Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Оренда житла подобово в Стрілковому без посередників

  1. Добова оренда квартир в Урзуфі
  2. Де орендувати житло в Урзуфі
  3. пам'ятки Урзуфа
  4. Як забронювати житло в Урзуфі
Наталія Щербакова Відпочинок в Урзуфі!

Час поїздки до: 2017 серпня

Відпочили з онукою 24.08-27.08 2017. ДУЖЕ сподобалося. Уважний господар, доглянутий чистий двір, всі умови для відпочинку, кімнати - супер, Вся інформація на сайті ПОВНІСТЮ відповідає дійсності. Рекомендували друзям, багато зацікавилися. Єдиний недолік - гаряча вода після 18.00. Але з огляду на реалії часу, можна зрозуміти. Для такої ціни прийнятно. Величезне спасибі Анатолію. ми зазвичай звикли відпочивати щороку на новому місці, а тут з'явилося бажання відвідати Урзуф ще.

Добова оренда квартир в Урзуфі


Урзуф - селище на півдні Донецької області і розкинувся на березі Азовського моря. Він входить до числа популярних українських курортів і пропонує літній відпочинок на будь-який смак і гаманець: від пансіонатів і готелів до оренди приватних квартир подобово в Урзуфі.

Це затишне місце заслужено називають «перлиною Приазов'я», тут гостей чекає тепле море і золотий пісок берегів (з зовсім невеликою домішкою черепашок), а сам курорт потопає в субтропічній зелені. Насичене йодом, бромом, озоном, повітря сприятливо діє на весь організм, сонячні і морські ванни - гарантія зміцнення імунітету, грязьові та мінеральні джерела - незамінні для тих, у кого проблеми з обміном речовин, нервової і серцево-судинною системою, опорно-руховим апаратом.

Урзуф був заснований ще в 1779 році переселенцями грецького походження з кримських селищ Кизилташ і Гурзуф, а сьогодні - улюблене місце літнього відпочинку у багатьох українців.

Вирішивши зняти квартиру подобово в Урзуфі, не переживайте про море - його води в районі курорту завжди чисті, тому що незважаючи на відносну близькість промислових міст, тут є природний бар'єр - Білосарайська коса.

Завдяки тому, що берегова лінія курорту не глибока, море прогрівається швидко і після шторму відпочивальникам не грозить зіткнутися з «крижаної» водою - вона протягом усього літа залишається теплою і приємною. Тому приїжджають сюди і сім'ї з маленькими дітьми, і люди, що погано переносять перепади температур.


Де орендувати житло в Урзуфі


Зібравшись провести відпустку на одному з кращих курортів, і роздумуючи, де взяти в оренду квартиру подобово в Урзуфі, слід відразу ж враховувати, що на першій береговій лінії розташувалися численні пансіонати, бази відпочинку і гостьові будинки. Це вважається найкращим місцем, біля моря завжди більше відпочиваючих і ціни будуть трохи вищими.

Якщо ви бажаєте знайти місце трохи тихіше і спокійніше, тоді можна зняти подобово квартиру в Урзуфі трохи далі від води. Десятихвилинна піша прогулянка до пляжу і назад - це небагато, зате вона дозволить заощадити кошти, не погіршивши процес загального оздоровлення. Не забувайте, що цілющий мікроклімат панує на всьому курорті.


пам'ятки Урзуфа


Незважаючи на те, що в самому селищі унікальних пам'яток немає, а головне - це цілющий мікроклімат і море, відпочинок в Урзуфі не буде нудно. Окрім розваг на пляжі, можна відвідати виїзні екскурсії, наприклад, відвідати довколишні міста Бердянськ або Маріуполь.

На окрему увагу туристів привертає Білосарайська коса. Це дивовижне місце дивує великою кількістю представників середземноморської флори і фауни, тут знаходиться орнітологічний заповідник. На березі невеликого озера, яке так і називається Лебедине, можна помилуватися цими красивими птахами, а також побачити кулика, крякву, дізнатися, як гніздяться чайки.


Як забронювати житло в Урзуфі


За допомогою сервісу Doba.ua будь-який бажаючий зможе недорого зняти квартиру на добу в Урзуфі і підібрати при цьому самий підходящий варіант. На сайті можна задати певні вимоги: вказати кількість місць, тип житла, кількість кімнат (однокімнатні, двокімнатні) і система надасть вам виставлені від господарів пропозиції. Зробити свій вибір допоможуть фотографії та відгуки інших людей, які відпочивали тут раніше.

На сервісі представлені різні варіанти житла і квартир подобово без посередників в Урзуфі. Всі питання, включаючи домовленість про бронювання, можна вирішити за вказаним номером телефону з власниками.

Також варто відвідати найбільші промислові міста України - Запоріжжя , Полтаву , Київ , Одесу і Харків .

Новости