Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Поїздки на море з Кам'янського (Дніпродзержинська)

маршрут

Ціна Час відправлення Туди Назад Кам'янське - Кирилівка 300 грн 6-00 13-00,15-00,17-00

Облаштований селище Кирилівка, розташований на півдні Запорізької області, є популярним курортом в Україні. Тут просто рай для відпочиваючих, яких приваблює прозора вода теплого моря, пляжі з білим і золотавим піском, пологим берегом.

Якщо ви хочете поїхати на море, і проживаєте в Дніпродзержинську, то наші мікроавтобуси Дніпродзержинськ-Кирилівка на 18 місць доставить вас з комфортом до будь-якого місця відпочинку.

Ми доставимо Вам і до Федотової коси, і коси Пересип, і розташованих на них базах. Наша автотранспортна компанія здійснює перевезення, надаючи комфортабельні поїздки в Кирилівку з Дніпродзержинська. Телефонуйте і ми швидко доставимо вас прямо до будь-якої базі відпочинку!

Телефонуйте і ми швидко доставимо вас прямо до будь-якої базі відпочинку

Водій автобуса Кам'янське (Дніпродзержинськ) - Кирилівка збирає всіх по місту, по районах і по прибутті розвозить пасажирів на будь-яку базу. Крім того, тут розташовано безліч місць для проживання - пансіонати, бази відпочинку, приватний сектор або наметові містечка.

У Кирилівці розташовується найбільший в Україні аквапарк «Острів Скарбів» з численними захоплюючими атракціонами, куди ми також відвозимо пасажирів на відпочинок.
Ми пропонуємо для вас швидкі комфортні поїздки на море з Дніпродзержинська з професійним водієм, які мають великий досвід в перевезеннях.

В наших автобусах Mersedes Sprinter для комфортної поїздки пасажирів завжди чистота, зручні місця, індивідуальний підхід до кожного пасажира. Мікроавтобус з усіма зручностями оснащений багажним відділенням, комфортними сидіннями, аудіо та відеотехнікою. Квитки коштують так само, як і в касах автовокзалу, бронь безкоштовна.

Поїздки на море з Дніпродзержинська в нашому автобусі дуже зручні. Ми виїжджаємо в 6 ранку і довезём вас всього за 4 години без будь-яких пересадок, прямо до місця відпочинку. Бронюючи заздалегідь квитки на поїздки в Кирилівку з Дніпродзержинська, ви забудете про незручності, пов'язані з дорогою!

Читайте на сайті:

Новости