Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Туризм в Беер-Шева

  1. Пам'ятник ЮНЕСКО в Беер-Шева

У південній частині Ізраїлю є містечко Беер-Шева (в перекладі «колодязь клятви»). У цьому місці біблійного Авраама довелося вирити глибокий колодязь. Йому необхідно було напоїти стада овець.

Йому необхідно було напоїти стада овець

Швидкий розвиток Беер-Шева відкриває новий туристичний напрям, щоб зробити відпочинок в Ізраїлі ще краще. Теплий клімат приваблює туристів в різноманітні тури та екскурсії. Щоб повністю насолодитися красою міста Беер-Шева рукомендуем вам скористатися такими послугами турагентства як оренда авто з водієм і замовити приватного гіда. Так ви зможете повною мірою насолодитися перебуванням в цьому місті.

Всього в 1,5 ч від Тель-Авіва, тут не зустрінеш традиційних мостових або древніх будівель. План «старого» міста розроблений інженерами з Німеччини і Туреччини в кінці XIX в.

  • Основною визначною пам'яткою є знаменитий колодязь Авраама (глибина 13,5 м), частина облицьована каменем, який відносять до IV-VII ст. Зараз музей історії.
  • Найбільший музей ВПС Ізраїлю популярний виставкою літаків і вертольотів різних років, який працює без вихідних. Він визнаний одним з кращих, створений в 1977 р, відкрили для відвідувань 1991 р
  • Музей Негев знаходиться в будівлі губернатора (1906 г.). Тут зібрана чудова виставка різних творів мистецтва, теми часто змінюються.
  • 2 художні галереї біля університету.
  • У західній частині біля міста розташований меморіал «Негев бригади». Його присвятили відважним героям, які захопили Беер-Шеву в період Війни за свободу Ізраїлю. Тут часто знімають Селфі на красивих панорамних видах.
  • Є зоопарк, де буде весело дітям поспостерігати за тваринами.
  • Історичний центр сповнений відмінних ресторанів.
  • Два ринку з східних колоритом: продовольчий і «ринок бедуїнів» з їх традиційними продуктами харчування (працює лише в четвер).
  • Вулицю Сміланскую відновили, на ній багато старих будівель з цікавою архітектурою. Також ресторани, бари пропонують страви різних країн. Поруч можна бачити англійське кладовище, де покояться військові.

Пам'ятник ЮНЕСКО в Беер-Шева

Поруч з Беер-Шева (15 км) є національний парк Тель-Беер-Шева. Гід в Ізраїлі покаже руїни стародавнього міста (X ст. До н. Е.). Цей унікальний пам'ятник знесений в списки ЮНЕСКО.

У ті часи тут був ханаанейскій центр, а пізніше іудейський, через який проходили каравани з Палестини в Аравію.

Можна побачити святилище бога Яхве, його збудував Ісаак. Збереглися гідротехнічні споруди, а також залишки римської давньої фортеці. Колись тут був храм язичників.

За часів царя Ірода на пагорбі Тель-Шева перебував палац небачених розмірів.

Новости