Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Маленька Прага ... в Тель Авіві

Фото: Ева Туречкова   «Пропонуємо розливне чеське пиво: Плзень, Старопрамен, Козел Фото: Ева Туречкова «Пропонуємо розливне чеське пиво: Плзень, Старопрамен, Козел ...». Ця фраза не вабить туристів з рекламної вивіски в центрі Праги, або в популярному чеському курорті, в Карлових Варах ... Вона звучить недалеко від тельавівского пляжу, в затишному ресторанчику під назвою Маленька Прага.

«Тут в основному гості - туристи, дуже багато туристів з різних країн, з Росії, з Чехії в тому числі. Крім цього приходять постійні клієнти, є клієнти, які нас вже десять років відвідують, з самого відкриття, ізраїльтяни теж. Наша кухня змушує любити це місце. »Стверджує офіціант Оля. Дівчина живе в Ізраїлі вже десять років, приїхала з Росії. У Маленькій Празі вона підробляє, вдень вчиться в коледжі на медсестру.

Фото: Ева Туречкова   Наша розмова на час переривається, Оля приймає замовлення у сусіднього столика і терпляче пояснює, що ж можна очікувати на тарілці, якщо, наприклад, замовити блюдо під назвою «Опілцова спаса», іншими словами «Порятунок п'яниці» Фото: Ева Туречкова Наша розмова на час переривається, Оля приймає замовлення у сусіднього столика і терпляче пояснює, що ж можна очікувати на тарілці, якщо, наприклад, замовити блюдо під назвою «Опілцова спаса», іншими словами «Порятунок п'яниці».

«Надуйте кульку один, спочатку надійти кульку .... потім вам все скажу, все!» Марина прийшла в ресторан з компанією, їх стіл прикрашає великий букет квітів. Сама по професії піаніст, в Ізраїль переїхала в дев'яності роки.

«Цікаво спробувати чеську їжу і чеське пиво, бочкове ... Хочу сказати, що у нас традиція, нас кілька подруг, і кожен день народження справляє в якому-небудь ресторані. І весь час шукаємо щось нове. Цього разу наш вибір припав на цей паб, це щось відмінне від того, що було у нас раніше », розповідає Марина.

Фото: Ева Туречкова   Ті ізраїльтяни, які дотримуються правил кашрута, в Маленьку Прагу, природно, навіть не заходять Фото: Ева Туречкова Ті ізраїльтяни, які дотримуються правил кашрута, в Маленьку Прагу, природно, навіть не заходять. Решту ж, здається, меню зі свининою аж ніяк не бентежить.

«Що найбільше замовляють? Є кілька страв насправді - є свинні реберця, шикарна річ, вона йде з підливою, коштує відносно не дорого, і є печене коліно, теж зі свинини, національне чеське блюдо, його теж дуже люблять. Із закусок це зазвичай «Сирова помазанка» - сир з часником, з пивом, відмінно теж йде, »пояснює офіціант Ольга. Люди, за її словами, приходять не тільки з-за смачної їжі та гарного пива, а й посидіти в приємній дружній обстановці.

«Є дуже багато таких, яких знаємо особисто. Які приходять, і ми з ними вже вітаємося як з сім'єю, тут дуже такі теплі дружні стосунки, насправді.

«Що найбільше замовляють?

Новости