Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дешева оренда авто Реус аеропорт

  1. аеропорт Реуса Аеропорт Реуса, головний аеропорт в Таррагоні, розташований всього в 3 км від міста...
  2. Інформація для туристів Реуса
  3. Пляжі і бухти Реуса
  4. Поїздки на машині по Реус

аеропорт Реуса

Аеропорт Реуса, головний аеропорт в Таррагоні, розташований всього в 3 км від міста Реуса. Ви зможете потрапити в Реус на взятому напрокат автомобілі по дорозі С-14 (колишня N-420) і швидко дістатися до місць, що представляють великий культурний інтерес. Крім того, аеропорт Реуса розташований всього лише в 7 км від Таррагони, привабливого і старовинного міста з цікавим культурним спадком, що залишився після Римської імперії.

Аеропорт Реуса входить в четвірку найбільших аеропортів в каталонському регіоні, до решти відносяться Барселона - Ель-Прат, де знаходиться офіс компанії Centauro Rent a Car, аеропорт Льєдена-Альгуайра і аеропорт Жирона.

В аеропорту Реуса пропонується великий вибір національних та міжнародних рейсів. За останні кілька років аеропорт значно засмутився, головним чином, завдяки зростанню попиту на дешеві авіаперельоти.

Оренда автомобілів в Реусе

Взяти автомобіль напрокат в аеропорту Реуса - це відмінний спосіб провести свою відпустку за вашим планом: ви зможете подорожувати по своєму власному маршруту і самостійно вирішувати, скільки часу проводити в кожному місці цього красивого міста.

Барселона розташована всього лише в 95 км від Реуса, тому багато туристів по шляху в Барселону віддають перевагу орендованому автомобілю і подорожі уздовж Коста-Дорада з оглядом головних туристичних визначних пам'яток берегової лінії.

Барселона розташована всього лише в 95 км від Реуса, тому багато туристів по шляху в Барселону віддають перевагу орендованому автомобілю і подорожі уздовж Коста-Дорада з оглядом головних туристичних визначних пам'яток берегової лінії

Інформація для туристів Реуса

Реус вважається середньовічним містом, які виросли завдяки місцевій торгівлі і портовому оточенню. Проте, протягом понад мільйон років в цій популярній місцевості жили різні цивілізації, залишаючи сліди своєї культурної спадщини.

На орендованому автомобілі ви зможете оглянути місто, зокрема, площі Плацу де ла ЛИБЕРТАТЯ (Plaza de la Llibertat) і Калле Льовера (Calle Llovera), розташовані недалеко від Плацу де Прим (Plaza de Prim) і Плацу дель Меркадаль (Plaza del Mercadall) , що знаходяться в серці Реуса.

Ми рекомендуємо оглянути деякі найбільш монументальні будівлі, які допоможуть вам більш глибоко перейнятися історією міста - це Театр Фортчун (Teatre Fortune), Каса Равальс (Casa Ravals) або Каса Руллс (Casa Rulls), будівлі в стилі «ар деко», спроектовані відомими іспанськими художниками, такими як Антоніо Гауді або Ллуіс Доменек і Монтанер.

У Реусе вам обов'язково потрібно відвідати Центр Гауді, культурний центр, присвячений народженому тут Антоніо Гауді. Тут ви зможете побачити деякі з його особистих речей та дізнатися більше про його життя.

Тут ви зможете побачити деякі з його особистих речей та дізнатися більше про його життя

Пляжі і бухти Реуса

Місто Реус знаходиться всього в 10 км від Коста-Дорада. Завдяки такому близькому розташуванню ви можете подорожувати по сусідніх містах і відвідувати гарні пляжі і бухти, де насолодитеся приємним помірним кліматом взимку або в більш жаркі літні місяці.

Ми також рекомендуємо вам оглянути на взятому напрокат автомобілі інші прибережні міста, такі як Салоу або Камбрільс, розташовані всього лише в 10-15 хвилинах їзди: тут ви зможете порадувати себе чудовою місцевістю Середземноморського узбережжя.

Орендувати автомобіль - це найкращий спосіб детально познайомитися з містом Камбрільс, відомим завдяки своїй береговою лінією, що складається з більш ніж 9 км піщаних пляжів. Тут розташовані популярні пляжі, серед них Прат ден Форес (Prat d'en Forés) і Регуерал (Regueral), Кавет (Cavet), Ла І'Ексвірол (La l'Esquirol), Вілафортуні (Vilafortuny), Кап де Сант-Пере ( Cap de Sant Pere), І'Хорта Санта Марія (l'Horta Santa Maria), Ллоса (Llosa) і пляж Л'Аркадія (L'Arcadia) на західній стороні.

Салоу - ще один прекрасний місто, яке варто відвідати на автомобілі, взятому напрокат у Centauro Rent a Car. Він славиться своїми білими піщаними пляжами, що розтягнувся на 4 км, і декількома бухтами, в яких можна загубитися. Ми рекомендуємо вам насолодитися прогулянкою по кожному з пляжів - Леванте (Levante), Поніенте (Poniente), Чаплайнс (Chaplains) або Ленгуадетес (Lenguadetes).

Ми рекомендуємо вам насолодитися прогулянкою по кожному з пляжів - Леванте (Levante), Поніенте (Poniente), Чаплайнс (Chaplains) або Ленгуадетес (Lenguadetes)

Поїздки на машині по Реус

Реус - ідеальне місце для подорожі на взятому напрокат автомобілі.

Крім огляду прибережних міст Камбрільс і Салоу, ви також можете відвідати відомий парк розваг під назвою «Порт Авентура», розташований між селами Віла-сека і Салоу в Таррагоні.

«Порт Авентура» - найбільш відвідуваний парк розваг в Іспанії, він займає шосте місце в Європі за кількістю відвідувачів.

З моменту відкриття в 1997 році цей величезний парк розширювався кілька разів, зараз - це комплекс, що складається з п'яти тематичних готелів - «Голд Рівер» (Gold River), «Мансіон де Люсі» (Mansión de Lucy), «Порт Авентура» (Port Aventura), «Карибський аквапарк» (Caribe Aquatic Park) і «Ель-Пасо» (El Paso).

З моменту відкриття в 1997 році цей величезний парк розширювався кілька разів, зараз - це комплекс, що складається з п'яти тематичних готелів - «Голд Рівер» (Gold River), «Мансіон де Люсі» (Mansión de Lucy), «Порт Авентура» (Port Aventura), «Карибський аквапарк» (Caribe Aquatic Park) і «Ель-Пасо» (El Paso)

Іншим місцем, яке дуже зручно оглядати на взятому напрокат автомобілі, є прекрасне місто Таррагона, визнаний у 2000 році об'єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Стародавнє місто Тарракон в третьому столітті до н. е. був поселенням римлян і зберіг багато слідів римської епохи.

В археологічному місті Тарракон (в Таррагоні) серед іншого збереглися стародавні римські стіни, місцевий форум, римський цирк, колоніальний форум, римський театр і амфітеатр.

Якщо ви візьмете автомобіль напрокат, то не зможете пропустити поїздку в Барселону, що знаходиться всього в 95 км від аеропорту Реуса. Барселона - друге за величиною місто Іспанії після Мадрида. Цей сучасний місто відоме своєю космополітичним і столичної атмосферою, глибокою культурою, кулінарними і спортивними заходами.

Взявши автомобіль напрокат в Барселоні , Не пропустіть можливість побачити вражаючі будівлі готичної архітектури, такі як Собор Святого Хреста і Святий Евлалій або Санта-Марія-дель-Мар, що прославився завдяки автору роману-бестселера «Собор Святої Марії» Ільдефонсо Фальконес.

Барселона або Ciudad Condal, як її називають місцеві жителі, також відома у всьому світі завдяки своїй чудовій архітектурі, магія Гауді оточує вас на кожному кроці. Вам обов'язково слід відвідати Педрера або Будинок Міла, Храм Святого Сімейства, склеп в Колонії Гуель, будинок Бальо і парк Гуель.

На шляху до Барселони Обов'язково вкажіть в ваш маршрут ринок Бокерія, Палац каталонської музики, Палау Сант Жорді, який був побудований для Олімпійських Ігор 1992 року і де сьогодні проходять головні спортивні заходи та музичні фестивалі, а також футбольний стадіон Камп Ноу, будинок футбольного клубу « Барселона ».

Барселона, одне з найпривабливіших для подорожей місць в світі, займає 26-е місце в рейтингу 100 найбільш відвідуваних міст. Не пропустіть можливість насолодитися цим дивовижним містом на орендованому в Centauro Rent a Car автомобілі. Автомобіль, узятий напрокат в аеропорту Барселона - Ель-Прат, доставить вас в місто, розташоване всього лише через 15 км.

Новости