Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

День автомобіліста-2012: чекаємо Вас на Автограді!

У багатьох жителів Мукачева та Закарпатської області середина осені асоціюється з масштабною подією - святом на Автограді. Адже вже більше п'яти років в останню неділю жовтня на території комплексу автосалонів «Автоград», що належить компанії «ЗакарпатЄвроТранс II», проходить гучне святкування професійного свята - Автомобільна ярмарок на честь дня Дня автомобіліста і дорожника.
Тисячі небайдужих до автомобілів і всьому, що з ними пов'язано, в цей день приходять на Автоград і весело проводять час. Всі знають, що Автоярмарка на Автограді - це справжнє свято для всієї родини, де кожен бажаючий зможе знайти для себе щось цікаве і добре провести время.Но стане винятком і День Автомобіліста-2012.
Вже традиційно 28 жовтня весь Автоград перетвориться на територію ярмаркового шоу, де на гостей свята чекає різноманітна розважальна програма. Як завжди, на ярмарку з нагоди Дня Автомобіліста будуть діяти спеціальні ціни на автомобілі, запчастини та аксесуари, а кожен автоцентр підготував для своїх гостей щось цікаве.
Цього року гості «Автоград» зможуть пройти майстер-клас з виготовлення суші і філософії їх споживання, а також отримати уроки з виготовлення шоколадних цукерок з дегустацією коньяку і шампанського. І це ще не все: всі бажаючі зможуть продегустувати закарпатські вина та настоянки, а також підкріпитися шашликом, бограчем та стравами закарпатської кухні. Звичайно, не обійдеться і без своєрідної кулінарної «родзинки» свята - бика на рожні, який давно припав до смаку багатьом відвідувачам.
Найменших гостей Автоярмаркі чекає власна розважальна програма з феєричним шоу та різноманітними конкурсами, переможці яких отримають смачні призи. У цей день маленькі автомобілісти зможуть цікаво провести час на Автограді, розважаючись на надувних батутах, приймаючи участь в інтерактивній театралізованій програмі з веселими клоунами та чарівними принцесами і ласуючи солодощами.
Чекаємо Вас 28 жовтня на Автограді з 11 до 17 годин!

Чекаємо Вас 28 жовтня на Автограді з 11 до 17 годин

Новости