Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

База відпочинку Рів'єра, Керч Крим

  1. Керч: номерний фонд бази відпочинку
  2. Керч відпочинок недорого

Адреса: вул. Набережна, д. 104А, Керч, Росія

Показати ціни

База відпочинку "Рів'єра" розташована в селищі Курортне, на березі Азовського моря недалеко від м.Керч. Селище Курортне знаходиться в північній частині Керченського півострова, в 18 км на північний захід від Керчі. Прекрасні піщані пляжі, чисте і тепле море.

Курортне багатьом відомо завдяки озеру Чокрак, яке знаходиться в 4 км від селища. Ще з давніх часів грязі і ропа цього озера використовувалися в лікувальних цілях. Море тут не глибоке, тому прогрівається швидко. Селище відрізняється самітністю, тишею і спокоєм і є ідеальним місцем для відпочинку батьків з дітьми.

Недалеко від селища (стара назва Мама Російська) розташоване знамените, унікальне своєю лікувальною гряззю озеро "Чокрак" Результати сучасних дослідників підтверджують високі лікувальні властивості Чокракського бруду, її екологічну чистоту і прекрасний санітарно-епідеміологічний стан озера.

Недалеко від селища (стара назва Мама Російська) розташоване знамените, унікальне своєю лікувальною гряззю озеро Чокрак Результати сучасних дослідників підтверджують високі лікувальні властивості Чокракського бруду, її екологічну чистоту і прекрасний санітарно-епідеміологічний стан озера

За останніми двома параметрами озеро Чокрак можна сміливо віднести до одного з найбільш благополучних грязьових родовищ світу. Склад Чокракського бруду - насичений соляний розчин - ропа, грязь мула, органічні речовини, сірководень, мікроелементи. Головна особливість родовища в тому, що в процесі утворення грязі, поряд з ропою і сіллю, активно беруть участь грязьові вулкани, що знаходяться на дні і по берегах озера, а так само мінеральні джерела.

Керч: номерний фонд бази відпочинку

  • 2-, 3-місні номери з вигодами середньою площею 18 кв.м. В кожному номері: холодильник, вентилятор, посуд, супутникове телебачення, душ, туалет, умивальник.
  • 2-, 3-, 4-місні номери без зручностей середньою площею 18 кв.м. В кожному номері: холодильник, вентилятор, посуд, супутникове телебачення.

Прибирання номерів. Зміна постільної білизни - 1 раз в 7 днів.

Керч відпочинок недорого

На території бази відпочинку "Рів'єра" до послуг відпочиваючих надаються: номера з балконами і видом на море, звідки Ви можете спостерігати захід сонця і світанки, безкоштовна автостоянка, спортивний майданчик, де є можливість пограти в баскетбол, волейбол або зробити ранкову пробіжку.

У їдальні, розрахованій на 100 чоловік, для Вас 3-разове комплексне харчування. Бажаючі поліпшити стан свого здоров'я можуть відвідати сауну, скористатися послугами масажиста-реабілітолога (вищої категорії). За додаткову плату для Вас буде організований трансфер і захоплюючі екскурсії по визначних пам'ятках Криму.

За додаткову плату для Вас буде організований трансфер і захоплюючі екскурсії по визначних пам'ятках Криму

На великій території бази відпочинку "Рів'єра" передбачені: бар, спортивний майданчик, медкабінет, масажний кабінет, сауна, цікаві екскурсії по Криму, їдальня, автостоянка, трансфер. Піщаний пляж, тепле море і ласкаве сонце зроблять Ваші спогади про відпочинок в Курортному на Азові яскравими і незабутніми.

Сьогодні, як ніколи, жителі мегаполісів прагнуть вирватися з тісних, забруднених і галасливих міст. Нездоланна сила тягне втомлених людей в пошуках місць, де можна скинути тягар проблем, знайти душевну рівновагу і повністю відновити сили. Де можна провести час з близькими людьми, в приємній компанії або, навпаки, усамітнитися.

Лисяча бухта знаходиться в околицях селища Курортне. Бухта не завжди носила таку назву, раніше вона іменувалася «Лисій» через відсутність навіть найменшої рослинності на її території, з роками первинна назва було перетворено і зараз дане місце знають як Лисяча бухта.

Бухта не завжди носила таку назву, раніше вона іменувалася «Лисій» через відсутність навіть найменшої рослинності на її території, з роками первинна назва було перетворено і зараз дане місце знають як Лисяча бухта

Показати ціни

Новости