Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Azimut Hotel Voronezh в Воронежі - Готель Azimut Hotel Voronezh Воронеж - ProHotel.Ru

  1. Фото Готелю Azimut Hotel Voronezh

Загальна оцінка:

0

Клас: Адреса: вулиця Плеханівська будинок 9 [ Подивитись на карті ] Сайт: http://azimuthotels.ru Телефон: +7 (473) 296 52 19 Факс: +7 (473) 296 52 19 Email: [email protected] Мін. ціна 2350 RUB Макс. ціна: 3200 RUB Переглядів: 1 647

Фото Готелю Azimut Hotel Voronezh

Азимут Готель Воронеж розташований в самому центрі міста. Зовсім недалеко розмістилися основні ділові та культурні центри. Всього кілька хвилин пішки доведеться витратити, щоб дістатися до будівель обласної та міської адміністрації, Воронезької державної філармонії та обласного краєзнавчого музею. Більшість інших готелів розташовані за межами центрального району міста. Дорога до залізничного вокзалу та аеропорту займе не більше двадцяти хвилин. Номерний фонд готелю складається з 332 номерів різних категорій. До послуг постояльців трансфер, парковка, безкоштовний інтернет, бізнес-центр, пральня та інші послуги.


«Азимут готель Воронеж» розташувався в центральному районі Воронежа в оточенні безлічі пам'яток. Під час пішої прогулянки навколо цього готелю економ-класу Воронежа можна побачити велику кількість історичних і культурних об'єктів. А відстань до будівель обласної та міської адміністрації складає всього кілька хвилин пішки, що робить готель «Азимут готель Воронеж» дуже популярною серед людей, які приїхали в ділову поїздку. Всього в номерному фонді готелю економ-класу Воронежа представлено 348 номерів різного рівня, але в кожному з них є все необхідне для комфортного проживання - це телевізори, зручні ліжка, приліжкові тумбочки і багато іншого. У ванних кімнатах є якісна сантехніка, а також індивідуальний гігієнічний набір. Інтер'єр всіх номерів зроблений в світлих тонах, які створюють атмосферу умиротворення і затишку. Співробітники готелю «Азимут готель Воронеж» працюють в готельній сфері вже досить тривалий час, тому надають тільки послуги високої якості. Всі постояльці можуть розраховувати на допомогу у вирішенні питань, які виникають у них під час проживання. На території цього недорогого готелю в центрі Воронежа працює прекрасний ресторан, в якому раді запропонувати своїм гостям дивовижні страви європейської та російської кухні. Для проведення семінарів, конференцій та інших заходів корпоративного характеру в готелі «Азимут готель Воронеж» відкритий конференц-зал, в якому є все необхідне для цього обладнання. Також в цьому готелі економ-класу Воронежа є можливість проводити різні свята і торжества. На всій території «Азимут готель Воронеж» працює бездротовий інтернет, яким можна скористатися в будь-який час. А для постояльців, які прибули на автомобілі, відкрита автомобільна парковка, яка працює цілодобово.

Про готель «Азимут готель Воронеж», а також про інші готелях Воронежа є досить багато інформації на різних готельних інтернет-порталах, які працюють в сфері готельного та туристичного бізнесу. Кожен користувач мережі інтернет може прочитати там відгуки про готелі Воронежа, про послуги, які надає те чи інший заклад, про якість таких послуг і багато іншого. Ці ж интерне-ресурси пропонують можливість забронювати номер в готелі Воронежа.

Новости