Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Оренбурзькі авіалінії (Orenair) офіційний сайт

  1. Авіакомпанія Оренбурзькі авіалінії: загальна інформація
  2. Контактні дані
  3. послуги
  4. Правила провозу багажу
  5. Оренбурзькі авіалінії: відгуки

Як відомо, в Росії існує величезна кількість авіакомпаній, які успішно здійснюють внутрішні та міжнародні рейси. Однією з них є Orenair, розташована в Оренбурзі. Отже, з'ясуємо, що собою являє ця авіакомпанія, а також, який парк літаків і система послуг у даного перевізника. Як відомо, в Росії існує величезна кількість авіакомпаній, які успішно здійснюють внутрішні та міжнародні рейси

Офіційний сайт компанії Orenair

Авіакомпанія Оренбурзькі авіалінії: загальна інформація

Цей авіаперевізник базується в Оренбург-Центральний, а також в таких московських аеропортах, як Внуково і Домодєдово. Потрібно відзначити, що з 2016 року ця компанія входить до складу великої фірми «Росія», яка також виконує чартерні і регулярні рейси. Абсолютно всі літаки Orenair успішно перебазувалися в цю авіакомпанію. Тепер від свого імені перевізник не здійснює польоти.

Парк літаків, що входять до складу компанії «Росія», Оренбурзькі авіалінії налічував 19 лайнерів віком до 11 років. Сьогодні в парку немає жодного літака, оскільки самостійно перевізник більше не обслуговує пасажирів. Що стосується загальної кількості літаків в авіакомпанії «Росія», то разом з оренбурзькими їх 60 штук. Примітно, що в минулому році повітряні судна з Оренбурзьких авіаліній успішно використовувалися для виконання великої програми перельотів в Сочі і Сімферополь.

Контактні дані

Кожен, хто бажає скористатися послугами цієї авіакомпанії, цікавиться тим, як зв'язатися з представниками фірми. Відзначимо, що потрібно безпосередньо зв'язуватися з менеджерами перевізника «Росія». Отже, вийти на зв'язок можна декількома способами:

  1. Відвідавши головні офіси компанії, розташовані в Москві і Санкт-Петербурзі. У столиці бажаючі можуть прийти за адресою Ленінський проспект, 15 А. Жителі СПБ можуть прийти на вулицю Пілотів 18/4.
  2. Зателефонувавши за номером: +7 (812) 6 333 999.
  3. Факсом: (812) 633 38 10.
  4. Через електронну пошту: [email protected] .

Якщо говорити про Оренбурзькому філії, то зв'язатися з працівниками можна за наступними каналами:

  • номер телефону: 8 (3532) 541374;
  • офіційний сайт авіакомпанії Orenair:;
  • адреса електронної пошти: [email protected] ;
  • факс: +7 353 254 13 14.

Офіс знаходиться безпосередньо в аеропорту, тому знайти його не складе труднощів для жителів Оренбурга. Як видно, є багато можливостей вийти на зв'язок з менеджерами компанії для того, щоб придбати квитки, і домовитися про деталі перельоту. Дуже важливо подбати про це завчасно, так як авіакомпанія має велику кількість клієнтів, через що можна не встигнути придбати авіаквитки на потрібний рейс.

послуги

Безумовно, всім пасажирам цікаво, які послуги готовий надати їм перевізник. Розглянемо головні послуги даної авіакомпанії:

  1. Для пасажирів бізнес-класу є безліч переваг, а саме спеціальне обслуговування на борту, доставка в аеропорт і з нього, маркування багажу спеціальної биркою, доставка багажу в першу чергу, вибір місця в салоні і т. П. Одним з головних плюсів є доступ в бізнес-зал, де можна переглядати телевізійні канали, читати безкоштовно видані свіжі газети, підключати до інтернету, отримувати інформацію про рейс, а також отримувати холодні і гарячі закуски, освіжаючі і гарячі напої.
  2. Діти. Для всіх пасажирів надається можливість не платити за окреме крісло для дитини до 2 років. Він цілком може добиратися на одному місці з мамою або татом. Однак квиток при собі у дитини повинен бути. На дитину діє тариф на багаж у вигляді 10 кг на одне місце. Також діє можливість відвідування кімнати матері і дитини (до 7 років), вибір місця в салоні лайнера, можливість користування безкоштовно дитячої люлькою, а ще отримання дитячого харчування за попереднім замовленням.
  3. Пасажири з обмеженими можливостями. Для них діє наступний перелік послуг: проходження реєстрації, митниці та передпольотного огляду позачергово; посадка на борт позачергово; вибір місця в салоні з урахуванням особливих потреб; висадка з літака після всіх пасажирів; можливість мати при собі коляску, милиці та інші медичні засоби та обладнання, від яких пасажир залежить; наявність собаки-поводиря з відповідним документом (собака обов'язково повинна бути в наморднику, з нашийником і на повідку, який повинен бути прив'язаний до крісла супроводжуваного пасажира).
  4. Групові перевезення. Також авіакомпанія надає послугу групового перевезення. Для таких пасажирів встановлюється норма по кількості безкоштовного провозу вантажу. Крім цього, на борт допускається не більше 10 осіб. Якщо перевозяться діти, то в залежності від їх кількості визначається кількість супроводжуючих.

Зрозуміло, це далеко не весь список послуг, що надаються. Бажаючі можуть докладніше дізнатися про це на офіційному сайті перевізника.

Правила провозу багажу

Норми багажу у даного перевізника визначаються в залежності від класу обслуговування. В даний час діють правила:

  • для економ-класу - не більше 23 кг на одне місце;
  • для економ-класу - група Преміум - два місця по 23 кг;
  • для комфорт-класу - аналогічно Преміум;
  • бізнес-класу - по 32 кг на два місця.

За перевищення норм діють тарифи. Якщо пасажир відмовляється платити за перевантаження, то його не допускають до перельоту.

У список дозволених предметів, які можна брати на борт, входять:

  • електронні пристрої;
  • фотоапарат;
  • журнали, книги, газети, блокноти;
  • посуд;
  • одяг, в тому числі верхня;
  • настільні ігри;
  • предмети особистої гігієни;
  • косметика;
  • продукти харчування (крім рідких і швидкопсувних);
  • грошові кошти, в тому числі банківські карти;
  • альбоми з фотографіями;
  • документи і ділові папери;
  • ювелірні вироби і т. п.

Крім усього іншого, пасажири мають право перевозити спортивний інвентар та екіпіровку, букети квітів, тростини, дамські сумочки і чоловічі портфелі, дитяче харчування, коляску для дитини до 10 кг.

У список заборонених речей входять:

  1. Вибухові та газоподібні предмети.
  2. Зброя і колючі предмети.
  3. Бойові припаси.
  4. Хімічні і радіоактивні речовини.
  5. Ртутні термометри в розмірі понад 1 шт. на людину.
  6. Бистровоспламеняющіеся вантажі і т.п.

Також існують вантажі, які можна перевозити, але з чітким дотриманням умов:

  • алкогольні напої не більше 70% в ємностях до 5 літрів;
  • аерозолі і балончики, захищені ковпачками, не більше 2 літрів і 2 кг на пасажира.

Що стосується тварин, то їх дозволено брати на борт, але також з дотриманням правил. Наприклад, в літаках дозволяється провозити тільки котів і собак, причому далеко не всіх порід. Забороняється перевозити бульдогів, мопсів, пекінесів, грифонів, ши-тцу, боксерів, а також таких великих собак, як алабай, мастиф, бультер'єр, доберман і ін. Крім цього не можна перевозити гризунів, плазунів, птахів, членистоногих і хворих тварин. Якщо ви вирішили брати на борт домашнього улюбленця, вам обов'язково потрібно повідомити про це співробітникам авіакомпанії і усвідомити всі деталі такого провозу.

Оренбурзькі авіалінії: відгуки

Відгуки про авіакомпанію наочно демонструють те, які послуги і сервіс пропонує перевізник. Дуже важливо перед вибором компанії ознайомитися з інформацією, яку залишають користувачі. На офіційному сайті Оренбурзькі авіалінії можна ознайомитися з відгуками, які залишили колишні пасажири, і дізнатися про те, які плюси і мінуси у цього перевізника. Варто нагадати, що самостійно він вже не здійснює перельоти. Таким чином, у складі авіакомпанії «Росія» даний перевізник встиг завоювати непогану популярність. Користувачі виділяють кілька безперечних переваг, якими володіють Оренбурзькі авіалінії:

  • доброзичливий і чуйний персонал;
  • смачна і ситна їжа;
  • завжди своєчасний виліт.

Однак є і деякі недоліки, які засмучують мандрівників, а саме:

  • незручні і тісні крісла;
  • вузькі проходи;
  • недостатнє інформування про політ.

Цілком ймовірно, що в майбутньому ці недоліки будуть враховані, завдяки чому авіакомпанія буде користуватися більшою популярністю. В цілому перевізник намагається створити сприятливі умови для рейсів, але, як відомо, всім догодити практично неможливо. Саме тому для того щоб дізнатися напевно про умови Оренбурзьких авіаліній, необхідно здійснити переліт.

Новости