Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відгук про українську авіакомпанії YanAir

  1. Про саму авіакомпанії YanAir
  2. Подробиці польоту Київ-Тбілісі-Київ
  3. Харчування на борту
  4. Ціна авіаперельоту з Києва в Тбілісі
  5. сервіс
  6. Як купити дешевий переліт в Грузію
  7. Як знайти бюджетне житло в Грузії
  8. Як орендувати автомобіль в Грузії
  9. Раджу також почитати:

Грузинське напрямок одне з самих популярних, а про компанії YanAir - не чули навіть багато українців, не кажучи про іноземців. Свіжих відгуків в мережі не багато, навіть якщо вважати блогерів, професійно пишуть про авіацію. Бажаючи отримати інформацію про компанії, напередодні польоту порився в мережі, знайшов кілька позитивних і парочку негативних відгуків від пасажирів яким не дали безкоштовну випивку на борту.

Політ згадується легко і приємно, динамічний злет і досить м'яка посадка яку кілька емоційних грузин зустріли оплесками і бурхливим переможним кличем. Таке відчуття що посадка для них була несподіванкою.

Про саму авіакомпанії YanAir

Базовий аеропорт - аеропорт Жуляни (Київ), компанія літає в Грузію (Тбілісі і Батумі) з Києва та Одеси, а також на Кіпр (Ларнака і Пафос), крім цього обслуговує чартерні рейси. Флот складається з літаків Boeing 737-300, 737-400, Airbus A320 і Saab. Більше інформації є на сайті авіакомпанії.

На відміну від хорошого обіду, літак - всього лише зручний інструмент для подорожей, а авіакомпанія - посередник в твоїх відносинах з цим інструментом. При плануванні авіаперельоту завжди звертаю увагу на такі речі:

  • авіакомпанія - важлива репутація і відгуки, які завжди читаю;
  • тип літака і частково його вік;
  • час вильоту / прильоту;
  • ціна квитка;
  • тривалість стикувань і пересадок.

До речі, комфортно і дешево дістатися в Грузію інакше як літаком з України не можна. Є поромний варіант і навіть ходить автобус - але це для мазохістів, до того ж обидві ці історії затратні за часом і грошам. До речі, комфортно і дешево дістатися в   Грузію   інакше як літаком з України не можна

Авіакомпанія виконує рейси в Батумі щодня, а в Тбілісі - п'ять разів на тиждень. Зручний розклад, вранці - в Тбілісі, зворотний виліт до Києва - вечірній. Зараз в зв'язку з ремонтом ВПП, аеропорт Тбілісі приймав рейси тільки після 19.00, проте, ніяких збоїв, все чітко за розкладом.

Подробиці польоту Київ-Тбілісі-Київ

Обидва рейси з Києва в Тбілісі і назад були виконані чітко за розкладом, без затримок як в ту сторону так і назад. Незважаючи на потужну грозу в Києві 14 червня, сіли без проблем і досить м'яко. Трап через грозу подали із запізненням на 10 хвилин, командир екіпажу попередив і вибачився за аеропортові служби. Правильно, я вважаю. Взагалі, люблю коли екіпаж спілкується з салоном. Сподобалися періодичні повідомлення командира екіпажу про місця, над якими пролітаємо і про погоду в місці прильоту (правда, про грозу в Києві не сказав нічого). Повідомлення робилися на трьох мовах - англійській, українській і російській, в такій же послідовності.

Місця намагаюся просити в передній частині літака. У Boeing 737-300 сидів в 4-м і в 5-му ряду (по дорозі туди-назад), попереду широкі відстані між кріслами плюс і чому то не так холодно як в хвостовій частині. Крім того, в хвостовій частині відстані між кріслами поменше. На зворотному шляху другу годину польоту довелося провести в хвості салону, так як в нашому ряду маленька дитина намагався заглушити шум двигунів і у нього це вийшло. Літак був завантажений приблизно на дві третини по дорозі туди і трохи більше ніж на наполовину на шляху до Києва. Місця намагаюся просити в передній частині літака

Харчування на борту

YanAir - єдина українська авіакомпанія, яка не піддалася загальному тренду і залишила харчування на борту. Салат, домашня відбивна зі смаженою картоплею, якийсь солодкий бісквіт, чай-кава, вода необмежено. Алкоголю на борту немає. З огляду на, що в Грузії його було більш ніж достатньо, можна 2,5 години і потерпіти. Все смачно, претензій немає. Сподіваюся все так і залишиться. Їжа на борту - не просто прийом їжі, але і хороший спосіб зайняти час. Інших розваг на коротких рейсах не буває, з огляду на що бортові журнали я давно все перечитав. YanAir - єдина українська авіакомпанія, яка не піддалася загальному тренду і залишила харчування на борту

Ціна авіаперельоту з Києва в Тбілісі

Це вже не так дешево як за часів ВіззЕйр. Звичайна ціна - трохи менше 200 доларів. Але це і не дорого, враховуючи що альтернативи особливої ​​немає. Якщо купувати квитки заздалегідь і не в високий сезон, часто буває доступний промо-тариф - 140-150 доларів туди-назад. До речі, осінь - найкращий час для подорожі до Грузії , Осінь - це погода, фрукти, тепле море і приємні ціни. Це вже не так дешево як за часів ВіззЕйр

сервіс

Кілька стійок реєстрації в київському аеропорту Жуляни, ніяких черг, чіткий контроль ваги ручної поклажі і багажу, безкоштовний багаж - 23 кг., У мене звичайно не дотягував навіть до 20-ти на зворотному шляху. Виліт вчасно! Завжди напружує будь-яка затримка за часом, на яку страждають деякі європейські авіакомпанії і більшість азіатських. У салоні чисто, легка розхитаність крісел не вплинуло на якість польоту. Набагато важливіше чисті ілюмінатори, що працює підсвічування салону і все кнопки над кріслом. Полечу я ще раз цією авіакомпанією? Так, полечу і сподіваюся на хорошу ціну перельоту в кінці вересня-початку жовтня. Кілька стійок реєстрації в київському аеропорту Жуляни, ніяких черг, чіткий контроль ваги ручної поклажі і багажу, безкоштовний багаж - 23 кг

Як купити дешевий переліт в Грузію

На сьогодні є два способи потрапити в Грузію - один з них YanAir. Переліт в Тбілісі або Батумі з міст України можна купити безпосередньо на сайті авіакомпанії YanAir .


Як знайти бюджетне житло в Грузії

Дешеве житло або готелі в Батумі або Тбілісі можна знайти через систему бронювання Hotels Combined (Room Guru) , Сервіс, яким я користуюся сам. Переваги сервісу в тому, що він порівнює ціни десятків систем бронювання - вам залишається вибирати найкращу пропозицію. У кожній статті або звіті я даю посилання на готелі в яких я зупинявся і які мені сподобалися. У Тбілісі ми жили в готелі Holiday Inn , В Сванетії зупинялися у видовому готелі Tetnuldi .

Як орендувати автомобіль в Грузії

Замовити потрібний автомобіль можна віддалено через сайти бронювання і забрати авто прямо в аеропорту. Я зазвичай шукаю автомобіль через пошуковик оренди автомобілів Rentalcars і дуже ним задоволений.

Всі новини та статті я транслюють на сторінці LifeIsTravel в Facebook , ВКонтакте , Google +

Передплачуйте і будьте в курсі подробиць моїх подорожей, актуальних маршрутів і цікавих пропозицій!

Подорожі в моєму Instagram - alexgavryliuk

Раджу також почитати:

Ковток позитиву в Грузії

Автомобільний маршрут по Грузії

Як поїхати в Грузію самостійно і скільки це коштує

Батумі і околиці. Практична інформація плюс особистий досвід

Пекельна дорога в Рай або чому не потрібно ремонтувати найгіршу дорогу в Грузії

Полечу я ще раз цією авіакомпанією?

Новости