Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель "Азимут" (БРНО) в Воронежі, телефон, адреса і ціни


Готель "Азимут" (БРНО) знаходиться в самому центрі Воронежа - по вул. Плеханівській, в декількох кроках від площі Леніна і Кольцовском скверу. У готелі представлені 348 номерів різної цінової категорії.

У безпосередній близькості знаходяться основні визначні пам'ятки міста, об'єкти ділової активності та культури: будівлі міської та обласної адміністрацій, театр Опери та Балету, Воронежская філармонія, кінотеатр, краєзнавчий музей і багато іншого. Відстань до ж / д вокзалу - 2,6 км; до аеропорту - 13,2 км.

В "Азимут" всі номери влаштовані максимально комфортно, щоб у кожного гостя залишилися тільки позитивні емоції від проживання. У готелі Ви зможете не тільки чудово відпочити, а й продуктивно попрацювати, для цього тут обладнані три конференц-зали місткістю до 100, 40 і 20 осіб. Співробітники готелю допоможуть організувати будь-який захід - семінар, тренінг, конференцію або ділову зустріч. У залах передбачений широкий вибір додаткового обладнання: екран, мультимедійний проектор, Wi-Fi, мікрофон, музичний центр, дошка, ТВ.

З 7:00 до 11:00 для Вас працює Азимут-кафе на другому поверсі готелю, де формується сніданок "шведський стіл". Гості можуть вибрати будь-які із запропонованих страв на свій смак зі свіжих овочів, м'ясні нарізки, закуски, сири, яєчня, омлет, домашня каша та інші. З 11:00 до 23:00 до ваших послуг ресторан "Дон" на 11 поверсі, в якому представлена російська і європейська кухня, а також вишукування від шеф-кухаря. Різноманітність смачних страв, приготованих за особливими рецептами, уважне обслуговування і багата карта вин, безумовно, порадує кожного гостя.

Послуги готелю БРНО:

  • перукарня;
  • трансфер;
  • камера зберігання;
  • цілодобовий ресепшн;
  • пральня, прасувальна;
  • замовлення ж / д, авіаквитків, таксі;
  • паркінг;
  • три конференц-залу;
  • Wi-Fi в лобі-барі.

  • Номери в готелі БРНО:
    У кожному номері є холодильник, тумбочки, супутникове ТБ, телефон, ванна кімната і туалетні приналежності. У вартість номерів входить ПДВ 18% і сніданок (шведський стіл).

    Номер Ціна Опис Одномісний (Стандарт) 1800 руб. Одномісне ліжко. фото » Одномісний (Комфорт) 2350 руб. Одномісне ліжко. фото » Одномісний (Бізнес) 2500 руб. Одномісне ліжко, стіл. фото » Одномісний (Бізнес Делюкс) 2800 руб. Одномісне ліжко, стіл, фен. Двомісний (Стандарт) 2200 руб. Два окремих ліжка. фото » Двомісний (Комфорт) 2950 руб. Два окремих ліжка. фото » Двомісний (Бізнес) 3200 руб. Два окремих ліжка, стіл. фото » Люкс (Комфорт двокімнатний сімейний) 4000 руб. Дві просторі кімнати - спальня і вітальня. Велике двоспальне ліжко, стіл, диван. фото » Апартаменти Бізнес (двомісні двокімнатні) 5000 руб. Просторі елегантні апартаменти з вітальнею і спальнею. Велике двоспальне ліжко, кутовий диван, журнальний столик, крісла, халати, тапочки і набір засобів особистої гігієни. фото » Азимут Апартаменти (двомісні трикімнатні) 6000 руб. Просторі елегантні апартаменти з вітальнею, кабінетом і спальнею. Велике двоспальне ліжко, диван, крісла, журнальний столик, міні-кухня, робочий стіл і крісла в кабінеті, фен, халати, тапочки і набір засобів особистої гігієни. фото »

    Розрахунковий час - 12:00, час заїзду - 14:00. Можлива безготівкова оплата картами Visa, Visa Electron, Master Card. У готелі регулярно діє система знижок для постійних клієнтів, студентів, при бронюванні не менше, ніж за 15 днів до заїзду, і інші. Діти до шести років розміщуються безкоштовно.

    Вартість додаткового місця в номері - 500 руб. в будь-який сезон. При розміщенні однієї людини в двомісному номері ціна зменшується на 300 руб.

    Забронювати номер в готелі "Азимут" (БРНО) в Воронежі Ви можете, звернувшись за контактними даними:
    Телефон: +7 (473) 296-52-19;
    Адреса: м Воронеж, вул. Плеханівська, буд. 9.

    Новости