Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Low cost airlines - авіакомпанії дискаунтери, вони ж бюджетні авіалінії - за допомогою лоукост Авіакомпанія Ви можете придбати авіаквитки дискаунтери (low cost tickets) і літати дешевше з бюджетними авіалініями

Купити квитки авіакомпаній дискаунтерів Ви можете зателефонувавши за телефоном +7 (499) 777-77-77 або, заповнивши форму замовлення зворотного дзвінка , Для того щоб касир сам передзвонив Вам. У «Сервіс 007» ви можете купити авіаквитки на літаки, як зарубіжних лоукостерів, так і російської авіакомпанії Перемога.

Що відрізняє авіакомпанію дискаунтер від звичайної авіакомпанії? Цим питанням задається кожен, хто коли-небудь намагався знайти дешевий авіаквиток. Виявляється відповідь на це питання досить простий: лоукост авіакомпанії (вони ж авіадискаунтери і бюджетні авіалінії) використовують відмінну від загальноприйнятих серед авіаперевізників модель бізнесу. Ці авіакомпанії намагаються заощадити на всьому, крім самого авіаперельоту. Уявімо, що перед нами стоїть завдання зробити переліт максимально дешевим. Від чого ми можемо відмовитися, слідуючи заданої мети?

Спочатку можна спробувати скоротити до мінімуму таку велику статтю витрат, як утримання власних офісів продажів і персоналу компанії Спочатку можна спробувати скоротити до мінімуму таку велику статтю витрат, як утримання власних офісів продажів і персоналу компанії. Власне, саме з цим ми і стикаємося, намагаючись придбати квиток авіакомпанії дискаунтера. Клієнт оформляє авіаквиток через сайт, оплачуючи його по банківській карті, а потім роздруковує його на домашньому принтері.

Low cost авіакомпанії також ставлять собі за мету максимально ефективно використовувати час стоянки своїх літаків в аеропорту. Вони намагаються зробити якомога більше рейсів протягом одного дня. Для цього їм доводиться відмовлятися від транзитних пасажирів, а також виключати ризики, пов'язані з перевантаженням і втратою багажу. Тому вони літають тільки з одного пункту в інший, не здійснюючи стикувальних рейсів. Щоб заощадити час при посадці пасажирів, в салонах літаків не передбачена нумерація крісел. Відповідно пасажири сідають на будь-які вільні місця і намагаються зробити це якомога швидше, щоб зайняти кращі.

Квитки лоукостів надходять у продаж завчасно і спочатку стоять досить дешево. Однак у міру заповнення салону вони стають дорожчими. Відповідно квитки продаються швидко, а компанія завчасно може приступити до підготовки наступного рейсу. Одним з головних мінусів бюджетних авіакомпаній є неможливість здати або обміняти квитки. Тому, плануючи переліт завчасно, намагайтеся брати до уваги це загальне для всіх бюджетників правило.

Чи можна заощадити на паливних витратах і технічному обслуговуванні авіалайнерів? Виявляється можна скоротити витрати і за цими статтями. Нові літаки більш економічні з точки зору споживання палива, а також рідше вимагають ремонту. Саме тому для бюджетних авіаліній закуповуються саме нові літаки, до того ж лоу-кости закуповують літаки одного типу і таким чином не витрачають зайвих коштів на підготовку механіків, які обслуговують повітряний судно і пілотів. Плюс до всього вищепереліченого сучасні літаки більш безпечні і виглядають привабливіше для пасажирів.

Наступний пункт стосується обслуговування пасажирів в салоні літака. Якщо Ви коли-небудь робили міжміські поїздки на автобусах, то звичайно ж помічали, що крісла стоять досить близько один до одного і це може доставляти деякі незручності, особливо якщо Ви досить великого зросту. Приблизно та ж картина спостерігається в салоні авіалайнера компанії дискаунтера. Крісла стоять досить щільно, а спинки сидінь не відкидаються. Під час авіаперельоту пасажирам не пропонуються напої і харчування. Крім того, в літаках компаній-бюджетників найвища заповнюваність салону, тому не варто сподіватися на те, що поруч з вами виявиться вільне крісло.

Бюджетні авіакомпанії заощаджують кошти, відправляючи літаки не в центральні, а на другорядні аеропорти, щоб не нести зайвих витрат, пов'язаних з обслуговуванням літаків Бюджетні авіакомпанії заощаджують кошти, відправляючи літаки не в центральні, а на другорядні аеропорти, щоб не нести зайвих витрат, пов'язаних з обслуговуванням літаків. Однак це може виявитися зовсім незручним для пасажирів, особливо тих, хто планує стикувальний рейс. Щоб дістатися до центрального аеропорту або до великого міста, доведеться скористатися автобусом або послугами таксі. До того ж рейси бюджетників часто мають незручний час вильоту, зазвичай це ранній ранок або пізній вечір.

Плануючи авіапереліт на літаку лоу кост авіакомпанії будьте готові до того, що Вас можуть попросити сплатити речі, що здаються в багаж. Плати звичайно ж можуть і не вимагати, проте Ви зіткнетеся з тим, що на багаж існують жорсткі обмеження по вазі. А за кожен зайвий кілограм доведеться доплачувати. Тому краще заздалегідь уточніть умови авіаперевізника. І якщо берете з собою не дуже багато речей, можна упакувати їх так, щоб вони відповідали ручної поклажі.

Здавалося б що ще можна придумати для того, щоб зробити переліт ще дешевше, проте керівники авіакомпаній відрізняються великою винахідливістю. Одні пропонують скорочення кількості туалетів в кожному літаку, інші вертикальні спинки зі спеціальними ременями, якими могли б пристібатися пасажири і таким чином летіти, умовно кажучи, «стоячи». Авіакомпанія О'Лірі запропонувала замінити другого пілота на комп'ютер, або провести навчання стюардес для управління повітряними судами в разі виникнення надзвичайної ситуації. Шукаючи нові можливості для економії, компанія Ryanair навіть звернулася за допомогою до своїх пасажирів, обіцяючи грошову винагороду тому, хто винайде новий збір.

Залишається сподіватися на те, що нам все-таки не доведеться летіти стоячи, а стюардеси, навіть найдосвідченіші, не стануть в недалекому майбутньому керувати літаками при заході на посадку. Ну а якщо серйозно, то авіакомпанії дискаунтери півстоліття тому зуміли зробити справжній прорив в індустрії авіаперевезень, надавши можливість літати величезній кількості людей, раніше про це навіть не мріяли. Авіадискаунтери зуміли домогтися низьких цін, не знижуючи рівень безпеки польотів, а це, погодьтеся, набагато важливіше, ніж безкоштовні напої на борту і широкі крісла.

Купити квитки low-cost

Що відрізняє авіакомпанію дискаунтер від звичайної авіакомпанії?
Від чого ми можемо відмовитися, слідуючи заданої мети?
Чи можна заощадити на паливних витратах і технічному обслуговуванні авіалайнерів?

Новости