Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готелі та пансіонати Мисового - Дельта Крим офіційний сайт

  1. Готель у Мисовому "Дельта" надає гостям додаткові послуги
  2. Готелі в Криму в Мисовом запрошують на відпочинок!

Акції та знижки

1 лінія Азовського моря

На березі Азовського моря, біля самого кордону Казантипського природного заповідника розташувалося невелике, але дуже привабливий курортне селище Мисове. Раніше він називався Казантип, на честь однойменного півострова, на якому знаходиться. Мисове - чудове місце для тихого спокійного відпочинку в заспокійливою обстановці і атмосфері цілковитої гармонії з самим собою і навколишнім світом. Найчастіше селище вибирають сімейні пари з дітьми або літні люди, які хочуть цікаво провести час в ненав'язливому приємному спілкуванні з близькими і приділити час собі.

  • Азовське узбережжя відрізняється відмінними природними умовами, купальний сезон тут триває з середини травня до середини вересня.
  • Степова місцевість і велика кількість сонця забезпечили місцевості спекотне сухе літо, але постійні теплі вітру допомагають впоратися зі спекою, роблячи його не таким виснажливим.
  • Головне надбання Мисового - просторі, широкі піщані пляжі, що тягнуться на багато кілометрів уздовж берега моря. Тут кожен зможе знайти собі затишне містечко по смаку навіть в самий розпал сезону.

Тут кожен зможе знайти собі затишне містечко по смаку навіть в самий розпал сезону

Пансіонат Мисового «Дельта» має велику озеленює територією і розташовується всього в 40 метрах від узбережжя, на першій лінії Азовського моря , Тому Ви зможете в будь-який момент опинитися на м'якому пляжі, залитому сонячним світлом і насолоджуватися теплими чистими морськими хвилями. Нерідко в пансіонат Мисового приїжджають відпочивати з маленькими дітьми, тому інфраструктура «Дельти» орієнтована на те, щоб зробити їх перебування тут цікавим, насиченим і незабутнім.

  • У тінистому дворі, який прикрашають квіткові клумби, є дитячий майданчик на свіжому повітрі.
  • Також є спортивні майданчики для волейболу та інших ігор, бібліотека і відеозал.
  • Передбачені також окремі номери спеціально для відпочинку мами з дитиною.

Готель у Мисовому "Дельта" надає гостям додаткові послуги

  • Користування автостоянкою, що охороняється цілодобово;
  • Спортивним майданчиком, де можна пограти в волейбол;
  • Відвідування пляжу, розташованого в 40 метрах від готелю;
  • Бібліотека з цікавими книгами;
  • Відеозал для перегляду фільмів;
  • Простора дитячий майданчик;
  • Кафе, де гостям готелю надається комплексне харчування, що входить у вартість проживання.

Ваш відпочинок стане справді приємним і душевним в пансіонаті Мисового «Дельта» в Криму.

Готелі в Криму в Мисовом запрошують на відпочинок!

У Мисовом можна відпочити в тихій, спокійній обстановці, насолоджуючись красою місцевої природи. Сюди їдуть, щоб побути наодинці з собою, набратися позитивних емоцій і життєвих сил. Також цей курорт чудово підходить для сімейного відпочинку . Численні готелі в Криму, пансіонати, готелі в Мисовом з радістю приймуть усіх гостей селища.

Різні готелі в Мисовом, пропонують відпочити в затишних номерах за доступними цінами. Не виняток і готель «Дельта» в Щолкіно, який знаходиться всього в декількох хвилинах неспішної ходьби від пляжу. Завдяки великій доглянутій території з розвиненою інфраструктурою, тут можна відмінно провести час і повеселитися. Діти можуть пограти на обладнаному дитячому майданчику, а дорослі можуть скористатися спортивними майданчиками, бібліотекою. Для сімей з маленькими дітьми в готелі «Дельта» спеціально обладнані номери, щоб забезпечити максимальний комфорт відпочиваючим.

Не всі готелі Мисового можуть похвалитися такою розвиненою інфраструктурою, як готель «Дельта». Тому якщо Ви вважаєте за краще відпочивати в комфортних умовах, Вам варто приїхати сюди і провести незабутній відпочинок у самого берега моря. А доступні ціни на розміщення дозволять кожному насолодитися прекрасними моментами і отримати масу позитивних емоцій.

А доступні ціни на розміщення дозволять кожному насолодитися прекрасними моментами і отримати масу позитивних емоцій

Новости