Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

База відпочинку «Лагуна» Керч Курортне. Відпочинок в Курортному

Крим Бази відпочинку Курортного

База відпочинку «Лагуна» База відпочинку «Лагуна»

База відпочинку «Лагуна» пропонує відпочинок на Азовському морі в Криму. Якщо ви любите піщані пляжі і блакитне море, цінуєте сучасний комфорт, затишок і невимушену обстановку, якщо вам подобається відпочивати в двох кроках від пляжу, то база «Лагуна» створена саме для вас.

База відпочинку знаходиться на Керченському півострові, в селі Курортне Ленінського району АР Крим, в 19 км від міста Керч. Тут м'який клімат і дуже мальовнича місцевість. Відпочиваючи в Курортному, ви зможете милуватися незвичайно красивими морськими світанками і заходами, а також панорамними видами скелястих бухт. Прямо з території бази є вихід до моря, що є великим плюсом для відпочиваючих. Завдяки тому, що база «Лагуна» - тихе і затишне місце, вона прекрасно підходить для сімейного відпочинку з дітьми на Азовському морі. У розпорядженні гостей - закрита від сторонніх, доглянута територія з квітковими клумбами і декоративними скульптурами. На території розташувалися два двоповерхові корпуси з комфортабельними номерами, простора їдальня, кафе-бар, автостоянка, міні-тренажерний зал. Щоб зробити ваш відпочинок на Азовському морі різноманітним, база відпочинку в Курортному «Лагуна» пропонує широкий спектр розваг. Для малюків обладнана ігрова площадка з яскравими гойдалками, гіркою і пісочницею. Дорослі можуть зіграти партію в більярд або провести час на літній терасі кафе-бару, звідки відкривається чудовий вид на море. За бажанням гостей організовуються захоплюючі екскурсії. Сімейний відпочинок на Азовському морі на базі «Лагуна» перетвориться в справжню казку!

Під час перебування в Курортному, відпочиваючі можуть не тільки чудово відпочити, а й оздоровитися. Поруч з базою «Лагуна» розташована унікальна солоне озеро Чокрак, грязі і ропа якого мають приголомшливий лікувальний ефект при захворюваннях опорно-рухового апарату, ЛОР-органів, шкірних і гінекологічних хвороб.

Номери.

Номерний фонд бази відпочинку «Лагуна» в Курортному представлений 15 двомісними, тримісними і чотиримісні номери в двох корпусах.

Номери «люкс» і «напівлюкс». Кожен номер обладнаний новими меблями, кондиціонером, телевізором із супутниковим ТБ, холодильником, санвузлом (душовою кабіною, туалетом, умивальником), феном, сушаркою для білизни. З номерів є вихід на веранду зі столиком і кріслами для відпочинку.

У вартість входить: проживання в номері обраної категорії та 3-х разове харчування.

Діти.

Розміщення дітей до року - безкоштовне, до 6 років - 50% оплати від вартості основного місця, з 6 до 12 років - 25%.

Харчування.

База відпочинку на Азовському морі «Лагуна» оснащена власній їдальні, розташованій на території бази. Харчування за типом «шведський стіл». У меню представлені страви російської, української та кримськотатарської кухні, різноманітні прохолодні напої, коктейлі. Можливо дієтичне харчування. Любителям поїсти на свіжому повітрі сподобається кафе-бар з літнім майданчиком на терасі другого поверху, звідки можна милуватися неповторним морським пейзажем.

ВодопостачанняВодопостачання.

Холодна і гаряча вода цілодобово.

Пляж.

З території бази відпочинку «Лагуна» є вихід на піщаний пляж з пологим дном.

послуги:послуги:

  • Зміна постільної білизни і рушників - 1 раз на тиждень.
  • Прибирання номерів на вимогу.
  • Трансфер.
  • Масаж.
  • Послуги перукаря.
  • Манікюр та педікюр.
  • Надається пральна машинка.
  • Організація екскурсій.
інфраструктура:
  • їдальня;
  • кафе-бар;
  • більярд;
  • міні-тренажерний зал;
  • масажний кабінет;
  • дитячий майданчик;
  • автостоянка.
Сезонність роботи.

Відпочинок на Азовському морі в Криму, на базі «Лагуна» можливий з 15 травня по жовтень.

Адреса та контакти:

Реклама не оплачена, подивіться інші пропозиції по відпочинку в Криму:

Відпочинок в Криму

Новости