Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Оглядову екскурсію по Москві можна зробити на річковому "автобусі"

Фото: Комітет з туризму і готельного господарства Москви

З 1 травня москвичі і гості столиці можуть помилуватися видами міста з вікна річкового "автобуса" City Sightseeing Moskva River, повідомляє Москомтурізм.

Яскраво-червоні річкові пасажирські теплоходи "Ідегее" і "Венеція" відправляються від причалів на Болотній площі, у парку Горького і від Новоспаського монастиря. На кожному транспортному засобі можуть розміститися до 33 пасажирів.

Маршрут можна пройти за 1 годину, він пролягає навколо Золотого острова по водовідвідних каналів з заходом в парк Горького. Оглядові екскурсії по Москві-річці запустив найбільший в світі оператор екскурсійних двоповерхових автобусів за підтримки Комітету з туризму і готельного господарства Москви і столичного департаменту транспорту та розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури.

Теплоходи відходять від набережних з інтервалом в одну годину. Квиток діє за тим же принципом, що і в автобусах сіті-турів - з правом входу і виходу на будь-який із зупинок протягом 24 годин з моменту першої посадки.

Квиток на 24 години коштує 600 рублів для дорослого, 500 рублів - для пенсіонерів, студентів різного віку при пред'явленні студентського квитка та дітей від 5 до 15 років. Безкоштовно можуть покататися діти до 5 років, ветерани війн, інваліди всіх категорій, а також представники ЗМІ.

На річкових автобусах встановлена ​​аудіосистема для озвучування турів на 8 мовах (російською, англійською, німецькою, іспанською, французькою, китайською, італійською та арабською). Екскурсію російською мовою записав відомий радіоведучий Костянтин Михайлов, син знаменитого актора Олександра Михайлова. У найближчі дні будуть інстальовані і решта 7 мов.

За словами організаторів турів, відкриття екскурсій на Москві-річці стало логічним доповненням до раніше існуючих автобусним турам. З метою економії пасажири можуть придбати і спеціальний комбо-квиток. Він дозволить кататися на двоповерхових екскурсійних автобусах і теплоходах необмежену кількість разів протягом 48 годин за все за 1 000 рублів. Пересісти на теплохід або повернутися на двоповерховий автобус можна на Болотній площі поруч з пам'ятником Рєпіну.

Нагадаємо, в серпні минулого року Москва поповнила число міст, за якими курсують сіті-тури - двоповерхові автобуси, призначені для оглядових екскурсій по історичному центру міста.

Зараз можна відвідати дві оглядові екскурсії: Москва золотоверхий і Нічна Москва . Екскурсії проходять цілий рік.

Новости