Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кирилівка встановила веб-камери високої чіткості в Генічеську і на Арабатській стрілці

Всі основні курорти Арабатської стрілки тепер доступні користувачам мережі інтернет онлайн. Крім веб-камери, встановленої навпроти центрального пляжу в Генічеську , Вести пряму трансляцію з Азовського моря буде обладнання, розміщене в селищах Арабатської Стрілки - Генгоркі , Щасливцеве і Стрілковому .

.

Розширення онлайн мовлення з азовських курортів - це продовження реалізації проекту щодо зміцнення зв'язків з громадськістю, в якому беруть участь НІАП « Кірілловка.Укр »І представники готельного бізнесу, при взаємодії яких на сьогодні діє більше 30 точок трансляції із завищеною талією Азовського моря. Основна частина веб-камер розміщена в рамках Кирилівки - в ракурсі селищна площа з пам'ятником «Ундине і Дельфінам», інфраструктура баз відпочинку «Водний Мир», «Гаваї» і «Галатея Приморська», аквапарк «Острів Скарбів», Утлюкський лиман і пляжі - санаторний, на Федотової косі, Пересипу і острові Бірючий .

Крім Кирилівки онлайн-трансляції запущені в Генічеську (точка трансляції розташована на будівлі готелю «Наріман» в районі вул. Дружби Народів і «потьомкінське» сходи) і Бердянську (в фокусі центральна міська набережна, Приморська площа, порт і «третій» пляж).

У минулі вихідні були запущені 4 нові точки мовлення в HD і QHD-якості на Арабатській Стрілці: в Генічеській Гірці на території комплексу «Арабатка Клаб», в Щасливцево з видом на пляж бази відпочинку «Чайка-2» і школу віндсерфінгу «Екстрімарін» і в селі Стрілкове на території кемпінгу «Р.А.С.А.».

В подальшій роботі по організації прямого ефіру з Азовського моря НІАП «Кірілловка.Укр» бачить перспективи як для відпочиваючих - відвідувачів сайту, так і для власників курортного бізнесу. На думку головного редактора, в максимальній відкритості рекреацій зацікавлені і ті, хто планує відпочинок в Україні, так і ті, хто надає умови для нього.

«Трансляції з веб-камер - це постійний канал зв'язку між курортами і туристом, цілодобово постачає достовірну інформацію про погоду на морі, ситуації на курортах і тенденції розвитку оздоровниць. Принцип «краще один раз побачити, ніж сто разів почути» в даному випадку спрацьовує стовідсотково. Тим більше, що при виборі місця відпочинку покладатися тільки лише на відгуки, залишені в соцмережах - значить, планувати відпустку відповідно до чужою думкою, а це нерідко призводить до незадоволеністю послугами, готелем, курортом в цілому », - заявив головний редактор медіа-проекту «Кірілловка.Укр», Євген Сміливців.

Про залежність репутації рекреацій від ступеня їх відкритості для відпочиваючих говорить і власник готелю «Nariman», Наріман Аблязов, який взяв участь в спільному з Наїп «Кірілловка.Укр» проект. Починаючи з літа 2017 року на території готелю працює веб-камера цілодобового мовлення, що надає відео високої чіткості з узбережжя Генічеська.

«Чим більше знає турист про курорт до приїзду на нього, тим вище ймовірність того, що він залишиться задоволений відпочинком і складе позитивну думку про курорт. Поінформованість - запорука передбачуваності, а веб-камери високої якості дозволяють розглянути певну ділянку узбережжя в деталях - починаючи від природних даних і інфраструктури, і закінчуючи відстанню від готелю до пляжу », - запевнив експерт.

Трансляції з Азова стають масовим явищем. Починаючи з 2015 року, тільки в Генічеську встановлено понад шість одиниць обладнання, провідного мовлення в режимі 24/7. Нагадаємо, перші трансляції з Азовського моря в Херсонській області ініційовані програмою «Веб-камери Генічеська та Арабатської Стрілки».

Новости