Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Віза в Австралію. Оформлення візи в Австралію. Туристична віза в Австралію. Ділова віза в Австралію. Документи для візи до Австралії. Анкети посольства Австралії.

  1. ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
  2. КОРОКОЧАСНЕ БІЗНЕС-ВІЗА (підклас 600)
  3. КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР
  4. ЧАСТО ВИНИКАЮТЬ ПИТАННЯ (FAQ)
  5. КОНСУЛЬТАЦІЇ

Для росіян оформлення візи в Австралію завжди представляло певну складність. Країна належить до імміграційно привабливих. І тому на кожного претендента на візу дивляться з деякою підозрою, чи не є він потенційним іммігрантом. Сама процедура оформлення візи не є якось особливо складною, але потребують дуже багато часу для того, щоб розібратися як правильно все зробити. Ми надаємо кваліфіковану допомогу в оформленні візи до Австралії. Це, звичайно, не означає, що від Вас не буде потрібно ніяких документів, окрім закордонного паспорта. Ми разом з Вами проаналізуємо Ваші життєві обставини і плани, і виходячи з цього сформуємо необхідний перелік документів для візи. Ви заощадите чимало часу на вивчення офіційних документів посольства Австралії, на технічну підготовку документів для надання їх в посольство, на перекладі деяких документів на англійську мову, на реєстрації акаунта, заповненні анкети, сплату консульського збору тощо Телефонуйте і приїжджайте в офіс. Ми допоможемо Вам оформити австралійську візу.

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

  • З 19 листопада 2018 роки для оформлення візи в Австралію необхідно здавати біометричні дані (цифрове фото особи і відбитки 10 пальців). Ця процедура відбувається в візових центрах за попереднім записом.
  • Особливість візи в Австралію полягає в тому, що посольство не вносить візові наклейки (стікери) в паспорти. Це стосується австралійських віз для громадян Росії, а також інших країн, серед яких в тому числі Вірменія, Білорусь, Казахстан, Киргизстан, Молдова, Таджикистан, Туркменістан, Україна і Узбекистан.
  • Авіаперевізники підтверджують наявність або відсутність візи в електронному вигляді через відповідну систему в аеропорту, і реєструють пасажира залежно від відповіді системи. Дана перевірка може здійснюватися в пункті відправлення або в пункті транзиту.
  • Для подачі заяви на візу оригінал паспорта та оригінали інших документів не потрібні. Заява подається online, копії всіх необхідних документів приєднуються до заяви в якості додатків
  • Слід мати на увазі, що Ваша заява на візу в Австралію зовсім не обов'язково буде розглядатися посольством Австралії в Москві. Частина заяв розглядається, наприклад, в Белграді. Тому цілком ймовірно, що в документі, що підтверджує видачу візи, як місце видачі візи буде фігурувати Белград.

КОРОКОЧАСНЕ ТУРИСТИЧНА ВІЗА (підклас 600)

СПИСОК ОСНОВНИХ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ТУРИСТИЧНОЇ ВІЗИ

  • Копія підтвердження реєстрації персональних даних дійсного закордонного паспорта
  • Підтвердження Ваших попередніх міжнародних поїздок: копії сторінок закордонного паспорта з візами і штампами
  • Виписка з банківського рахунку
  • Довідка з роботи про посаду, заробітну плату
  • Копія трудової книжки
  • Документи, що підтверджують реєстрацію Вашої організації, її поточну діяльність і прибуток, якщо у Вас є свій бізнес
  • Документи, що підтверджують наявність власності
  • Для учнів і студентів: довідка зі школи або університету з підтвердженням Вашого статусу учня
  • Медична страховка виїжджає за кордон (не є строго обов'язковим документом)
  • Свідоцтва про шлюб, про народження дітей
  • Залежно від особистих обставин, посольство може запросити будь-яку додаткову інформацію. При цьому, можливі телефонні дзвінки з посольства на роботу заявнику.

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ СКАЧУВАННЯ

Анкета Посольства Австралії для туристичної візи (підклас 600) Анкета Посольства Австралії для туристичної візи (підклас 600)

КОРОКОЧАСНЕ БІЗНЕС-ВІЗА (підклас 600)

СПИСОК ДОДАТКОВИХ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ БІЗНЕС-ВІЗИ

  • Лист підтримки від Вашого нинішнього роботодавця або Вашої організації з докладним зазначенням причин поїздки і передбачуваної діяльності в Австралії
  • Лист на фірмовому бланку від австралійської організації
  • Програма поїздки (може міститися прямо в запрошенні)
  • Докладні відомості про будь-яких попередніх ділових зв'язках з австралійськими бізнесменами або організаціями (якщо є)
  • Документи, що підтверджують кваліфікацію, реєстрацію або членство в різних професійних асоціаціях
  • Особам, які планують взяти участь в заході, який було зареєстровано в Системі Координації Міжнародних Заходів DIAC (IECN), не потрібно представляти лист-запрошення. Уточніть у запрошуючої сторони, не з'являлися чи захід, який Ви збираєтеся відвідати, в IECN
  • Вся інша інформація або документація, яка, на Вашу думку, може мати відношення до заяви

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ СКАЧУВАННЯ

Анкета Посольства Австралії для ділової візи Анкета Посольства Австралії для ділової візи

КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР

Консульський збір за візу підкласу 600 становить 135 австралійських доларів. Оплата здійснюється банківською картою. Додатково утримується комісія 2-3% за банківську операцію. Додатково оплачується 1300 рублів за здачу біометричних даних у візовому центрі Австралії.

ЧАСТО ВИНИКАЮТЬ ПИТАННЯ (FAQ)

Питання: Чи потрібна дактилоскопія для оформлення візи в Австралію?
Так, потрібно. Ваша особиста присутність буде потрібно тільки при здачі біометрії. Віза електронна. Взаємодія з нами може бути віддаленим і не вимагає Вашого приїзду до нас в офіс.

Питання: Що конкретно Ви зробите для того, щоб я отримав візу в Австралію?
Ми сформуємо конкретно для Вас список необхідних документів, зарегістрірум Вас у візовій системі Австралії, заповнимо і зарагістріруем анкету, підготуємо і зареєструємо супровідні документи, зробимо необхідні переклади на англійську мову, оплатимо консульський збір, проконтролюємо процес розгляду Вашої заяви.

Питання: Чи повинен я надати бронювання готелів і авіаквитків?
Не обов'язково. Але якщо Ви вже зробили якісь бронювання або у Вас є конкретний план поїздки, то має сенс цю інформацію нам надати.

Питання: Чи можу я сам оплатити консульський збір?
Так можете. Консульський збір оплачується банківською картою. Але зазвичай в самостійної оплати немає особливого сенсу, тому що набагато зручніше, щоб збір оплатили ми і надали Вам відповідні підтвердження.

Питання: Чи можливо термінове оформлення візи в Австралію?
На жаль немає. Ніякої прискореної процедури не існує. Термін оформлення залежить від пори року. Зазвичай в осінні місяці поступово збільшується термін розгляду заяв і в листопаді-грудні він може доходити до 2-х місяців. У зв'язку з цим важливо подбати про візи завчасно.

КОНСУЛЬТАЦІЇ

За консультацією з питань оформлення візи в Австралію Ви можете звернутися в наш офіс по телефону або по e-mail: [email protected]

Питання: Що конкретно Ви зробите для того, щоб я отримав візу в Австралію?
Питання: Чи повинен я надати бронювання готелів і авіаквитків?
Питання: Чи можу я сам оплатити консульський збір?
Питання: Чи можливо термінове оформлення візи в Австралію?

Новости