Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки летіти до Австралії з Москви, Санкт-Петербурга, Єкатеринбурга, Новосибірська, Сочі, Краснодара

  1. Скільки летіти до Австралії з Москви, Санкт-Петербурга, Єкатеринбурга, Новосибірська, Сочі, Краснодара...
  2. Скільки летіти до Австралії з Москви
  3. Скільки летіти до Австралії з Санкт-Петербурга
  4. Скільки летіти до Австралії з Єкатеринбурга
  5. Скільки летіти до Австралії з Новосибірська
  6. Скільки летіти з Сочі в Австралію
  7. Скільки летіти до Австралії з Краснодара
  8. Скільки летіти до Австралії з Уфи
  9. Скільки з Самари до Австралії
  10. Скільки летіти з Києва до Австралії
  11. Скільки летіти до Австралії з Мінська
  12. Скільки летіти з Владивостока до Австралії
  13. Скільки летіти до Австралії з Ростова
  14. Скільки летіти з Томська в Австралію
  15. Скільки летіти до Австралії: Таблиця
  16. Як знайти кращі квитки
  17. Де і коли відпочивати в Австралії
  18. Що важливо знати
  19. Австралія: Відео
  20. вибір авіаперевізника
  21. Скільки летіти до Австралії з Москви
  22. Скільки летіти до Австралії з Санкт-Петербурга
  23. Скільки летіти до Австралії з Єкатеринбурга
  24. Скільки летіти до Австралії з Новосибірська
  25. Скільки летіти з Сочі в Австралію
  26. Скільки летіти до Австралії з Краснодара
  27. Скільки летіти до Австралії з Уфи
  28. Скільки з Самари до Австралії
  29. Скільки летіти з Києва до Австралії
  30. Скільки летіти до Австралії з Мінська
  31. Скільки летіти з Владивостока до Австралії
  32. Скільки летіти до Австралії з Ростова
  33. Скільки летіти з Томська в Австралію
  34. Скільки летіти до Австралії: Таблиця
  35. Як знайти кращі квитки
  36. Де і коли відпочивати в Австралії
  37. Що важливо знати

Скільки летіти до Австралії з Москви, Санкт-Петербурга, Єкатеринбурга, Новосибірська, Сочі, Краснодара

Сюди туристи летять не для того, щоб пошопилась в місцевих магазинах або покуштувати дивовижні страви з м'яса акули, опосума або крокодила (хоча вони теж варті уваги). В Австралії люди відправляються за яскравими емоціями від вивчення дикої та екзотичної флори і фауни, для підкорення хвиль Індійського і Тихого океанів на серфі і незабутнього відпочинку на нескінченних пляжах цього материка.

Перед тим, як вирушати в свій новий тур, пропонуємо спочатку дізнатися, скільки часу може зайняти переліт до Австралії з вашого міста.

вибір авіаперевізника

Від вибору авіакомпанії і міста відправки залежить, скільки доведеться летіти до Австралії Від вибору авіакомпанії і міста відправки залежить, скільки доведеться летіти до Австралії. Тут ви можете ознайомитися зі списком основних авіакомпаній, які здійснюють рейси в цьому напрямку:

  • Emirates
  • Qatar Airways
  • Aeroflot
  • S7 Airlines
  • Korean Air
  • Air China
  • Asiana Airlines.

Скільки летіти до Австралії з Москви

Вартість перельоту з Росії на цей материк може злегка шокувати, але іншого, більш швидкого способу сюди дістатися немає. Крім того, прямі перельоти звідси не відбуваються, тому доведеться добиратися з однією або двома пересадками в інших країнах.

З огляду на факти розташування Австралії посеред океану і відсутності короткого маршруту, тривалість перельоту може зайняти ні мало ні багато - від 19 до 48 годин. Найдешевші рейси здійснюються з зупинками в різних азіатських країнах. Основними пересадковими пунктами є такі міста, як Сінгапур, Дубай, Абу-Дабі, Доха, Куала-Лампур, Хошимін і інші.

Крім того, перед виїздом за кордон потрібно дізнатися чи є у вас заборона на виїзд , В цьому допоможе перевірений сервіс невилет.рф , Який надасть вам інформацію про наявність заборгованості по кредитах, штрафів, аліментів, послуги ЖКГ, і до решти, а також оцінить ймовірність заборони вильоту за кордон.

Скільки летіти до Австралії з Санкт-Петербурга

Вартість польоту з Пітера з двома пересадками буде нижче вартості перельоту з однією пересадкою. Дешеві авіарейси через Куала-Лумпур пропонує авіакомпанія AirAsia. Час в дорозі - 33,5 годин.

Швидше за все ви зможете дістатися на літаку компанії Emirates - за 22 години. Вигідно летіти до Сіднея або Мельбурн через Москву, Куала-Лумпур, Сінгапур, Абу-Дабі. У деяких випадках тривалість перельоту може зайняти і все 52,5 години.

Скільки летіти до Австралії з Єкатеринбурга

Жителям цього міста потрібно готуватися до дуже тривалого перельоту, який може зайняти 25-56 годин. Спочатку потрібно летіти в Москву, де час очікування наступного літака коливається між 3 і 24 годинами. Звідти екатерінбуржци відправляються в Хошимін, Іркутськ, Бангкок, Гуанчжоу.

Якщо ви не хочете летіти через столицю, тоді вибирайте дубайські авіалінії. До речі, вони надають своїм пасажирам і найшвидший шлях до Сіднею через аеропорт Дубая. Час в дорозі - 25 годин. Якщо ви не хочете летіти через столицю, тоді вибирайте дубайські авіалінії

Скільки летіти до Австралії з Новосибірська

Туристам з Новосибірська краще скористатися послугами китайської авіакомпанії China Southern, рейси яких проходять через Гуанчжоу і Урумчі. Гарне співвідношення ціни і швидкості польоту пропонують S7 Airlines: зробивши дві пересадки в Москві і Абу-Дабі, ви приземлитеся в аеропорту Кінсгфорд Сміт через тридцять годин. Якщо вам потрібно дістатися швидше, тоді купуйте квиток в Сеул на рейс авіаперевізника Korean Air, і вже через 24 години ви опинитеся в Австралії.

Максимальна тривалість перельоту може досягати 55 годин. Також пересадки проводяться в Сінгапурі, Харбіні, Шанхаї, Владивостоці.

Скільки летіти з Сочі в Австралію

Сочинцям ще складніше дістатися до цього екзотичного материка, оскільки звідси потрібно летіти відразу з декількома зупинками. Найчастіше стикування відбувається в Москві і Дубаї або ж в Абу-Дабі. Подорож на літаку за таким маршрутом займає від 26 до 57 годин, в залежності від того, скільки часу ви проведете в пересадочних пунктах. Деякі авіалінії здійснюють перельоти через Сеул, Делі, Лондон, Гонконг.

Скільки летіти до Австралії з Краснодара

Краснодарським туристам також необхідно в шляху до Австралії два або три рази переходити на інший авіатранспорт. Якщо ви розраховуєте на бюджетний переліт, тоді вам варто звернути увагу на рейси, які пропонують російські авіалінії в особі компанії S7 Airlines. У них є два відповідних маршруту для краснодарців.

Перший - сполученням Краснодар-Москва-Абу-Дабі-Сідней, а другий - Краснодар-Москва-Іркутськ-Делі-Сідней. Тривалість обох авіаперельотів практично однакова: 28-30 годин. Також можна вибрати варіант із зупинкою в Дубаї, Владивостоці, Токіо, Хошиміні, Сеулі. Найшвидший переліт займає 26 годин, а найтриваліший - 59.

Скільки летіти до Австралії з Уфи

Якщо ви вирішили відвідати країну кенгуру, тоді оптимальним варіантом для вас буде переліт з 6-годинним очікуванням наступного рейсу в столиці Росії і 3-годинний зупинкою в Абу-Дабі. Загальна тривалість перельоту дорівнює 30 годинам. Якщо ви вирішили скористатися послугами Turkish Airlines, тоді вас чекає обов'язкова пересадка в Стамбулі і в одному з таких міст, як Сінгапур, Гуанчжоу, Бангкок. Рейс тривалістю в 26 годин із зупинками в Москві та Дубаї здійснює авіаперевізник Emirates.

Скільки з Самари до Австралії

Самарчане летітимуть сюди з першої обов'язкової стикуванням в Москві, і другий зупинкою в Сеулі, Пудуне, Іркутську, Делі, Пекіні, Шанхаї. На те, щоб дістатися до Австралії, місцевим туристам потрібно витратити від 23,5 до 58,5 годин.

Самарчане летітимуть сюди з першої обов'язкової стикуванням в Москві, і другий зупинкою в Сеулі, Пудуне, Іркутську, Делі, Пекіні, Шанхаї

Скільки летіти з Києва до Австралії

Українські мандрівники повинні зробити від 1 до 3 пересадок для того, щоб дістатися на цей континент. Рекомендує купувати квитки на рейси з двома зупинками, оскільки саме вони є найбільш недорогими. Переліт Київ-Австралія триває 23-58 годин. Перехід на інші літаки може проводиться в Сінгапурі, Ларнаці, Мінську, Аммані, Бангкоку, Москві.

Скільки летіти до Австралії з Мінська

Шлях білорусів до Австралії лежить через аеропорти Стамбула, Сінгапуру, Хошиміну, Шанхая, Москви, Бангкока, Сеула. Якщо ви готові витратити на пару тисяч більше на авіаквиток, тоді скористайтеся послугами вітчизняних авіаліній, які доставлять вас на місце через 21 годину. Трохи дешевше коштують рейси, які летять від 24 до 38 годин.

Скільки летіти з Владивостока до Австралії

Жителі цього міста можуть дістатися до пункту призначення значно швидше - всього за 15,5 годин. Це можливо, якщо ви придбаєте квиток на рейс компаній Cathay Pacific, Asiana Airlines або Korean Air. Вони пропонують перельоти з однією зупинкою в Сеулі або ж Гонконгу.

Дуже поширені подвійні стикування з обов'язковою пересадкою в Сеулі і наступною зупинкою в Сінгапурі, Хошиміні, Гуанчжоу, Шанхаї. Є й такі рейси, коли в дорозі доведеться провести близько 65 годин.

Скільки летіти до Австралії з Ростова

Ростовчанам потрібно для початку летіти до столиці Росії, а вже звідти прямувати в Емірати, щоб потім пересісти на прямий рейс до Сіднея або іншого великого міста. Такий маршрут є економним по грошах і часу.

Можна вибрати й інший шлях, наприклад, переліт з двома стиковками в Дубаї та Сінгапурі. У будь-якому випадку тривалість перельоту варіюється в межах 29-30 годин. Також можна долетіти через Стамбул, Шанхай, Гуанчжоу, Бангкок.

Скільки летіти з Томська в Австралію

Дорога місцевих туристів в обов'язковому порядку пролягає через Москву. Зі столиці ви можете вибрати будь-який маршрут, який буде проходити ще через одну країну. Зміна літака може проходити в Шанхаї, Сеулі, Сінгапурі. Готуйтеся до тривалого перельоту, який займе у вас від 30 до 66 годин.

Дорога місцевих туристів в обов'язковому порядку пролягає через Москву

Скільки летіти до Австралії: Таблиця

Місто вильоту Тривалість прямого перельоту Кількість пересадок Тривалість польоту з пересадками Міста пересадок Авіакомпанії Москва - 1-3 19-48 годин Сінгапур, Дубай, Абу-Дабі, Доха, Куалу-Лампур, Хошимін Emirates, Qatar Airways, Qantas, Etihad Airways, Vietnam Airlines , Singapore Airlines, Aeroflot, Transaero, S7 Airlines, Korean Air, Air China, Asiana Airlines, British Airways, Air India, UIA Санкт-Петербург - 1-3 21,5-52,5 годин Москва, Сінгапур, Дубай, Абу- Дабі, Куалу-Лампур Єкатеринбург - 1-3 25-65 годин Москва, Абу-Дабі, Хошимін, Іркутськ, Бангкок, Гуанчжоу, Дубай Новосибірськ - 1-2 24 - 55 годин Гуанчжоу, Урумчі, Москва, Абу-Дабі, Сінгапур, ха бін, Шанхай, Владивосток, Сеул Сочі - 2-3 25-57 години Дубай, Абу-Дабі, Москва, Сеул, Гонконг, Делі, Лондон Краснодар - 2-3 26-59 годин Дубай, Абу-Дабі, Москва, Сеул, Владивосток, Іркутськ, Токіо, Хошимін Уфа - 2-3 26-55 годин Дубай, Абу-Дабі, Москва, Сінгапур, Гуанчжоу, Бангкок Самара - 1-2 19906 Москва, Абу-Дабі, Дубай, Сеул, Пудун, Іркутськ, Делі , Пекін, Шанхай Київ - 1-3 23-58 Дубай, Сінгапур, Ларнака, Абу-Дабі, Мінськ, Амман, Бангкок, Москва Мінськ - 1-3 21-38 Абу-Дабі, Стамбул, Сінгапур, Хошимін, Шанхай, Москву , Бангкок, Сеул Владивосток - 1-2 15,5-65 Сеул, Сінгапур, Хошимін, Гуанчжоу, Шанхай Р стов-на-Дону - 2-3 25-60 Москва, Стамбул, Шанхай, Гуанчжоу, Бангкок, Абу-Дабі, Дубай, Сінгапур Томськ - 2 30-66 Москва, Абу-Дабі, Шанхай, Сеул, Сінгапур

Як знайти кращі квитки

Безсумнівно, кожному хочеться подорожувати і пізнавати нові території. У багатьох людей склалося хибне уявлення про те, що літати літаком - це дороге задоволення. Тепер є такі інтернет-сервіси, як Аviasales.ru і Buruki.ru, на яких зібрані кращі пропозиції від тисяч турагентств і авіакомпаній.

Якщо ви не знаєте, як правильно користуватися цими сервісами, тоді ми вас навчимо! Читайте інструкцію у нас на сайті. Також для вашої зручності ми розмістили спрощену форму для швидкого пошуку квитків.

Крім цього, ми хочемо поділитися з вами своїми знаннями і розповісти, як можна літати по всьому світу за невеликі гроші. Детальніше тут:

Де і коли відпочивати в Австралії

Щоб ніякі природні явища або інші неприємності не зіпсували ваше враження про поїздку до Австралії, потрібно знати, коли тут починається сезон для відпочинку і де розташовані найкращі курорти і визначні пам'ятки. Щоб дізнатися більше, рекомендуємо ознайомитися зі статтями:

Що важливо знати

Вирушаючи в подорож, не можна забувати про такі важливі моменти, як підготовка документів. Щоб знати про всі нюанси, пов'язаних із в'їздом та перебуванням в Австралії, пропонуємо вам прочитати наступні статті:

Австралія: Відео

Скільки летіти до Австралії з Москви, Санкт-Петербурга, Єкатеринбурга, Новосибірська, Сочі, Краснодара

Сюди туристи летять не для того, щоб пошопилась в місцевих магазинах або покуштувати дивовижні страви з м'яса акули, опосума або крокодила (хоча вони теж варті уваги). В Австралії люди відправляються за яскравими емоціями від вивчення дикої та екзотичної флори і фауни, для підкорення хвиль Індійського і Тихого океанів на серфі і незабутнього відпочинку на нескінченних пляжах цього материка.

Перед тим, як вирушати в свій новий тур, пропонуємо спочатку дізнатися, скільки часу може зайняти переліт до Австралії з вашого міста.

вибір авіаперевізника

Від вибору авіакомпанії і міста відправки залежить, скільки доведеться летіти до Австралії Від вибору авіакомпанії і міста відправки залежить, скільки доведеться летіти до Австралії. Тут ви можете ознайомитися зі списком основних авіакомпаній, які здійснюють рейси в цьому напрямку:

  • Emirates
  • Qatar Airways
  • Aeroflot
  • S7 Airlines
  • Korean Air
  • Air China
  • Asiana Airlines.

Скільки летіти до Австралії з Москви

Вартість перельоту з Росії на цей материк може злегка шокувати, але іншого, більш швидкого способу сюди дістатися немає. Крім того, прямі перельоти звідси не відбуваються, тому доведеться добиратися з однією або двома пересадками в інших країнах.

З огляду на факти розташування Австралії посеред океану і відсутності короткого маршруту, тривалість перельоту може зайняти ні мало ні багато - від 19 до 48 годин. Найдешевші рейси здійснюються з зупинками в різних азіатських країнах. Основними пересадковими пунктами є такі міста, як Сінгапур, Дубай, Абу-Дабі, Доха, Куала-Лампур, Хошимін і інші.

Крім того, перед виїздом за кордон потрібно дізнатися чи є у вас заборона на виїзд , В цьому допоможе перевірений сервіс невилет.рф , Який надасть вам інформацію про наявність заборгованості по кредитах, штрафів, аліментів, послуги ЖКГ, і до решти, а також оцінить ймовірність заборони вильоту за кордон.

Скільки летіти до Австралії з Санкт-Петербурга

Вартість польоту з Пітера з двома пересадками буде нижче вартості перельоту з однією пересадкою. Дешеві авіарейси через Куала-Лумпур пропонує авіакомпанія AirAsia. Час в дорозі - 33,5 годин.

Швидше за все ви зможете дістатися на літаку компанії Emirates - за 22 години. Вигідно летіти до Сіднея або Мельбурн через Москву, Куала-Лумпур, Сінгапур, Абу-Дабі. У деяких випадках тривалість перельоту може зайняти і все 52,5 години.

Скільки летіти до Австралії з Єкатеринбурга

Жителям цього міста потрібно готуватися до дуже тривалого перельоту, який може зайняти 25-56 годин. Спочатку потрібно летіти в Москву, де час очікування наступного літака коливається між 3 і 24 годинами. Звідти екатерінбуржци відправляються в Хошимін, Іркутськ, Бангкок, Гуанчжоу.

Якщо ви не хочете летіти через столицю, тоді вибирайте дубайські авіалінії. До речі, вони надають своїм пасажирам і найшвидший шлях до Сіднею через аеропорт Дубая. Час в дорозі - 25 годин. Якщо ви не хочете летіти через столицю, тоді вибирайте дубайські авіалінії

Скільки летіти до Австралії з Новосибірська

Туристам з Новосибірська краще скористатися послугами китайської авіакомпанії China Southern, рейси яких проходять через Гуанчжоу і Урумчі. Гарне співвідношення ціни і швидкості польоту пропонують S7 Airlines: зробивши дві пересадки в Москві і Абу-Дабі, ви приземлитеся в аеропорту Кінсгфорд Сміт через тридцять годин. Якщо вам потрібно дістатися швидше, тоді купуйте квиток в Сеул на рейс авіаперевізника Korean Air, і вже через 24 години ви опинитеся в Австралії.

Максимальна тривалість перельоту може досягати 55 годин. Також пересадки проводяться в Сінгапурі, Харбіні, Шанхаї, Владивостоці.

Скільки летіти з Сочі в Австралію

Сочинцям ще складніше дістатися до цього екзотичного материка, оскільки звідси потрібно летіти відразу з декількома зупинками. Найчастіше стикування відбувається в Москві і Дубаї або ж в Абу-Дабі. Подорож на літаку за таким маршрутом займає від 26 до 57 годин, в залежності від того, скільки часу ви проведете в пересадочних пунктах. Деякі авіалінії здійснюють перельоти через Сеул, Делі, Лондон, Гонконг.

Скільки летіти до Австралії з Краснодара

Краснодарським туристам також необхідно в шляху до Австралії два або три рази переходити на інший авіатранспорт. Якщо ви розраховуєте на бюджетний переліт, тоді вам варто звернути увагу на рейси, які пропонують російські авіалінії в особі компанії S7 Airlines. У них є два відповідних маршруту для краснодарців.

Перший - сполученням Краснодар-Москва-Абу-Дабі-Сідней, а другий - Краснодар-Москва-Іркутськ-Делі-Сідней. Тривалість обох авіаперельотів практично однакова: 28-30 годин. Також можна вибрати варіант із зупинкою в Дубаї, Владивостоці, Токіо, Хошиміні, Сеулі. Найшвидший переліт займає 26 годин, а найтриваліший - 59.

Скільки летіти до Австралії з Уфи

Якщо ви вирішили відвідати країну кенгуру, тоді оптимальним варіантом для вас буде переліт з 6-годинним очікуванням наступного рейсу в столиці Росії і 3-годинний зупинкою в Абу-Дабі. Загальна тривалість перельоту дорівнює 30 годинам. Якщо ви вирішили скористатися послугами Turkish Airlines, тоді вас чекає обов'язкова пересадка в Стамбулі і в одному з таких міст, як Сінгапур, Гуанчжоу, Бангкок. Рейс тривалістю в 26 годин із зупинками в Москві та Дубаї здійснює авіаперевізник Emirates.

Скільки з Самари до Австралії

Самарчане летітимуть сюди з першої обов'язкової стикуванням в Москві, і другий зупинкою в Сеулі, Пудуне, Іркутську, Делі, Пекіні, Шанхаї. На те, щоб дістатися до Австралії, місцевим туристам потрібно витратити від 23,5 до 58,5 годин.

Самарчане летітимуть сюди з першої обов'язкової стикуванням в Москві, і другий зупинкою в Сеулі, Пудуне, Іркутську, Делі, Пекіні, Шанхаї

Скільки летіти з Києва до Австралії

Українські мандрівники повинні зробити від 1 до 3 пересадок для того, щоб дістатися на цей континент. Рекомендує купувати квитки на рейси з двома зупинками, оскільки саме вони є найбільш недорогими. Переліт Київ-Австралія триває 23-58 годин. Перехід на інші літаки може проводиться в Сінгапурі, Ларнаці, Мінську, Аммані, Бангкоку, Москві.

Скільки летіти до Австралії з Мінська

Шлях білорусів до Австралії лежить через аеропорти Стамбула, Сінгапуру, Хошиміну, Шанхая, Москви, Бангкока, Сеула. Якщо ви готові витратити на пару тисяч більше на авіаквиток, тоді скористайтеся послугами вітчизняних авіаліній, які доставлять вас на місце через 21 годину. Трохи дешевше коштують рейси, які летять від 24 до 38 годин.

Скільки летіти з Владивостока до Австралії

Жителі цього міста можуть дістатися до пункту призначення значно швидше - всього за 15,5 годин. Це можливо, якщо ви придбаєте квиток на рейс компаній Cathay Pacific, Asiana Airlines або Korean Air. Вони пропонують перельоти з однією зупинкою в Сеулі або ж Гонконгу.

Дуже поширені подвійні стикування з обов'язковою пересадкою в Сеулі і наступною зупинкою в Сінгапурі, Хошиміні, Гуанчжоу, Шанхаї. Є й такі рейси, коли в дорозі доведеться провести близько 65 годин.

Скільки летіти до Австралії з Ростова

Ростовчанам потрібно для початку летіти до столиці Росії, а вже звідти прямувати в Емірати, щоб потім пересісти на прямий рейс до Сіднея або іншого великого міста. Такий маршрут є економним по грошах і часу.

Можна вибрати й інший шлях, наприклад, переліт з двома стиковками в Дубаї та Сінгапурі. У будь-якому випадку тривалість перельоту варіюється в межах 29-30 годин. Також можна долетіти через Стамбул, Шанхай, Гуанчжоу, Бангкок.

Скільки летіти з Томська в Австралію

Дорога місцевих туристів в обов'язковому порядку пролягає через Москву. Зі столиці ви можете вибрати будь-який маршрут, який буде проходити ще через одну країну. Зміна літака може проходити в Шанхаї, Сеулі, Сінгапурі. Готуйтеся до тривалого перельоту, який займе у вас від 30 до 66 годин.

Дорога місцевих туристів в обов'язковому порядку пролягає через Москву

Скільки летіти до Австралії: Таблиця

Місто вильоту Тривалість прямого перельоту Кількість пересадок Тривалість польоту з пересадками Міста пересадок Авіакомпанії Москва - 1-3 19-48 годин Сінгапур, Дубай, Абу-Дабі, Доха, Куалу-Лампур, Хошимін Emirates, Qatar Airways, Qantas, Etihad Airways, Vietnam Airlines , Singapore Airlines, Aeroflot, Transaero, S7 Airlines, Korean Air, Air China, Asiana Airlines, British Airways, Air India, UIA Санкт-Петербург - 1-3 21,5-52,5 годин Москва, Сінгапур, Дубай, Абу- Дабі, Куалу-Лампур Єкатеринбург - 1-3 25-65 годин Москва, Абу-Дабі, Хошимін, Іркутськ, Бангкок, Гуанчжоу, Дубай Новосибірськ - 1-2 24 - 55 годин Гуанчжоу, Урумчі, Москва, Абу-Дабі, Сінгапур, ха бін, Шанхай, Владивосток, Сеул Сочі - 2-3 25-57 години Дубай, Абу-Дабі, Москва, Сеул, Гонконг, Делі, Лондон Краснодар - 2-3 26-59 годин Дубай, Абу-Дабі, Москва, Сеул, Владивосток, Іркутськ, Токіо, Хошимін Уфа - 2-3 26-55 годин Дубай, Абу-Дабі, Москва, Сінгапур, Гуанчжоу, Бангкок Самара - 1-2 19906 Москва, Абу-Дабі, Дубай, Сеул, Пудун, Іркутськ, Делі , Пекін, Шанхай Київ - 1-3 23-58 Дубай, Сінгапур, Ларнака, Абу-Дабі, Мінськ, Амман, Бангкок, Москва Мінськ - 1-3 21-38 Абу-Дабі, Стамбул, Сінгапур, Хошимін, Шанхай, Москву , Бангкок, Сеул Владивосток - 1-2 15,5-65 Сеул, Сінгапур, Хошимін, Гуанчжоу, Шанхай Р стов-на-Дону - 2-3 25-60 Москва, Стамбул, Шанхай, Гуанчжоу, Бангкок, Абу-Дабі, Дубай, Сінгапур Томськ - 2 30-66 Москва, Абу-Дабі, Шанхай, Сеул, Сінгапур

Як знайти кращі квитки

Безсумнівно, кожному хочеться подорожувати і пізнавати нові території. У багатьох людей склалося хибне уявлення про те, що літати літаком - це дороге задоволення. Тепер є такі інтернет-сервіси, як Аviasales.ru і Buruki.ru, на яких зібрані кращі пропозиції від тисяч турагентств і авіакомпаній.

Якщо ви не знаєте, як правильно користуватися цими сервісами, тоді ми вас навчимо! Читайте інструкцію у нас на сайті. Також для вашої зручності ми розмістили спрощену форму для швидкого пошуку квитків.

Крім цього, ми хочемо поділитися з вами своїми знаннями і розповісти, як можна літати по всьому світу за невеликі гроші. Детальніше тут:

Де і коли відпочивати в Австралії

Щоб ніякі природні явища або інші неприємності не зіпсували ваше враження про поїздку до Австралії, потрібно знати, коли тут починається сезон для відпочинку і де розташовані найкращі курорти і визначні пам'ятки. Щоб дізнатися більше, рекомендуємо ознайомитися зі статтями:

Що важливо знати

Вирушаючи в подорож, не можна забувати про такі важливі моменти, як підготовка документів. Щоб знати про всі нюанси, пов'язаних із в'їздом та перебуванням в Австралії, пропонуємо вам прочитати наступні статті:

Австралія: Відео

Новости