Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

База відпочинку в Приморському Посаді «Факел»

Запорізька область Пансіонати і бази відпочинку Приморського Посада

База відпочинку «Факел» База відпочинку «Факел»

Відпочинок на Азовському морі з харчуванням пропонує база відпочинку «Факел». База знаходиться в 45 км від Мелітополя, на території курортного села Приморський Посад Приазовського району Запорізької області. Це один з найбільш чистих курортів Азовського моря. Відпочинок в Приморському Посаді сподобається як сім'ям з маленькими дітьми, так і молоді. Тут дрібне тепле море, просторі піщані пляжі, цілюще повітря, різноманітні розваги для дорослих і малят.

База відпочинку «Факел» - сучасний комплекс відпочинку в Приморському Посаді, який складається з декількох корпусів. До послуг гостей - сучасне чотириповерхова будівля, новий двоповерховий корпус з комфортабельними номерами, а також одноповерхові дерев'яні бунгало. База має велику розкішну території, окрасою якої є фонтан, квіткові клумби та декоративні чагарники. Прогулянки по парковій зоні, відпочинок в тіні дерев доставлять справжнє задоволення. Вагомим плюсом для відпочиваючих є те, що прямо з території бази відпочинку є вихід на власний чистий піщаний пляж, обладнаний шезлонгами і парасольками від сонця.

База відпочинку в Приморському Посаді «Факел» - вдалий вибір для сімейного відпочинку з дітьми на Азовському морі. На території бази є великий ігровий майданчик з яскравими гойдалками, гірками, канатними драбинами і турніками. Велике задоволення хлопцям доставить катання на різнокольорових електромобілях. Найменші можуть покататися на кораблику і мотоциклі-пружинки, а також пограти в пісочниці. Також для малюків передбачена дитяча кімната з іграшками. Батьки можуть бути спокійні - їх чадо будуть під наглядом досвідченого вихователя.

На території бази відпочинку «Факел» є велика їдальня з затишним інтер'єром, спортивні майданчики, більярд, настільний теніс, працює медпункт, масажний кабінет. Для власників особистого автотранспорту передбачена автостоянка.

Приїжджайте! На базі відпочинку «Факел» ви чудово відпочинете і оздоровитесь!

Номери.

База відпочинку в Приморському Посаді «Факел» розміщує відпочиваючих в чотириповерховому корпусі, новому двоповерховому корпусі, двох одноповерхових дерев'яних корпусах (бунгало), які знаходяться вздовж берегової лінії моря.

База відпочинку в Приморському Посаді «Факел» розміщує відпочиваючих в чотириповерховому корпусі, новому двоповерховому корпусі, двох одноповерхових дерев'яних корпусах (бунгало), які знаходяться вздовж берегової лінії моря

Двокімнатний 2-х місцевий «люкс». Загальна площа номера - 36 м². Номер складається з вітальні та спальні, з кожної кімнати є вихід на балкон. У спальні - двоспальне ліжко, приліжкові тумбочки, в вітальні - розкладний диван (додаткове місце), столик, передпокій. Номер оснащений кондиціонером, телевізором із супутниковим ТБ, холодильником і санвузлом.

Номер оснащений кондиціонером, телевізором із супутниковим ТБ, холодильником і санвузлом

Однокімнатний «люкс». Кожен номер оснащений сучасними меблями, кондиціонером, телевізором із супутниковим ТБ, холодильником і санвузлом.

Двокімнатний 2-х місцевий «напівлюкс». Номер включає спальню і вітальню. У спальні - двоспальне ліжко, у вітальні - диван. Номер укомплектований телевізором, холодильником, санвузлом і двома балконами.

Однокімнатний 2-3-х місцевий «покращений стандарт». Комплектація номера: ліжка, тумбочки, гардеробна шафа, телевізор, кондиціонер, холодильник, санвузол.

Комплектація номера: ліжка, тумбочки, гардеробна шафа, телевізор, кондиціонер, холодильник, санвузол

Однокімнатний 2-місний «стандарт». В кожному номері: сучасні меблі, телевізор, санвузол (туалет, умивальник, душ з гарячою водою), вихід на балкон.

В кожному номері: сучасні меблі, телевізор, санвузол (туалет, умивальник, душ з гарячою водою), вихід на балкон

Однокімнатний номер 2-х, 3-х і 4-х місцевий «бунгало». Номер розташований в одноповерховій дерев'яній корпусі і має вихід на простору веранду. У номері є необхідні меблі. На веранді - стіл, стільці, умивальник. Літній душ - на території.

Літній душ - на території

Номери в новому корпусі:

Номери в новому корпусі:

Однокімнатний «люкс». Спальне місце представлено двоспальним ліжком і диваном (додаткове місце). У номері є кондиціонер, холодильник, телевізор, санвузол. Номер з виходом на великий балкон, звідки відкривається вид на море.

Номер з виходом на великий балкон, звідки відкривається вид на море

Однокімнатний «напівлюкс». Номер на першому поверсі з двома балконами. Вид на море. Спальне місце - двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом. Номер оснащений кондиціонером, холодильником, телевізором, санвузлом.

Номер оснащений кондиціонером, холодильником, телевізором, санвузлом

Однокімнатний «покращений стандарт». Зручний номер для відпочинку 2-4 чоловік. У номері: сучасні меблі, ортопедичні матраци, кондиціонер, телевізор, холодильник, санвузол. Номери розташовуються на першому, другому і третьому поверхах побудованого будинку.

Розрахунковий часРозрахунковий час.

12.00. Виїзд до 11:00 (з сніданком), заїзд о 12:00.

Харчування.

База відпочинку «Факел» забезпечить гостям відпочинок на Азовському морі з комплексним триразових харчуванням у власній їдальні. Домашня кухня, в раціоні щодня різноманітні страви, овочі та фрукти. Для дітей від 3 років придбання харчування обов'язково, до 12 років можливо в обсязі дитячої порції.

Додаткове місцеДодаткове місце.

На додаткові місця (диван) знижка 25% для дорослих і 50% - для дітей до 12 років.

Водопостачання.

Гаряча і холодна вода цілодобово.

Пляж.

Прямо з території бази «Факел» є вихід на власний піщаний пляж. Море тепле, з пологим дном, безпечне для плавання дітей.

інфраструктура:інфраструктура:

  • їдальня;
  • пляжне кафе;
  • дитячий майданчик, ігрова кімната, дитячий автопарк;
  • настільний теніс, більярд;
  • спортивні майданчики;
  • масажний кабінет;
  • медпункт;
  • автостоянка (5 грн. / добу);
  • нічний бар «Алоха».
Сезонність роботи.

Відпочинок в Приморському Посаді, на базі «Факел» можливий з 1 травня по 1 жовтня.

Адреса та контакти:

Реклама не оплачена, подивіться інші пропозиції по відпочинку на морі:

Відпочинок в Приморському Посаді Зняти будинок на морі

Новости