Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Адлер, готель "азимут". Готель "азимут" 4 * (адлер): відгуки, ціни

  1. Відео: Адлер, Сочі, відгук про цей готель Radisson Blu Paradise Resort and Spa - номер, харчування,...
  2. Історія заснування
  3. Краса пейзажів
  4. Як добиратися?
  5. Загальний опис Azimut Hotels
  6. Розташування
  7. Нумерний фонд
  8. опис номерів
  9. харчування
  10. інфраструктура
  11. Відео: Адлер, Сочі, відгук про цей готель Sport Inn 4 номер, харчування, море !!!
  12. Відео: Готель Азимут 4 * Адлер 2014 р
  13. & Ldquo-Азимут & rdquo- (готель, Адлер): відгуки постояльців

Відео: Адлер, Сочі, відгук про цей готель Radisson Blu Paradise Resort and Spa - номер, харчування, море !!!

Кожній людині необхідно хоч раз на рік відпочивати від справ і турбот. Від якості проведеного відпустки, від того, чи зміг він повноцінно відпочити, розслабитися і заспокоїти нерви, залежить його подальша діяльність. Для більшості людей найкращим місцем для проведення відпустку є морське узбережжя. Приємний клімат, ласкаве море, буйно квітуча рослинність, свіжий і трохи солонуватий повітря - все це сприяє релаксу, занурення в атмосферу млості і спокою. Звичайно, останнім часом багато росіян вибирають для відпочинку далекі країни, теплі моря. Однак і наші чорноморські курорти не втрачають своєї актуальності, особливо після того, як в них з'явилися готельні комплекси екстра-класу, які за своєю організацією нічим не поступаються & ldquo-заморським & rdquo-. Так, наприклад, готель "Азимут 4 зірки" (Адлер) як за своїм устроєм, так і за рівнем сервісу, що надається може конкурувати з готелями різних країн світу. Але перш ніж приступити до його опису, хочеться провести невеликий огляд по курортній зоні Сочі, зокрема Адлера.

Кращий російський чорноморський курорт

Чому щороку сотні тисяч туристів вибирають відпочинок в Сочі, Адлері і в інших сусідніх курортних зонах? По-перше, тут можна знайти цілком прийнятні ціни на житло, в тому числі і в готелях (наприклад, готель "Азимут 4 *" (Адлер)), та інші послуги, по-друге, саме тут розташовуються південні повітряні ворота чорноморського узбережжя Росії , по-третє - тут можна не тільки чудово відпочити на нескінченних пляжах, а й зайнятися оздоровчими процедурами, по-четверте, ці місця багаті різними розвагами на будь-який смак і гаманець. Колись Адлер вважався придатком Сочі. Адже він знаходиться всього лише в 24 км від нього. Однак в останні роки він виступає як цілком сформований самостійний курорт з розвиненою туристичною інфраструктурою. Самим його великим плюсом є тривалість пляжного сезону - 7 місяців. Однак і в зимові місяці потік туристів не вичерпується. Ці місяці - саме час зайнятися профілактикою і лікуванням хронічних захворювань. Чому щороку сотні тисяч туристів вибирають   відпочинок в Сочі,   Адлері і в інших сусідніх курортних зонах

Історія заснування

Звичайно, на території сучасного Адлера споконвіку жили різні народи. Проте датою заснування міста все ж вважається 1869 рік. До того часи на цьому мисі жили не більше ста чоловік. У роки першої світової війни до узбережжя, в евакуацію, стала з'їжджатися знати. У зв'язку з цим тут почали будуватися гостьові будинки, ресторанчики та інші розважальні та торговельні заклади. У радянський період тутешніх місць торкнулася урбанізація, і селище поступово став перетворюватися в місто з багатоповерховими будинками, великими готелями і санаторіями. Цей процес не припиняється і до цього дня. Щороку під зоряним небом Адлера запалюються тисячі вогників готелів-хмарочосів. Так, до нового 2014 році, прямо перед відкриттям Сочинської Олімпіади відчинив свої двері перед туристами готельний комплекс Azimut Hotel Sochi. На цьому курорті особлива увага приділяється облаштуванню пляжу. Адже більшість відпочиваючих приїжджає сюди саме за якісним пляжним відпочинком, за водними розваг, морськими міні-подорожами і т.д. Звичайно, на території сучасного Адлера споконвіку жили різні народи

Краса пейзажів

В Адлері особливо сподобається любителям природних красот. В цьому відношенні тут - просто рай. В якій точці міста ви б не оселилися, з вікна вашого тимчасового житла перед вами отруюються чудовий краєвид - панорама або на кавказькі засніжені хребти, або на блакитну гладь моря, або на смарагдово-зелене лісосмугу. Так, картина справді чудова! До речі, як би це не звучало дивно, Адлер - найпівнічніший в світі субтропічний курорт.

Як добиратися?



Ті, хто збираються відвідати Адлер вперше, природно, цікавляться, як же туди добиратися. Щорічно, вірніше, в курортний сезон, до чорноморських курортів Росії набправляется багатотисячний потік автомобілів різних марок, з номерними знаками практично всіх регіонів нашої неосяжної Батьківщини, та й сусідніх країн теж. Так, багато туристів воліють відправлятися на моря в власних машинах. Адже це дає можливість вільного пересування по узбережжю в пошуках цікавих пам'яток і мальовничих пляжів. Однак дороги в цих краях, хоч і цілком облаштовані, не кожному під силу подолати численні серпантини. Адже шлях прокладений серед гір і мальовничих ущелин. Такі туристи, природно, воліють відправлятися до морського узбережжя або повітряним, або залізничним транспортом. З 1946 року, тобто відразу ж після Другої світової війни, в селищі Адлер був побудований аеропорт - єдині повітряні ворота Великого Сочі і сусідній Абхазії. У дні Зимової Олімпіади 2014 Адлерський аеропорт довів, що він може працювати в повну силу і приймати рейси з усього світу. Так що якщо ви віддаєте перевагу комфорт, то купуйте авіаквиток і летите в Адлер. До речі, квиток з Москви в Сочі коштує близько 5500 рублів (в обидві сторони). Готель & ldquo-Азимут & rdquo-, як правило, забезпечує своїх постояльців комфортної доставкою з аеровокзалу на територію готельного комплексу. При цьому вартість трансферу становить від 1-2 тис. Рублів залежно від обраного виду транспорту (легковий автомобіль або мікроавтобус). А ось траса & ldquo-Формули-1 & rdquo- розташовується в 1.5 тисячах кілометрах. Звідси цілком зручно добиратися і до гірськолижних курортів.

Загальний опис Azimut Hotels

Цей фешенебельний курортний готель належить мережі & ldquo-Азимут & rdquo-. Готелю при відкритті були присвоєні 4 зірки. До його відкриття в районі Сочі вже була готель даного бренду - готель Azimut Hotel Sochi 3 *. Він також користувався великою популярністю серед туристів. Однак до початку Олімпіади 2014 в цьому районі з'явилася необхідність в будівництві готелів преміум-класу, і власники бренду вирішили в найкоротші терміни подарувати Адлеру комплекс такого високого рівня, з чудовою парковою зоною, СПА-центром, пляжами і розважальними об'єктами. А близькість до Олімпійського парку додала популярності готелі як серед росіян, так і гостей з різних країн, які вирішили приїхати в Адлер. Готель Азимут, як вже було зазначено, був урочисто відкритий в грудні 2013 року. Найбільшим його плюсом є розташування на першій пляжної лінії в Імеретинській бухті. Адже багато туристів, які приїжджають на узбережжі, вибирають комплекси, що знаходять в безпосередній близькості від моря, щоб відпочивати під мірний звук прибою, насолоджуватися його чудовою картиною і т.д. Готель Azimut займає територію в 11 гектарів. Уздовж берега прокладені спеціальні доріжки для прогулянок і пробіжки. Будівля складається з двох блоків у вигляді трилисників, об'єднаних один з одним двоповерховим подіумом, в якому знаходиться громадська зона. Фасади споруд, з яких складається готель, мають хвилеподібну форму даху, що надає всьому комплексу морської образ. З вікон номерів відривається панорамний вид на гори, на море і паркову зону. Басейн має площу в 180 кв. метрів. Цей фешенебельний курортний готель належить мережі & ldquo-Азимут & rdquo-

Розташування

Azimut Hotel Sochi знаходиться в Імеретинській низовині, в однойменній бухті. Від аеропорту сюди можна доїхати за чверть години на електричці і за стільки ж на автомобілі. Прилегла від готелю залізнична станція - & ldquo- Імеретинська & rdquo-. Олімпійський парк і знаменита зона розваг & ldquo-Сочі-парк & rdquo- знаходяться в 100 метрах від готелю. Це прекрасна можливість хоч кожен день прогулюватися по цим красивих місцях і розважатися по повній програмі.

Нумерний фонд

У готелі всього 720 номерів наступних категорій: «Стандарт» (315 номерів, з яких 6 для інвалідів), «Суперіор» (199 номерів, включаючи 8 для інвалідів), «напівлюкс» (117), «Люкс» (56), « Суперіор Люкс »(18). У готелі всього 720 номерів наступних категорій: «Стандарт» (315 номерів, з яких 6 для інвалідів), «Суперіор» (199 номерів, включаючи 8 для інвалідів), «напівлюкс» (117), «Люкс» (56), « Суперіор Люкс »(18)

опис номерів

Стандартні номери бувають двох видів: або з одним великим ліжком, або з двома односпальними. В напівлюксах є одне велике двоспальне ліжко. Люкс складається з двох кімнат: спальні і вітальні. Люкс суперіор також має дві кімнати, тільки їх розміри більше. Практично всі номери, незалежно від категорії, оснащені всіма необхідним предметами для приємного відпочинку. У них є багажніца, сейф, м'які меблі (крісло, дивани), телефон, індивідуальна система кондиціонування, плазмовий телевізор, шафа і міні-бар, чудова ванна кімната з усім необхідним приладдям, комплект для чаю і т.д. Оскільки воду з-під крана тут пити не можна, то в приміщеннях (номерах) встановлені кулери з питною водою. За запитом постояльцям надається праска і прасувальна дошка. У номерах ловить бездротовий інтернет. Меблі в номерах стильна і ексклюзивна. У цьому готелі житлові приміщення прибираються щодня, зміна білизни відбувається два рази в тиждень. Цілодобово для гостей діє & ldquo-рум-сервіс & rdquo-, при цьому меню страв і напоїв є в кожному з номерів. Вартість проживання в залежності від сезону і категорії номера варіюється від 3000-6000 рублів на добу. Це означає, що для туристів, взимку приїхали в готель "Азимут" (Адлер), ціни не такі високі, як у високий сезон.

харчування



Якщо ви вирішили відпочити на чорноморському узбережжі Росії, в такому місті, як Адлер, готель "Азимут" надасть вам чудові умови - як проживання, так і харчування. Однак & ldquo-олл інклюзив & rdquo- ви тут навряд чи зустрінете. Найбільше - & ldquo-повний пансіон & rdquo-, який включає сніданок, обід і вечерю. Можна також вибрати & ldquo-напівпансіон & rdquo- (сніданок-вечеря) або тільки сніданки. До речі, на обід і вечерю можна користуватися як "шведським столом", так і заздалегідь замовляти їжу по сет-меню. На території є кілька ресторанів і кафе. Кухарі намагаються на славу, і відпочиваючі на туристичних порталах розхвалюють & ldquo-Азимут & rdquo- готель (Адлер). Відгуки їх мають позитивний забарвлення як при описі сервісу та пристрої номерів, так і смачною і різноманітною кухні. Якщо ви вирішили відпочити на чорноморському узбережжі Росії, в такому місті, як Адлер, готель Азимут надасть вам чудові умови - як проживання, так і харчування

інфраструктура

В готелі є камера зберігання для цінних речей, стоянка, оренда автомобілів, сувенірний магазин, міні-маркет, пункт обміну іноземної валюти, медпункт, хімчистка, бюро подорожей (організація екскурсій), конференц-зал з сучасною технікою для проведення масових заходів (семінарів, конференцій, форумів, симпозіумів тощо), переговорні кімнати, банкетні зали для проведення торжеств (весіль, ювілеїв та інших свят). До речі, в новорічну ніч тут організовується чудовий банкет з вишуканою шоу-програмою. Туристам, які бажають зміцнити своє здоров'я, надаються деякі профілактичні та оздоровчі процедури в СПА-центрі. Тут є масажний кабінет, сауна, тренажерний зал і фітнес-клуб і т.д.

Відео: Адлер, Сочі, відгук про цей готель Sport Inn 4 номер, харчування, море !!!

Послуги для дітей

& Ldquo-Азимут & rdquo- - готель, призначена для сімейного відпочинку. Тому тут є безліч занять для дітей, а також кілька спеціальних послуг для маленьких відпочивальників. Наприклад, для дітей від 3-х років діє дитячий клуб. Поки батьки відпочивають або знаходяться поза межами готелю, за їхніми чадами доглянуть висококласні фахівці. У ранкові та денні години для дітей організовується весела анімація: аквагрим, настільні ігри, ліплення, конкурси, розвиваючі і активні ігри, міні-гольф і боулінг, міні-футбол і баскетбол і т.д. Ці заходи проводять або біля відкритого басейну, або на спортивних майданчиках. & Ldquo-Азимут & rdquo- - готель, призначена для сімейного відпочинку

Відео: Готель Азимут 4 * Адлер 2014 р

пляж

Отже, ви приїхали на відпочинок в Адлер. Готель & ldquo-Азимут & rdquo- подарує масу позитивних емоцій, особливо любителям пляжного відпочинку. Адже для того щоб насолодитися морем, потрапити на пляж, туристам не доводиться користуватися автотранспортом або проходити кілька кілометрів пішки. Готель розташовується на першій пляжної лінії. Між морем і готелем пролягає променад, де можна прогулюватися вечорами і насолоджуватися чудовими морськими пейзажами. На власному пляжі комплексу є шезлонги з парасольками, роздягальні, душ і т.д.

& Ldquo-Азимут & rdquo- (готель, Адлер): відгуки постояльців

На туристичних порталах відгуків про даному готелі зовсім небагато. А все тому, що готель ще зовсім молодий. Проте, практично всі відгуки позитивні. Це означає, що адміністрація готелю ратує за честь свого комплексу і намагається всіляко догодити гостям. Туристи в своїх коментарях висловлюють подяку кухарям і всьому персоналу в цілому за гарне обслуговування. Що ж стосується розташування готелю, то воно не може не викликати позитивних емоцій: чого тільки варта панорамний вид з вікон. Про це можна прочитати в захоплених коментарів туристів, які вже встигли погостювати в цьому комплексі. Що ж стосується недоліків, то вони в основному пов'язані з відсутністю повноцінного магазину на території. Зважаючи на це відпочиваючим доводиться їхати за продуктами в Адлер. Готель & ldquo-Азимут & rdquo- хоч і має в своєму розпорядженні невеликим магазинчиком, проте, там неможливо знайти всі необхідні продукти.

Як добиратися?

Новости