Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відгуки про Авіакомпанія KLM (Королівські Нідерландські Авіалінії)

Шановні відвідувачі сайту AirticketUA.com!

На сторінках нашого сайту Ви можете залишити відгук про авіакомпанію KLM , Поділитися враженнями про обслуговування на борту літака, наземному обслуговуванні, порівняти з іншими авіакомпаніями, написати побажання щодо поліпшення якості обслуговування, оцінити аеропорти вильоту та прильоту де базується авіакомпанія.

Від: Roman

Рейтинг: 1

Ліва компанія! До льотчикам і стюардес претензій немає. Роблять свою справу на відмінно. Але до всього офісного планктону, купа. За сімейними обставинами не змогли вчасно вилетіти, відмовилися від польоту. Квиток був в обидві сторони. Так ці виродки в подальшому не дозволили скористатися зворотним квитком. Мотивуючи якийсь послідовністю. Типу відразу не скористався, потім не можна. Нехай засунуть цей квиток в задній прохід. Кидали чистої води! Чи не літайте компанією км. Всі проти людей

Від: Masha

Рейтинг: 1

Привіт Хотіла б поділитися своєю думкою про сервіс компанії KLM . Мабуть, це найжахливіші авіалінії, якими мені коли-небудь доводилося літати. (Транзитом літала неодноразово, і без проблем, це вперше і сподіваюся, востаннє) 27/08/2014 ми з мамою летіли з Києва до Парижа транзитом через Амстердам. До Амстердама ми долетіли чудово, так як цей літак обслуговувався українською компанією. В аеропорту Амстердама трохи вирішили погуляти по магазинах, так як часу у нас було багато (пересадка була більше 4 годин), і за 1,5 години до посадки, вирішили вже рухатися до зазначеного на табло коридору ... І якого ж було наше здивування , коли за годину до відправлення наш літак взагалі пропав зі списку на табло ... ми вирішили звернутися в інформаційне бюро для роз'яснення. Там нам сказали, що літак скасували з незрозумілої причини ... Сказали, що необхідно забрати речі і звернутися в компанію KLM, щоб вони пояснили причину. У KLM нам запропонували поїздом дістатися до Парижа ... тобто через 3 країни (пол Голландії, Бельгії та підлогу Франції) !!! але ніхто навіть не брав до уваги той факт, що, наприклад, Париж не моя остання крапка ... мені потрібно було потрапити на вечірній поїзд, який їхав з Парижа в Ренн ... і ми ще думали погуляти з мамою по Парижу ... а після такого взагалі не до гульок було! (Коротше, запропонували нам поїзд до Парижа, але без гарантійних місць за 129 євро / квиток (тобто в тамбурі їхати з валізами 3 години), але добре що, в Європі негарантійні місця, це хоч відкидні стільчики! За квитки не платили, хоча б це лягла на плечі компанії. якось доїхали ... А потім в Парижі почалася не менш веселий Перша історія з метро! Там виявляється немає ескалаторів ..! Загалом, ми ще 2 дні відходили від цього жаху, і думали, що вже все закінчилося ... і таке більше не зможе повторитися (летіти мамі назад 05/09/2014 теж треба було KLM) ... але не тут-то було ... Компанія KLM підсунула нам нову \ "свиню \" в такому ж вигляді !!! 04/09 я вирішила зареєструвати маму за 24 години до посадки, але сайт чомусь то не зміг зарегістровать на рейс Париж-Амстердам, але зате на Амстердам-Київ, все пройшло, і місце дали ... У кінці видало, що ніби як сайт несправний! Тому я спеціально написала на фейсбук питання про те, а чи не повториться знову така ситуація ?! на що вони мене запевняли, що немає, все чудово! Коли мама приїхала в Париж на літак до Амстердама, то його знову чомусь скасували! Їй пропонували за 475 євро купити прямий квиток до Києва іншій компанії, але після відпочинку, зрозуміло справа, на картці грошей майже немає, не кажучи вже про готівці ... З горем навпіл, її посадили на інший літак, в який спробували запихнути ще пару рейсів! Тому літак опаздал як в Амстердам, так і до Києва. Нікому не бажаю пережити ті пригоди, які довелося пережити нам. Нікому не раджу літати рейсами компанії KLM. Гірше просто бути не може, хоча вони і європейські!

Від: Олена

Рейтинг: 8

Летіли з чоловіком в вересня 2013 з Гельсінкі в Барселону через Амстердам, політ чудовий, стюарди ввічливі, з нами летіли наші знайомі з 1,5-річною дитиною їм принесли для нього ковдру, їжа була нормальна, великий вибір напоїв: чай, кава, молоко , соки, вино сухе, все це входило у вартість квитків

От: Саша

Рейтинг: 1

Ми купили квиток для 13-річної дитини задовго до вильоту. За його супровід довелося платити двічі - один раз це зробила сторона, яка чекала його приїзду, і один раз - сторона, яка його відправляла. Нам обіцяли організувати супровід, як і повинно бути за правилами, але за день до вильоту, після нескінченних обіцянок, розмов і оплат з нашого боку, коли вже були замовлені квитки до Києва і назад, коли вже була заброньована готель в Борисполі, нам сказали, що супровід відміняється! Від польоту нам, звичайно, довелося відмовитися, тому що відправляти неповнолітньої дитини одного з пересадкою в незнайомій країні ми б не ризикнули. У підсумку всі плани на літо провалилися, а час, гроші і сили були марно витрачені.

Компанія нам запропонувала купити другий квиток, для дорослого, який міг би супроводжувати дитину до Борисполя. Ціна перельоту така ж, як для дитини - 1500 доларів. І дуже здивувалися, що ні у кого з нас немає діючої шенгенської візи. Моєму обуренню просто немає меж!

Що тепер робити з квитком - не знаю. Сторона, яка його забронювала, збирається подавати в суд, тому що КЛМ відмовилися повертати за його покупку. Найцікавіше, що 200 доларів за супровід обіцяли повернути майже відразу, але вже місяць пройшов, а грошей все немає. А то, як вони пояснюють затримку грошей, це взагалі смішно. Вони кажуть, що директор у відпустці, тому ніхто не може підписати документи. Настільки абсурдного відповіді я не чула ще ні в одній солідній фірмі. А ніби як це не сама занепала конторка! Хоча я вже сумніваюся ... Загалом, я в перший і останній раз маю з ними справу. Нікому не раджу купувати квитки у КЛМ. І, до речі, Ейр Франс - це та ж організація.

Це я ще забула розповісти про те, як намагалася їм додзвонитися. Вони постійно перемикали мене між Петербургом, Москвою і Києвом, так що неможливо було розібратися, з ким ти розмовляв минулого разу. На ці дзвінки я витрачала по чотири години часу в день, і невідомо скільки грошей. Але це вже дрібниці ... Компанії, гірше цієї, я не бачила! Не раджу мати з ними справу!

Від: Карімови

Рейтинг: 9

Летіли KLMом 19.09.13 Москви в Алмати через Амстердам, і назад 24.09.13.Новие літаки і чудовий політ. Посадка була настільки м'якою, що багато пасажирів її спочатку не помітили. Пілоти молодці однозначно.
На жаль сервіс і розваги під час перельоту значно поступалися майстерності пілотів. Харчування залишало бажати кращого і за кількістю, і за якістю, і за самою кухні. При перельоті туди (близько 7 годин) подали макарони, горошок, незрозумілий салат з консервів, мус з солодким варенням, легка булочка, сир з пліснявою, вино або пиво. Коли летіли в зворотному напрямку в меню особливо нічого не змінилося, крім того, що перед прильотом практично запропонували на вибір піцу (в ній були в основному трави і сир) або десерт (три шматочки кексів). Моя дружина взагалі утрималася від трапези, а я вирішив перекусити, на більшу на жаль порції не вистачило. Дружина вирішила спробувати місцевого чаю, але на ній він і закінчився, стюардеса вилила залишки в стакан і пішов не принісши добавки. Загалом стюардеса, дуже мила (жінка років 37), постійно розпитувала всіх як справи і допомагала у всьому.
З приводу розваг. У медіацентрі багато музики фільмів і так далі, але на всіх мовах крім російської, що для польотів з Росії зовсім вже дивно. Я по англійськи ще більш-менш, хоча й половини не розумів у фільмах, а дружина взагалі по англійськи ні слова не розуміє і відверто нудьгувала весь переліт. Оскільки в літаку було відносно прохолодно нам роздавали пледи і подушки, але якість їх і потасканность викликали підозру щодо походження.
Взагалі мене все влаштувало, для мене головне безпеку, а все інше не важливо, я вважаю що у авіакомпанії має таких пілотів і авіапарк, в майбутньому зникнуть всі проблеми з сервісом.

Від: Лорн Іннеса

Рейтинг: 10

після скасування прямих літаків з Києва , Довго вивчала ніж тепер літати в Нью Йорк до брата. Зупинила вибір на KLM. так як знайшли найбільш підходящий тариф. Літала в червні, коли ще не спостерігалося підвищеного пасажиропотоку в цьому напрямку. політ проходив через Амстердам. Багаж забирати в Амстердамі не потрібно, так як ще в Борисполі його зареєстрували відразу до Кеннеді. Аеропорт в Амстердамі дуже великий, але при цьому дуже зрозумілий, курити не можна як і в будь-якому європейському аеропорту. Так як у мене не було відкритої шенгенської візи, вийти на вулицю не вийшло. Та й часу було мало всього пару годин. Коли пройшли в літак Амстердам-Нью-Йорк виявилося, що є вільні місця і я змогла після початку польоту перейти глибше в салон і зайняти три місця в середині салону, таким чином вдалося поспати і прилетіти в Нью-Йорк відпочила. Можу відзначити, що гарне обслуговування під час польоту було на всіх перельотах. Дякуємо!

Від: Люба Костенко

Рейтинг: 10

Досвід польоту на KLM, я отримала ще в 2011, коли летіла з Києва в Амстердам, потім в Делі і назад. Літак виглядав як новий, салон чистий так само за зовнішніми ознаками не зовсім старий. Зліт-посадка пройшли м'яко. Що стосується харчування, то це не найсильніше місце авіакомпанії. На коротких маршрутах кекс і водичка, а ось на довгому перельоті з Амстердама в Делі харчування було не дуже: холодні макарони з горошком, шматочок сиру, фруктове суфле. На зворотному шляху на довгому перельоті перед посадкою розносили піцу з травами і сиром. На мій погляд, харчування недостатньо. Коли розносили чай, то на моїй сусідці він закінчився і їй запропонували каву, так як готового чаю не виявилося, напевно напої лімітовані. З розваг на довгих перельотах: вбудований телевізор з музикалке і фільмами на різних мовах, крім російської. При такій географії польотів по країнах СНД протягом останніх 15 років це як мінімум дивно. Видавали і пледи і подушки. За 5-бальною системою оцінювання, я б поставила 3, 5 бала.

Думки пасажирів про авіакомпанії України та світу

Тому я спеціально написала на фейсбук питання про те, а чи не повториться знову така ситуація ?

Новости