Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Австралія - ​​Візи в Австралію

Заяви на отримання туристичної / гостьовий і короткострокової бізнес-візи потрібно подавати, по крайней мере, за 6 тижнів до передбачуваної поїздки. Це є стандартним терміном розгляду віз зазначених категорій. Однак терміни можуть змінюватися в залежності від різних факторів і індивідуальних обставин.

Відділ Віз і Імміграції Посольства Австралії в Москві розглядає заяви на отримання віз від громадян і резидентів наступних країн: Вірменія, Білорусь, Казахстан, Киргизстан, Молдова, Росія, Таджикистан, Туркменістан, Узбекистан.
C 1 cентября 2012 громадяни Азербайджану повинні подавати заяви на візу в Австралію в Посольстві Австралії в Анкарі, Туреччина.

З 16 лютого 2015 року всі нові візові заяви від осіб, які проживають в Україні, будуть розглядатися Австралійської Високої Комісією в Лондоні.

Звертаємо Вашу увагу, що всі анкети заповнюються англійською мовою.

Посольство Австралії в Москві не буде більше вносити візові наклейки (стікери) в паспорти при позитивному рішенні заяви на візу в більшості випадків.
Сучасна австралійська електронна система не вимагає проставлення візової наклейки в паспорт для підтвердження імміграційного статусу. Авіаперевізники будуть підтверджувати наявність / відсутність візи в електронному вигляді через відповідну систему в аеропорту, і зможуть зареєструвати пасажира залежно від відповіді системи. Дана перевірка може здійснюватися в пункті відправлення або в пункті транзиту.

Дана перевірка може здійснюватися в пункті відправлення або в пункті транзиту

Звертаємо Вашу увагу на те, що якщо Вам більше 75 років або Ви хочете пройти навчання в Австралії, то Вам необхідно пройти медичне обстеження у акредитованих фахівців .
Компанія Australian Travel Marketing є фахівцем з Австралії - Premier Aussie Specialist. Наші співробітники проконсультують Вас з питань оформлення віз, допоможуть правильно підготувати необхідний пакет документів і сприятимуть в оформленні візи необхідної категорії

Останні Новини: вимоги до біометрії
З 19 листопада Міністерство Внутрішніх Справ почне збір біометричних даних у заявників, які перебувають на території Російської Федерації і Республіки Казахстан на момент подачі заяви, або постійно проживають в Російській Федерації та Республіці Казахстан.
Біометричні дані збираються за допомогою швидкого і легкого процесу, який включає в себе цифрову фотографію особи заявника і сканування відбитків десяти пальців рук. Заявники на візу повинні будуть здавати біометрії кожен раз заново при подачі нової заяви на візу (якщо біометрія необхідна для запитуваної типу візи).
З 19 листопада 2018 року за подання заяви на візу заявники, що знаходяться на території Російської Федерації і республіки Казахстан, отримають лист із зазначенням здати біометрії особисто, протягом 14 днів з моменту подачі заяви в одному з шести Австралійських центрів зі збору біометричних даних (ABCC) , розташованих в Москві, Санкт-Петербурзі, Владивостоці, Новосибірську, Ростові-на-Дону і в Алма-Аті. Якщо ви перебуваєте за межами Росії або Казахстану, і вам необхідно пройти біометрії, будь ласка, зверніться на сайт Департаменту для отримання інформації про найближчі до вас Центрах Прийому біометричних даних в інших країнах. тут .
Затримка в наданні біометричних даних викличе затримку в розгляді заяви на візу. Якщо заявник на візу не здасть біометрії, то у візі може бути відмовлено.
Для отримання докладної інформації щодо біометрії відвідайте веб-сайт Австралійського центру зі збору біометричних даних VFS - Australian Biometric Collection Centre .

Туристична віза.


Туристична віза призначена для туризму, відвідування родичів і друзів, або навчання в Австралії до трьох місяців. Особи, які отримали цю візу, не мають права займатися бізнесом або працювати в Австралії, і зобов'язані виїхати з Австралії після закінчення терміну дії їх візи.
Якщо Ви збираєтеся взяти участь в конференції, пов'язаної з Вашої трудовою діяльністю або спеціалізацією, Вам потрібно подавати заяву на Короткострокову Бізнес візу, навіть в тому випадку, якщо Ви плануєте поєднати її з туристичною поїздкою по Австралії.

Бізнес віза.


Короткострокова бізнес-віза дає можливість короткочасних поїздок строком до 3 місяців до Австралії з діловими цілями. Такими можуть бути вивчення можливостей для розвитку бізнесу в Австралії; проведення ділових переговорів; підписання ділових контрактів; відвідування конференцій або засідань, що мають відношення до Вашої сфері діяльності.
Якщо Ви збираєтеся брати участь в конференції, пов'язаної з вашою спеціалізацією, то Вам слід подавати на короткострокову бізнес візу, навіть в тому випадку, якщо Ви плануєте поєднати її з туристичною поїздкою по Австралії.

Транзитна віза.


Транзитні візи призначені для осіб, які мають намір проїхати транзитом через Австралію, і будуть перебувати на її території не більше 72 годин. Громадяни повинні отримати транзитну візу, якщо вони мають намір перетнути територію Австралії по повітрю або по морю на шляху до іншої країни, навіть якщо вони не мають наміру залишати аеропорт в Австралії, і незалежно від тривалості їх зупинки в Австралії.
Мандрівні особи повинні дізнатися в своєму туристичному агентстві, чи передбачає їх авіарейс зупинку в Австралії, оскільки в разі транзиту Австралія не завжди може бути вказана як пункт маршруту в їх авіаквитку.
З 1 липня 2018 заяви на транзитну візу (підклас 771) будуть подаватися тільки електронним способом

Студентська віза.


Студентська віза складається з семи окремих підкласів, кожен з яких відноситься до певного освітнього сектору. Для отримання студентської візи ви повинні задовольняти візовим вимогам і гарантувати дотримання візових умов, що відносяться до відвідування та успішності, які вступлять в силу після вашого прибуття до Австралії. Додаткову інформацію по студентській візі Ви можете отримати на цій сторінці .

Новости