Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

поїздки на Азовське море

КИРИЛІВКА
КИРИЛІВКА   Кирилівка - кліматичний і бальнеогрязевий приморський курорт України, розташований на березі Азовського моря, Утлюкського і Молочного лиманів, і дві прилеглі коси - Пересип і Федотова

Кирилівка - кліматичний і бальнеогрязевий приморський курорт України, розташований на березі Азовського моря, Утлюкського і Молочного лиманів, і дві прилеглі коси - Пересип і Федотова. Кирилівка відрізняється теплим кліматом, малою кількістю опадів в літній час, цілющим поєднанням морського і степового повітря. Перебування на узбережжі Азовського моря сприяє відновленню і зміцненню центральної нервової і серцево-судинної систем, верхніх дихальних шляхів. Мікроклімат Азовського моря особливо підходить дітям, крім того, на відміну від Чорного моря, воно дрібне, що гарантує безпеку при купанні.

ГЕНІЧЕСЬК
ГЕНІЧЕСЬК

Генічеськ-Арабатська стрелка.Вся східна частина Арабатської стрілки звернена до Азовського моря і являє собою піщаний пляж. Підводна частина неглибока, прогрівається до 28 ° C-30 ° С, дозволяє довго приймати морські ванни навіть тим, хто зовсім не вміє плавати і, що особливо важливо, дітям. Глибина 2 м і більше починається з відстані 100 м від кромки суші. Пляж звернений у відкрите море і дозволяє отримувати особливе задоволення від катання на безпечних хвилях. Коли на морі штиль і вода проглядається як в акваріумі, знаходиться багато любителів постежити за підводним життям, просто нагнувши голову, не кажучи про тих, хто любить плавати над мілководді в масці з трубкою і в ластах.

Новости