Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Українці запустили AirTrack - телеграм-бота для пошуку дешевих авіаквитків по всім авіакомпаніям

Практично одночасно з випуском   оновленого месенджера Telegram   українські розробники повідомили про запуск нового Telegram-бота під назвою AirTrack, доступного за адресою https://t

Практично одночасно з випуском оновленого месенджера Telegram українські розробники повідомили про запуск нового Telegram-бота під назвою AirTrack, доступного за адресою https://t.me/airtrack_bot. Як можна здогадатися з назви, призначення цього бота - відстеження цін на авіаквитки по всіляких рейсам.

Як відзначають розробники, щохвилини в базах даних авіакомпаній всього світу відбувається більш ніж 225 тис. Змін. Їх рішення покликане допомогти придбати квитки для майбутньої подорожі по найбільш вигідною ціною без необхідності витрати величезної кількості часу на пошук вручну. По суті, це агрегатор авіаквитків в формі бота для телеграм. І функціональність у нього точно така ж - бот автоматично відстежує ціни на авіаквитки з того чи іншого напрямку, інформуючи користувача за допомогою повідомлень про найменшому її зниженні або підвищенні.

Бот має доступ до баз даних практично всіх авіакомпаній світу, в тому числі і до лоукостерам Wizzair, Ryanair і ін. Користувачеві потрібно вказати необхідний напрям, за яким потрібно відстежувати ціни на авіаквитки, а потім вказати ще місяць і дату вильоту. Після цього AirTrack почне відстежувати ціни, а користувачеві залишиться тільки стежити за змінами за допомогою повідомлень.

На даний момент бот знає три мови: англійська, українська та російська. У перспективі розробники планують впровадити підтримку нових мов і розширити пошукові можливості з метою зробити бота максимально гнучким до розуміння людської мови.

Новости