Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Погода в Генічеську сьогодні і на 2 тижні / 14 днів

  1. Зміст
  2. Погода в Генічеську на 2 тижні
  3. Температура моря сьогодні
  4. Особливості клімату Генічеська
  5. Погода в низький, високий і оксамитовий сезон
  6. Прогноз онлайн і погода на два тижні

Прогноз погоди на сьогодні, на два тижні і трансляція з веб-камери в курортному місті Генічеськ спеціально розміщені на одній сторінці, щоб дати можливість зіставити погодні умови на курорті - фактичні і прогнозовані метеослужбами.

Зміст

Не секрет, що дійсна і передбачена погода часто не збігаються, а будь-який прогноз може мати неточності і погрішності. Особливо це актуально для прогнозів довгострокових - на десять днів, два тижні, місяць, які дуже популярні серед туристів, які планують відпустку на море. Але трапляються невідповідності і в прогнозі на сьогодні і добу, які можна з'ясувати за допомогою онлайн-відео і веб-камери Генічеська .

Погода в Генічеську на 2 тижні

Веб-камера в Генічеську - погода онлайн

Дана веб-камера встановлена ​​в центрі Генічеська.

Температура моря сьогодні

Температура води в Азовському морі в районі Генічеська на сьогодні: ° C.

Особливості клімату Генічеська

Клімат Генічеська досить схожий з кліматом Кирилівки і на інших курортів українського Приазов'я - з посушливим жарким літом і великою кількістю сонячних днів.

Середня кількість опадів тут ледве сягає 700 мм на рік, зате сонце сяє більше 2300 годин на рік.

Дощі на курорті - нечасте і короткочасне явище, як і похмурі дні.

Погода в низький, високий і оксамитовий сезон

Повноцінний курортний сезон в Генічеську триває близько п'яти місяців - з середини травня, коли дуже дрібне біля узбережжя море прогрівається до 18-20 градусів Цельсія і практично до кінця вересня.

Температура морської води в розпал літа нерідко перевищує 25-27 градусів Цельсія, практично досягаючи температури повітря. Ближче до вересня на курорті встановлюється м'яка погода, без виснажливого денної спеки, при цьому морі ще залишається теплим - до 20-22 градусів Цельсія.

У другій половині вересня так званий оксамитовий сезон закінчується, на узбережжі Азовського моря стартує сезон східних вітрів, з приходом яких температура повітря динамічно знижується.

У другій половині вересня так званий оксамитовий сезон закінчується, на узбережжі   Азовського моря   стартує сезон східних вітрів, з приходом яких температура повітря динамічно знижується

Генічеськ влітку. © VK.

Прогноз онлайн і погода на два тижні

Плануючи відпустку заздалегідь, можна орієнтуватися на довгостроковий прогноз погоди від синоптиків, в якому розраховані температура повітря, води біля узбережжя, напрямок, сила вітру, атмосферний тиск, хмарність та опади - щоб визначити найбільш підходящу для відпочинку дату заїзду та забронювати номер.

Якщо ж поїздка намічена на найближчі дні, може стати в нагоді онлайн трансляція з веб-камери в Генічеську на Азовському морі.

Так без всяких прогнозів можна визначити хмарність, ступінь хвилювання на морі і побачити - температура повітря і води комфортна для купань і прийняття сонячних ванн, або поїздку на відпочинок краще відкласти до поліпшення погодних умов.

Новости