Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

База відпочинку Корал в Щасливцево, Відпочинок на Азовському морі. Ціни на проживання 2019

Додати ваш відгук

Загальна оцінка 3.5 / 5 Територія: Сервіс, персонал: Пляж, басейн: Умови для дітей: Номер: Харчування, ресторан: Розваги: ​​Ольга, Відпочивали: Лип 2018, Сім'я Загальна оцінка 3/5 Територія: Сервіс, персонал: Пляж, басейн: умови для дітей: Номер: Харчування, ресторан: Розваги:

Олені Вікторівні адміністратору, хотілося сказати величезне спасибі, це напевно єдиний порядна людина на базі відпочинку. А то що творить бухгалтер і зав. виробництва в цьому році це просто безпредел. У прейскуранті цін написаний харчування 200 грн. для всіх. Але вони хитромудрі, беруть і для люксів в окремому залі роблять порції в два рази більше ніж в стандарті і напівлюксі. Але ще раз підкреслюю, харчування 200 грн. для всіх. Хороша математика виходить, якщо врахувати, що люксів менше, ніж інших номерів. А різниця куди?

Анна, Відпочивали: Серпень 2016, Сім'я Загальна оцінка 3/5 Територія: Сервіс, персонал: Пляж, басейн: Умови для дітей: Номер: Харчування, ресторан: Розваги:

Відпочивала з дітьми, все дуже сподобалося, крім одного АЛЕ! Якщо вікна виходять не у двір, вночі ВАМ не заснути, музика з пляжу дуже чути, заснути в номері нереально.

Василь, Відпочивали: Серпень 2015 року, Пара Загальна оцінка 1/5 Територія: Сервіс, персонал: Пляж, басейн: Умови для дітей: Номер: Харчування, ресторан: Розваги:

Відпочивали в пріод з 26 серпня по 04 вересня 2015 3 корпусі кімната № 25. Номер брудний, в павутінні під ліжком порох, стіни потріскакні та облущені. У ванній кімнаті кран умивальника іржавій. Постільна біліхзна видана грязною, Прийшла просити поміняти, но в Інший комплект БУВ НЕ кращій.Тюль на віктні пропалих цигаркою. Альо самє Шокуюча сталося на 5 день ношого переюування 30 серпня - номер БУВ пограбованій. Визвані наряд мілдіції з експертами, Які ВСТАНОВИВ, что двері були відкриті ключем, прімірнікі якіх повінні знаходітітіся у адміністрат

Відпочила, Відпочивали: Серпень 2014 року, Бізнес Загальна оцінка 2/5 Територія: Сервіс, персонал: Пляж, басейн: Умови для дітей: Номер: Харчування, ресторан: Розваги:

Адміністратор реальна хвора на всю голову! Пансіонат не поганий. Але Олена Вікторівна, пийте заспокійливе або звільніть і йдіть на пенсію! У вас за 8 років роботи, реальні зрушення! Не псуйте людям відпочинок, а пансіонату репутацію!

Олег, Відпочивали: Лип 2014 року, Сім'я Загальна оцінка 2/5 Територія: Сервіс, персонал: Пляж, басейн: Умови для дітей: Номер: Харчування, ресторан: Розваги:

Так доречі. З приводу бензину. Відпочивали на початку липня 2014 року, у нас теж бенз злили! Я обурений! Парковка знаходиться поруч з госп двором пансіонату, а там таке зечье ходить! Видно, не придивляйся! Спасибі, Корралл! Приємно здивували мою сім'ю по дорозі додому!

Степан, Відпочивали: Серпень 2014 року, Сім'я Загальна оцінка 3/5 Територія: Сервіс, персонал: Пляж, басейн: Умови для дітей: Номер: Харчування, ресторан: Розваги:

Пляж порадував. Все інше тхне Совком !!! Адміністратор - Олена безсоромна до неподобства, грубить, на діалог не йде відразу в сльози, нагадує школярку забіяку, хоча їй під 70 або 60 на таких людях вiк не розгледиш + ще ночами була помічена біля машин сливающая бензин! Замість напівлюксів в першу ніч селить всіх в стандарт, потім доводиться переїжджати, після вашого від'їзду заносить в свій номер поламані меблі і намагається все скинути на вас в навздогін (піди знай куди вона діває нові меблі)! Одним словом тітка або бабулька Сканд

Анастасія, Відпочивали: Серпень 2014 року, Сім'я Загальна оцінка 3/5 Територія: Сервіс, персонал: Пляж, басейн: Умови для дітей: Номер: Харчування, ресторан: Розваги:

Самого початку. З першого дзвінка вбила адміністратор Олена, хамка рідкісна! Тільки через неї відпочинок може бути зіпсований повністю! В цілому пансіонат не поганий, чудовий пляж, кафе на березі чудові, персонал кафе просто відмінний! Дівчата розумничка! Ось я б на на місці Івана Івановича запросила в адміністрацію їх, замість рідкісного хамло Олени!

Алена, Відпочивали: Черв 2013, Сім'я Загальна оцінка 5/5 Територія: Сервіс, персонал: Пляж, басейн: Умови для дітей: Номер: Харчування, ресторан: Розваги:

Сподобалося дуже! Невелика база, дуже затишна, привітний персонал, смачна їжа, власний великий пляж з парасольками, великий дитячий майданчик. До речі, море не таке дрібне, як в Генічеську або Генгоркі, через метра 2 вже глибоко, але пропливши ще метра 2 знову води по-пояс - можна постояти, відпочити.) Більшість відпочиваючих з дітьми. Харчування на 2 цілком вистачало нам на трьох (дитині 3,5 року). Всім рекомендую!!!

Аліна, Відпочивали: Травень 2012 Друзі Загальна оцінка 4/5 Територія: Сервіс, персонал: Пляж, басейн: Умови для дітей: Номер: Харчування, ресторан: Розваги:

Відпочивали в Коралі в серпні 2012 р, сподобалося майже все. Номер з санвузлом, гарячою водою, вентилятором, з видом на море. На наше прохання нам поставили ТВ і холодильник. До моря 200 м, пляж боронують щоранку, народу небагато - лепота! З розваг - катання на лебедів, поні (дитю), банані і пігулці, політ на парашуті, гра в більярд, теніс, бадмінтон, комп'ютерний клуб, вечорами - катання на дитячих електромобілях і дитяча дискотека в сусідньому пансіонаті Експрес. А зовсім пізніми вечорами - шашлик і дискотека в кафе на пляжі. Так що

Радик, Відпочивали: Червень 2012, Бізнес Загальна оцінка 5/5 Територія: Сервіс, персонал: Пляж, басейн: Умови для дітей: Номер: Харчування, ресторан: Розваги:

Хороший пансіонат для відпочинку з дітьми. Є все необхідне-територія озеленена, пляж свій, номери з новими меблями і ремонтом, туалет і душ в кожному номері, гаряча холодна вода завжди є, вентилятор в кожному номері, вікна пластикові, комп'ютерний салон інтернет на території .Пітаніе дуже гарне в своїй їдальні . Кому без понтів сюди в Корал), все по простому, все добротно. Персонал ввічливий і чуйний. Тверда четвірка пансіонату. (А покращувати завжди є що)


Додати ваш відгук
А різниця куди?

Новости