Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

МАУ запустить прямі рейси Київ-Ейлат

З 30 жовтня МАУ запустить прямі рейси з Києва на ізраїльський курорт Ейлат, розташований на березі Червоного моря, повідомляє   avianews

З 30 жовтня МАУ запустить прямі рейси з Києва на ізраїльський курорт Ейлат, розташований на березі Червоного моря, повідомляє avianews.com з посиланням на дані системи бронювання.

Перельоти заявлені з частотою два рази на тиждень - по понеділках і п'ятницях. Розклад передбачає вильоти з Києва о 10:25, повернення з Ейлата о 14:45. Час у дорозі становитиме 3,5 години.

НапрямокВилітПрилітДні

Київ-Ейлат 10:25 13:55 1, 5 Ейлат-Київ 14:45 18:25 1, 5

МАУ має намір використовувати для польотів розташований в 60 км від Ейлата аеропорт Увда. Він має злітно-посадочні смуги довжиною 2600 метрів і 3000 метрів, достатні для прийому літаків Boeing 737-800, які українська авіакомпанія має намір задіяти на своєму новому маршруті.

Вартість авіаквитків Київ-Ейлат для перельоту в обидві сторони по тарифу без багажу складає близько 6300 грн. Придбати квитки можна на сайті МАУ або на tickets.avianews.com . Бронювати готелі ми рекомендуємо на booking.com .

В даний час українські та ізраїльські авіакомпанії виконують прямі польоти з міст України до Ізраїлю тільки в Тель-Авів.

Цитування цього матеріалу дозволено тільки за умови активного гіперпосилання, не закрите для для пошукових систем, на www.avianews.com



Новости