Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

KIA Sportage 2019 - опис і ціни нового КІА Спортейдж

  1. «Умови і способи обробки та зберігання персональних даних» Справжнє згоду дається на виконання таких...

«Умови і способи обробки та зберігання персональних даних»

Справжнє згоду дається на виконання таких дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, передача, в тому числі транскордонна (поширення у випадках і в обсязі, передбачених законодавством РФ, в тому числі надання в державні органи та інші організації), знеособлення, блокування, видалення, знищення персон льних даних з метою:
а) просування товарів і послуг, що поставляються ТОВ «Кіа Моторс Росія і СНД» і офіційними дилерами ТОВ «Кіа Моторс Росія і СНД»;
б) отримання і дослідження статистичних даних про обсяги продажів і якості послуг, що надаються ТОВ «Кіа Моторс Росія і СНД» і офіційними дилерами ТОВ «Кіа Моторс Росія і СНД» при продажу автомобілів;
в) вивчення кон'юнктури ринку автомобілів, автомобільних запасних частин і аксесуарів;
г) вдосконалення рівня послуг ТОВ «Кіа Моторс Росія і СНД» і офіційними дилерами ТОВ «Кіа Моторс Росія і СНД» послуг;
д) здійснення гарантійного ремонту і технічного обслуговування автомобілів;
е) здійснення інших видів діяльності в рамках законодавства РФ з обов'язковим виконанням вимог чинного законодавства в галузі персональних даних.

Цим Ви погоджуєтесь на отримання від ТОВ «Кіа Моторс Росія і СНД» і офіційних дилерів ТОВ «Кіа Моторс Росія і СНД» рекламних матеріалів, пов'язаних з просуванням товарів і послуг, що поставляються ТОВ «Кіа Моторс Росія і СНД» і офіційними дилерами ТОВ «Кіа Моторс Росія та СНД», шляхом здійснення прямих контактів з допомогою різних засобів зв'язку, включаючи, але не обмежуючись: поштова розсилка, sms - розсилка, електронна пошта, телефон, Інтернет.

Персональні дані, отримані ТОВ «Кіа Моторс Росія і СНД» і офіційними дилерами ТОВ «Кіа Моторс Росія та СНД», зберігаються відповідно до вимог законодавства РФ на умовах конфіденційності. Ви погоджуєтеся з тим, що, якщо це необхідно для реалізації цілей, зазначених вище, Ваші персональні дані можуть бути передані третім особам, яким ТОВ «Кіа Моторс Росія і СНД» і офіційні дилери ТОВ «Кіа Моторс Росія і СНД» можуть доручити обробку Ваших персональних даних на підставі договору, укладеного з такими особами, за умови дотримання вимог законодавства РФ про забезпечення такими третіми особами конфіденційності та безпеки персональних даних при їх обробці.

Справжнє згоду на обробку персональних даних діє з моменту здійснення відмітки та до отримання письмового відзиву даного згоди. Цим Ви підтверджуєте, що ознайомлені з порядком відкликання згоди на обробку персональних даних, представленим нижче.

Оператор (Оператори) персональних даних веде (ведуть) діяльність на території Російської Федерації відповідно до законодавства Російської Федерації. Пропоновані товари / роботи / послуги доступні до отримання на території Російської Федерації. Моніторинг споживчого поведінки суб'єктів, що перебувають за межами Російської Федерації, не ведеться.


«Порядок відкликання»

Згода може бути в будь-який час відкликаний Вами шляхом повідомлення офіційного дилера ТОВ «Кіа Моторс Росія і СНД» на території Росії, або шляхом направлення в письмовій формі повідомлення на адресу ТОВ «Кіа Моторс Росія і СНД» (рекомендованим поштовим відправленням з описом вкладення).

* ТОВ «Кіа Моторс Росія та СНД», м.Москва, Валова вул., Д. 26 (www.kia.ru)
** Актуальний список офіційних дилерів ТОВ «Кіа Моторс Росія і СНД» на території Росії доступний за посиланням: //www.kia.ru/dealers/
*** ТОВ «Кіа Моторс Росія і СНД» залишає за собою право доручати обробку наданих персональних даних іншим особам, в тому числі що знаходяться за межами Російської Федерації ».


Новости