей і літніх людей. У Кирилівці немає вантажних портів, що робить поїздки в Кирилівку з Дніпропетровська привабливіше поїздок в портові селища-курорти.

принади Кирилівки

Завдяки незначній глибині узбережжі Азовського моря дуже швидко прогрівається, і температура води дуже швидко стає придатною для купання. Тут можна починати пляжний сезон вже в кінці квітня - початку травня, а продовжувати аж до кінця вересня. Азовське море заслужено називають «дитячим», завдяки тому, що діти не піддаються акліматизації та звикання.

Розташування курорту Кирилівка по істині унікально. Він знаходиться на відстані 200 км від найближчого промислового підприємства. Морське повітря тут особливо чисте і насичене йодом. У воді близь Кирилівки міститься 92 хімічних елементу, що надають сприятливий вплив на організм людини. Що б відчути всі ці принади, Вам достатньо приїхати туди за допомогою нашої поїздки з Дніпропетровська в Кирилівку.

Для бронювання місць на поїздки з Дніпропетровська в Кирилівку зв'яжіться з оператором по телефону , Вказаною на сайті. Оплата проїзду відбувається при посадці в автобус. Повертаючись назад до Дніпропетровська, ви так само зможете забронювати місця у оператора в телефонному режимі, і наш автобус забере Вас біля воріт вашої бази відпочинку. Для бронювання місць на поїздки з Дніпропетровська в Кирилівку зв'яжіться з оператором по   телефону   , Вказаною на сайті

Читайте також на нашому сайті:

Новости