Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Реєстрація на рейс авіакомпанії Росія - інструкція, варіанти

  1. Реєстрація на рейс авіакомпанії Росія online через офіційний сайт
  2. Як відбувається електронна реєстрація на рейс в авіакомпанії Росія?
  3. Як змінити місце або скасувати онлайн-реєстрацію?
  4. Реєстрація на регулярний рейс або чартер в аеропорту

Реєстрація на рейс авіакомпанії Росія може здійснюватися кількома способами, що дозволяє клієнтові вибрати підходящий варіант.

Тут можливі наступні шляхи:

Розглянемо кожен з варіантів.

Реєстрація на рейс авіакомпанії Росія online через офіційний сайт

Найпростіший шлях для багатьох пасажирів - реєстрація на рейс авіакомпанії Росія через офіційний сайт. Це можливо при дотриманні декількох умов - пасажир здійснює переліт без тварин, не переміщує заборонену зброю і не потребує додаткових послуг. Реєстрація Online обмежена в часі - вона стартує за добу і завершується за 45 хвилин до відправлення.

Щоб вийти на посадку, пасажир повинен пред'явити посадковий талон. У разі проходження процедури онлайн, документ роздруковується самостійно або безпосередньо в аеропорту. Без посадкового талона пасажир зареєстрованим не рахується.

Перед вильотом необхідно передати багаж не пізніше, ніж за 40 хвилин до відправлення повітряного судна. В аеропортах Пулково або Внуково ця процедура проводиться в спеціальному пункті DROP OFF. Саме в ньому здійснюється приймання багажу. Якщо в аеропорту відсутні DROP OFF, ця робота проводиться на спеціальній стійці.

Як відбувається електронна реєстрація на рейс в авіакомпанії Росія?

У кожної процедури є індивідуальні особливості. Не виключенням є і електронна реєстрація на рейс. Для виконання процедури онлайн зробіть наступні кроки: У кожної процедури є індивідуальні особливості


  • Зайдіть на офіційний сайт авіакомпанії Росія і виберіть розділ реєстрації Online (Онлайн-реєстрація).
  • Вивчіть правила, які авіаперевізник пред'являє своїм клієнтам, після чого зверніть увагу на вимоги до перевезення предметів та багажу.
  • Погодьтеся з правилами проходження онлайн-реєстрації, а також ознайомтесь з переліком небезпечних предметів і речовин.
  • Тисніть на кнопку підтвердження і внесіть необхідну інформацію в спеціальні поля.
  • Вкажіть прізвище пасажира. Напис має бути такою ж, як і в маршрут-квитанції.
  • Вкажіть номер квитка (він складається з одних цифр). Взяти необхідну інформацію можна зі згаданої вище маршрут-квитанції.
  • Виберіть дату вильоту (надається календар) і номер рейсу.
  • Тисніть на пошук, щоб ідентифікувати пасажира.

Якщо реєстрація Online на офіційному сайті авіакомпанії Росія проходить коректно, ви бачите дані по рейсу, особисту інформацію та статус електронної реєстрації (відкрита, закрита). Якщо натиснути спеціальну кнопку «i» в гуртку, можна отримати інформацію про час старту і завершення процесу, а також точний час, коли буде проводитися посадка і висадка в літак.

Далі зробіть наступне:

  • Виберіть прізвище пасажира, чиї дані вказувалися при аутентифікації.
  • Визначтеся з місцем. При цьому орієнтуйтеся на спеціальні позначення - вони показують, яке місце зайнято, заброньовано або є до вибору.

При цьому орієнтуйтеся на спеціальні позначення - вони показують, яке місце зайнято, заброньовано або є до вибору

  • Тисніть на кнопку «Зареєструвати» і отримаєте квиток в форматі PDF. Далі роздрукуйте талон або направте його на пошту для того, щоб виконати це пізніше.

Реєстрація на регулярний рейс або чартеру в авіакомпанії Росії вважається завершеною.

Як змінити місце або скасувати онлайн-реєстрацію?

Бувають ситуації, коли пасажир прийняв рішення змінити вбрання раніше місце. Для цього потрібно пройти ідентифікацію, натиснути на кнопку зі своїм місцем і скорегувати розташування. Залишається зберегти зміни і виконати роздруківку нового талона.

Реєстрація на рейс, виконана на офіційному сайті авіакомпанії, може бути скасована. Для цього пасажиру потрібно пройти ідентифікацію, натиснути на кнопку скасування і підтвердити рішення в спеціальному вікні.

Реєстрація на регулярний рейс або чартер в аеропорту

Пройти реєстрацію на чартер або регулярний рейс можна не тільки в режимі онлайн, але і безпосередньо в аеропорту. Процес стартує за дві години до вильоту і завершується за 40 хвилин.

Щоб зареєструватися на стійці, необхідний квиток (в паперовому вигляді) і паспорт. Якщо мова йде про міжнародний переліт, потрібно авіаквиток (якщо є паперовий примірник), закордонний паспорт і віза. Крім того, повинна бути довіреність, яка нотаріально завірена і дозволяє виїзд з РФ.

Крім того, повинна бути довіреність, яка нотаріально завірена і дозволяє виїзд з РФ

Якщо всі документи передані, фахівець за стійкою передає пасажиру посадковий талон, де вказана інформація щодо рейсу (номер), прізвище клієнта, дата, також дані по посадці в літак (час початку і закінчення). Крім того, в документі надруковано місце в салоні літака, номер виходу для посадки і номер квитка.

Якщо пасажир летить бізнес-класом, реєстрація на регулярний рейс або чартер проводиться у спеціальній стійки.

Зареєструватися в аеропорту можна ще одним способом - через кіоск самостійної реєстрації. Це можливо в разі, якщо пасажир подорожує без тварин, не потребує додаткових послугах і не перевозить зброю. В аеропорту Внуково спеціальний кіоск знаходиться в терміні A. Такі кіоски є в аеропорту Сочі. Перевага способу в тому, що можна заощадити час і пройти прискорену реєстрацію навіть при подорожі з багажем.

Читайте також - Скільки летіти з Москви в Балі прямим і транзитним рейсом?

Отримати повну інформацію про електронною і звичайною реєстрації на рейси авіакомпаній Росії та світу, а також знайти квитки за вигідною ціною ви зможете на нашому сервісі.

Популярні напрямки авіакомпанії Росія



Читайте також

Як змінити місце або скасувати онлайн-реєстрацію?
Як відбувається електронна реєстрація на рейс в авіакомпанії Росія?
Як змінити місце або скасувати онлайн-реєстрацію?

Новости