Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Лоукости з Варшави. Дешеві авіаквитки з Варшави

  1. Бюджетні авіакомпанії в Варшаві
  2. WizzAir
  3. Vueling
  4. NorwegianAir
  5. Germanwings
  6. WOW-air
  7. Традиційні авіакомпанії в Варшаві, що використовує методи лоукост
  8. AirBerlin
  9. Brussels Airlines
  10. AirBaltic
Знайти авіаквиток з Варшави »

Бюджетні авіакомпанії дають можливість подорожувати практично по всьому світу дешево, але з найменшим комфортом. Всі послуги, як то харчування на борту, роздруківка квитка в аеропорту, багаж і інші радощі в таких авіакомпаніях оплачуються додатково.

Правда, це зовсім не заважає величезній кількості людей користуватися дешевими перельотами і отримувати яскраві враження від нових подорожей.

У Білорусі лоукостів практично немає (крім періодично літає авіакомпанії Vueling і латвійської AirBaltic , Яка зрідка викладає цікаві пропозиції за цінами лоукост-компаній з Мінська), так що наші співгромадяни масово вирушають до найближчі до Білорусі аеропорти інших країн, звідки вони літають.

Найбільш затребувані знаходяться в Вільнюсі, Каунасі і Варшаві. У цьому огляді ми розповімо про те, які лоукост-авіакомпанії представлені в Варшаві і куди з їх допомогою можна полетіти.

Бюджетні авіакомпанії в Варшаві

Ryanair

Коротка інформація про компанію: найбільша бюджетна авіакомпанія Європи і лідер пасажирських перевезень по європейському регіону. Перша застосувала концепцію low-cost (низька ціна від англ.). У велику компанію виросла з скромного регіонального перевізника Ірландії. Сьогодні компанія обслуговує більше 360 напрямків у 130 аеропортах.

Одне з головних конкурентних переваг компанії - польоти здійснюються в недорогі і неголовні аеропорти міст, які часто знаходяться в деякому віддаленні від власне самих міст. Іноді це не зовсім зручно для пасажирів, проте саме це робить авіаквитки Ryanair значно дешевше.

Додаткові послуги компанії (як наприклад, харчування на борту , Роздруківка авіаквитків в аеропорту, провезення багажу та ін.) Платні. Незважаючи на максимальне скорочення витрат на весь наземний сервіс для пасажирів, до сьогоднішнього дня у авіакомпанії не було жодної катастрофи літака.

Напрямки польотів: Полетіти з Варшави літаками Ryanair можна більш, ніж по 25 напрямках в країни Великобританія, Швеція, Норвегія, Шотландія, Ірландія, Нідерланди, Бельгія, Іспанія, Італія, Греція та Канарські острови. Також компанія здійснює і внутрішні перельоти по Польщі до Гданська і Вроцлава. Напрямки польотів: Полетіти з Варшави літаками Ryanair можна більш, ніж по 25 напрямках в країни Великобританія, Швеція, Норвегія, Шотландія, Ірландія, Нідерланди, Бельгія, Іспанія, Італія, Греція та Канарські острови

Вигідні пропозиції від авіакомпанії: Практично завжди у авіакомпанії є хороші пропозиції по внутрішнім перельотів в Польщі. Так, вартість квитків в Гданськ і Вроцлав рідко перевищує $ 10. Досить часто авіакомпанія пропонує супер доступні тарифи на польоти в Осло і назад.

Варто враховувати, що в високий туристичний сезон (приблизно з травня по вересень) вартість авіаквитків на курортні напрями, такі як Іспанія і Греція, буде значно вище, ніж в інші періоди протягом року.

Зверніть увагу: Вильоти літаків авіакомпанії Ryanair здійснюються з аеропорту Модлін (Warsaw Modlin Airport), який розташований в 30 км від Варшави. Пасажири добираються до аеропорту самостійно.

Як дістатися з Варшави в аеропорт Модлін?

WizzAir

Коротка інформація про компанію: Ще один найбільший авіаперевізник на території Центральної та Східної Європи. Перший рейс угорської компанії WizzAir вилетів в 2004 році. Сьогодні це орієнтована на споживача компанія, яка доводить, що бюджетні польоти можуть бути комфортними.

Авіакомпанія експлуатує тільки нові, кращі в своєму класі літаки - Airbus A320. На сьогодні компанія здійснює рейси більш ніж по 300 маршрутам в Європі.

Напрямки польотів: З Варшави дешеві перельоти компанія WizzAir здійснює по 22 напрямам в країни Угорщина, Іспанія, Італія, Бельгія, Болгарія, Греція, Великобританія, Шотландія, Швеція, Франція, Грузія, Норвегія, Ізраїль, Україна. Нідерланди.

Частина напрямків з вильотом з Варшави - сезонні. На Корфу і Іракліон рейси виконуються тільки в гарячий туристичний сезон. Традиційно багато вильотів в Лондон, на другому місці за частотою - Греція.

Вигідні пропозиції від авіакомпанії: Найбільш вигідні пропозиції найчастіше зустрічаються в Будапешт, так як авіакомпанія базується в аеропорту Будапешта. Також звідти можна вдало спланувати стикувальні варіанти.

- ЩО МОЖНА БРАТИ НА БОРТ ЛІТАКА

Зверніть увагу: Вильоти літаків авіакомпанії WizzAir здійснюються з найбільшого міжнародного аеропорту Польщі - Варшавського аеропорту ім. Фредеріка Шопена (Port Lotniczy im.FryderykaChopina). Часто його називають просто «аеропорт Шопен». Він розташований в межах міста і до нього досить просто дістатися на метро.

До слова, саме виліт з великого міжнародного аеропорту здорожує квитки компанії з вильотами з Варшави, це означає, що ймовірність купити, наприклад, авіаквиток до Лондона дешевше більше у компанії Ryanair, що вилітає з аеропорту Модлін.

Vueling

Коротка інформація про компанію: іспанська бюджетна авіакомпанія з базою в Барселоні. Польоти здійснює з 2004 року.

Напрямки польотів: З Варшави авіакомпанія Vueling здійснює прямий переліт тільки в Барселону, з якої можна підібрати варіанти подальших перельотів по всій Іспанії.

Напрямки польотів: З Варшави авіакомпанія Vueling здійснює прямий переліт тільки в Барселону, з якої можна підібрати варіанти подальших перельотів по всій Іспанії

Зверніть увагу: У високий туристичний сезон попит на авіаквитки в Іспанію досить великий, тому і ціна на квитки вище відносно низького сезону.

NorwegianAir

Коротка інформація про компанію: Норвезька бюджетна компанія. Маршрутна мережа Norwegian включає в себе 331 маршрут по 120 напрямках в Європі, Північній Африці і на Близькому Сході. Відмінною особливістю компанії є висока якість пропонованих пасажиру послуг: нові літаки, добре оформлений салон, зручні сидіння, безкоштовний WiFi на борту, доброзичливий персонал і пунктуальність. Від лоукост в звичайному розумінні у норвежців є лише платні багаж і харчування на борту.

Напрямки польотів: З NorwegianAir з Варшави можна полетіти по всій Європі, частині Північної Африки і частини Близького Сходу. На даний момент кількість пунктів призначення - 116. Досить зручні у компанії і стикувальні рейси, які не пропонують такі лоукост як Ryanair і WizzAir.

Вигідні пропозиції від компанії: Досить привабливі бувають пропозиції від компанії з польотами в Гельсінкі, Осло, Лондон.

Зверніть увагу: Літаки Norwegian відправляються з Варшавського міжнародного аеропорту ім. Ф. Шопена, який розташований в межах міста.

Germanwings

Коротка інформація про компанію: Germanwings - німецька бюджетна компанія, дочірня компанія перевізника Lufthansa. Свій перший рейс компанія зробила в 2002 році. У Germanwings є як прямі, так і стикувальні рейси.

Напрямки польотів: З Варшави Germanwings здійснює польоти по 42 напрямам в країни Великобританія, Італія, Іспанія, Швеція, Німеччина, Чехія, Греція, Туреччина, Угорщина, Франція, Росія.

Напрямки польотів: З Варшави Germanwings здійснює польоти по 42 напрямам в країни Великобританія, Італія, Іспанія, Швеція, Німеччина, Чехія, Греція, Туреччина, Угорщина, Франція, Росія

Вигідні пропозиції від компанії: Як німецька компанія, Germanwings має широку мережу польотів по Німеччині і часто пропонує вигідні тарифи саме за цим напрямком.

Зверніть увагу: Літаки Germanwings вилітають з Варшавського міжнародного аеропорту ім. Ф. Шопена, який розташований в межах міста.

WOW-air

Коротка інформація про компанію: Бюджетна авіакомпанія Ісландії. Заснована в 2012 році. Базується в Ісландії, звідки здійснює перельоти по всій Європі.

Напрямки польотів: З Варшави авіакомпанія WOW-air здійснює прямий переліт тільки до Рейк'явіка (Ісландія).

Традиційні авіакомпанії в Варшаві, що використовує методи лоукост

Також з Варшави літають традиційні авіакомпанії, які активно використовують в своїй ціновій політиці принципи бюджетних компаній. Їх ще часто називають комбіновані. Що це означає? Такі авіакомпанії періодично вводять спеціальні тарифи за деякими своїми напрямками. Крім того, досить часто використовують політику акцій і розпродажів.

Трапляється, що авіаквиток, куплений в стандартній компанії по спец тарифу, виходить значно дешевше, ніж у лоукост по тому ж напрямку. До того ж, така система дає можливість пасажиру скористатися стандартними послугами авіакомпанії безкоштовно. При цьому, такі авіакомпанії частіше використовують великі аеропорти, що спочатку зручніше для пасажирів.

Стандартні авіакомпанії з принципами лоукост, що мають вильоти з Варашави:

AirBerlin

Коротка інформація про компанію: Німецька авіакомпанія, що працює за алгоритмом бізнес-моделей бюджетних авіаперевезень. Багато мандрівників виділяють цю компанію високою якістю послуг, що надаються. Основний «козир» компанії - міцні зв'язки з постійними пасажирами і різна вартість квитків для різних цільових груп.

Напрямки польотів: З Варшави авіакомпанією AirBerlin можна полетіти практично в будь-яку точку світу, завдяки код-шерінгову угоду з багатьма авіакомпаніями світу.

Вигідні пропозиції від компанії: Компанія з завидною постійністю влаштовує так звані короткі акції і розпродажі за різними напрямками. Це означає, що акція може тривати всього пару днів.

Зверніть увагу: Літаки AirBerlin вилітають з Варшавського міжнародного аеропорту ім. Ф. Шопена, який розташований в межах міста.

Brussels Airlines

Коротка інформація про компанію: Бельгійська авіакомпанія, що працює в різних цінових сегментах, в тому числі і низькобюджетному. Це ще одна компанія, що належить Lufthansa. На сьогодні компанія є, мабуть, головним перевізником по маршрутах, що з'єднує Європу та Африку.

Напрямки польотів: Ідентична ситуація, як і у компанії AirBerlin, коли завдяки код-шерінгову угоду з багатьма авіакомпаніями світу, пасажир може придбати квиток буквально в будь-яку точку світу. Компанія постійно розширює свою присутність в Америці, країнах Африки та Азії.

Вигідні пропозиції від компанії: Придбати дешеві авіаквитки у компанії можна лише по акції

Зверніть увагу: Досить зручні стикувальні рейси компанії з авіакомпанією Lufthansa, тому при плануванні подорожі зверніть увагу на її головні пересадочні вузли.

Літаки Brussels Airlines вилітають з Варшавського міжнародного аеропорту ім. Ф. Шопена, який розташований в межах міста.

AirBaltic

Коротка інформація про компанію: Традиційна авіакомпанія Латвії, яка використовує модель лоукост.

Напрямки польотів: AirBaltic літає по всій Європі. Сама авіакомпанія базується в Ризі, звідки і здійснюється найбільша кількість рейсів за напрямками.

Сама авіакомпанія базується в Ризі, звідки і здійснюється найбільша кількість рейсів за напрямками

Вигідні пропозиції від компанії: Завдяки постійним акцій і розпродажів можна полетіти недорого практично по всій Європі з пересадкою в Ризі.

Зверніть увагу: Літаки авіакомпанії вилітають з Варшавського міжнародного аеропорту ім. Ф. Шопена.

Ще одне питання, яке виникає у білоруських мандрівників, звідки краще вирушати в політ: з Вільнюса чи Варшави? Відповідаємо;)

Варшава vs. Вільнюс

За деякими напрямками з Вільнюса квитки з тими ж авіакомпаніями дорожче, ніж з Варшави. Швидше за все, це обумовлено розташуванням аеропорту в місті, що здорожує квитки через аеропортових зборів. Аеропорт Модлін в Варшаві спеціально розрахований на лоукост, його зміст виходить не дуже дорого, що і відбивається на привабливій вартості квитків. Однак, при купівлі квитків, враховуйте і дорогу до Варшави, яка обійдеться дорожче, ніж до Вільнюса.

Вдалих подорожей!

Знайти авіаквиток з Варшави »

За всіма оновленнями, акціями та знижками ви завжди можете слідкувати в наших соціальних мережах: Facebook і Вконтакте .

Вам буде цікаво:

- Лоукости з Вільнюса

- Лоукости з Каунаса

- Лоукости з Москви

Читайте також:

- Нові рейси лоукостів в 2015 році

- Чому подорожі роблять нас в 10 разів краще

- Лоукостер Air Arabia. Як літати дешево на довгі відстані

- Бюджетні поїздки по Південно-Східній Азії. лоукостер AirAsia

Як дістатися з Варшави в аеропорт Модлін?
Що це означає?
Ще одне питання, яке виникає у білоруських мандрівників, звідки краще вирушати в політ: з Вільнюса чи Варшави?

Новости