Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Рекомендації готелів в Ізраїлі 4 * і 5 * (Актуальні дані)

  1. Бронь в приватному секторі
  2. Оренда в апарт-готелі
  3. Номер в готелі
  4. Готелі Тель-Авіва

Чи збираєтеся в Ізраїль? Про те де жити потрібно подумати заздалегідь. Спробуємо знайти вигідні пропозиції знімання житла.

Бронь в приватному секторі

Можна забронювати собі квартиру, яку гостям здають власники - такий варіант проживання бюджетний. Поблизу Мертвого моря оренда однокімнатної студії буде коштувати 1000 $ за місяць. Такий вибір підходить, якщо ви хочете заощадити гроші. Враховуйте, що готувати доведеться самому, а в пансіоні за вас все зроблять кухаря.

Враховуйте, що готувати доведеться самому, а в пансіоні за вас все зроблять кухаря

Бронь в приватному секторі

Оренда в апарт-готелі

Вибираємо інше - Апарт-готель. Господар має свої апартаменти в будинку, при цьому басейном і садом керує керуючий. Він всередині більше схожий на квартиру, ніж на готель. На кухні лежать крупи і приправи, якими клієнт може користуватися. Але при цьому в апарт-готелі ресепшн і клінінг. Господарі не прибирають там самостійно. Робить це персонал апарт-готелю. Басейни в апарт-готелях працюють взимку.

Басейни в апарт-готелях працюють взимку

Апарт-готель Walter Nieto

Номер в готелі

Вибираючи, де жити треба довіряти перевіреним брендам. Вони дорожать репутацією, і ви точно не будете розчаровані.

Одна з перших і успішних готельних мереж «Исротель». Вони першими приєдналися до системи, що дозволяє привласнювати зірки щодо рівня послуг, що надаються постояльцям. Раніше будинки для постояльців самі писали рейтинг на вивісках, не спираючись на рівень обслуговування.

У мережі сьогодні представлені 16 різних, у кожного є своя фішка. Загалом ланцюжок мережі мають градацію 4-5 зірок по два-три готелі в кожному регіоні.

Загалом ланцюжок мережі мають градацію 4-5 зірок по два-три готелі в кожному регіоні

Заздалегідь бронюйте номер в готелі або готелі

На Мертвому морі, куди приїжджають лікується люди з хворобами шкіри і суглобів, є два комплексу « дід Сі »І« Ганім - Isrotel Ganim ». Розташовані вони в Ейн-Бокек, селищі з 11 готелями. Перший «Дід Сі» з категорії 5 зірок. Райський куточок пропонує своїм відвідувачам спокій і розміреність. Підноситься через дорогу від пляжу, на її території відкритий СПА-центр. Діти до 14 років в СПА не допускаються. Кімнати просторі з балконами і видом на р Моав. Є цілий проліт для віп-персон з лаундж-баром. Тут халати тапочки, сюрпризи для гостей. Вхід на поверх Моаб дозволений з 16 років. Замовити тут закуски або почитати газету - вибирати вам. В комплекс входять два ресторани і бар, басейни - відкритий і закритий (в зимовий період вода підігрівається), для малюків, дитячий клуб, gym in the hotel і спортивний зал. Представлені номерний фонд, обладнаний для людей з обмеженими здібностями. Підійде для вимогливого і вимогливого відвідувача, що цінує сервіс. Харчування напівпансіон. Обід можна додатково замовити в ресторані. У готелях Ізраїлю зазвичай беруть заставу в 300 шекелів, за те, що буде замовлено в барі, а після виїзду повертають.

Спа процедури

У « Isrotel Dead sea »Медична клініка« Presidentmed international ». Вона знаходиться на 2-му ярусі. Лікар в ній дає первинну і заключну консультацію безкоштовно. Від звичайного spa центр відрізняється апаратами для лікування і діагностування. У СПА при кожному трактирі є басейни з солоною водою, пілінг, обгортання, але дорогого медичного обладнання для діагностики та лікування немає.

« Исротель Ганім »- це 4 зірковий сервіс, де ціни трохи більш поміркований і для того, щоб пройти на пляж потрібно пройти через променад, в іншому готель ні в чому не поступається по комфорту. Звідси мандрівник може дістатися в будь-яку точку міста. Шатл-бас відвозить на пляж, дискотека, пляж, тенісні корти, інтернет безкоштовно. Підходить для публіки середніх і літніх років.

Підходить для публіки середніх і літніх років

Комплекс «Ганім - Isrotel Ganim» Staselnik

« Леонардо Клаб Хотів Дід Сі »- кращий з готелів, який варто відвідати з дітьми. Тут є дитяче містечко, кімната для ігор, мініаквапарк, парк з каруселями. Майже всі кімнати з панорамним видом Мертвого моря. На даху будівлі солярій, де є дві зони: для жінок і чоловіків. 2 рази в тиждень проводяться грязьові вечірки з чанами бруду. Працює по улюбленої серед громадян СРСР системі «Все включено». Анімація і розваги.

Природний заповідник Ейн-Геді SuperJew

Поблизу Ейн-Бокек подивіться пам'ятки: фортеця Массада (входить в топ пам'яток Ізраїлю ) - символ оборони і незалежності країни, заповідник Ейн-Геді. Торгових центрів три. Клініка, де можна пройти комплекс процедур під контролем лікарів.

Готелі Тель-Авіва

Чи збираєтеся в Тель-Авів? Тоді мережа «Исротель» пропонує вам два фешенебельних пансіону: « Роял Біч Тель Авів »І« Тауер Тель Авів ».

«Роял Біч Тель Авів» - побудований на знаменитій набережній Таялет. Побачити модерні скульптури і відреставровані будинки, покататися по велодоріжках і здійснити прогулянку під руку - приємно.

У цьому районі для відпочиваючих відкриті ресторани і розважальні центри. У будівлі 23 поверху воно гордо височить на набережній. Тут апартаменти класу люкс. У них меблі з дорогих сортів дерева. В квартирі є: ванна, робоча зона, телевізор з ізраїльськими і міжнародними каналами, вай-фай. Приміщення уособлюють комфорт, затишок і розкіш. Розташований між вулицями Хаярон і Герберт Самуель. Гості можуть скористатися відкритим басейном, баром, водним комплексом і оздоровчим центром. У них можна прийняти курс масажу, сходити в турецьку лазню, сауну або просто на пляж, що знаходиться через дорогу. Для туристів є ресторан і бар, де закуски і прохолодні напої. Спеціально для Віп гостей передбачено окремі яруси, де номери з терасою і офісними послугами.

Спеціально для Віп гостей передбачено окремі яруси, де номери з терасою і офісними послугами

Місце відпочинку в готелі

За 500 м. Знаходиться ринок Кармель і нахат Беньямін. До аеропорту Бен-Гуріон 16 км., Тому сюди приїжджають ті, у кого є бажання потусити. Нічне життя в Тель-Авіві - головне, що приваблює туристів. Ще є можливість зайнятися шопінгом і привезти з Ізраїлю шовкову скатертину, хумус, фініки або справжні діаманти. Культурний відпочинок різноманітний музеями: «Пельмен», де простежується військова оборона ізраїльтян на інтерактивних проекторах, «Музей єврейського народу». Варто звернути увагу на місто Яффа, район Неве-Цедек, Місяць парк.

Нічне життя в Яффо israeltourism

«Исротель Тауер Тель Авів» - будівля з видом на море і місто. Любителям незвичайних рішень тут сподобається, адже тут розміщується прекрасний басейн на даху. Номери затишні з телевізором, міні-баром і вай-фай. Вибравши номер люкс, отримаєте ще й кухню з холодильником і посудом. В готелі є персонал, що говорить російською, тому проблем з обслуговуванням не буде.

Своїми порадами з нами поділився приватний гід в Ізраїлі Євген Скальт .

Новости