Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Лоукостер Pegasus, інформація. Спецпропозиції. Авіаквитки.

  1. Інформація про компанію
  2. контакти
  3. парк літаків
  4. Харчування і сервіс під час польоту
  5. розмір ручної поклажі і правила провезення багажу Pegasus Airlines
  6. Pegasus Airlines норми провозу багажу
  7. Перевезення тварин за допомогою авіакомпанії Pegasus Airlines
  8. Пошук і бронювання авіаквитків
  9. Напрями перельотів авіакомпанії
  10. Відгуки про авіакомпанію Pegasus Airlines. Оцінки.

Pegasus Airlines - популярна турецька бюджетна авіакомпанія, що займається виконанням чартерних і регулярних перевезень пасажирів.

Інформація про компанію

Лоукостер Pegasus Airlines ще з 1989 року виконує пасажирські рейси в межах європейського регіону і по території Туреччини. Головною базою авіакомпанії є Міжнародний аеропорт імені Сабіха Гекчен в Стамбулі. Штаб-квартира авіакомпанії теж розмістилася в турецькій столиці. Довгий час лоукостер досить тісно співпрацював з ірландським перевізником Aer Lingus. Саме завдяки своєму вірному партнерові з Ірландії авіакомпанія Pegasus Airlines почала своє існування. Перші пасажирські рейси були виконані вже в квітні 1990 року.

Перш за все, авіакомпанія Pegasus Airlines була розрахована на роботу з туристичними напрямками. Саме тому число регулярних рейсів перевізника серйозно поступається річним чартерними програмами. З 1994 року ця авіакомпанія стала повністю самостійною і самодостатньою частиною авіаційного ринку. За активного сприяння одного з керівників Алі Сабанджі Pegasus Airlines перетворилася в бюджетну авіакомпанію, що ще більше привернуло увагу пасажирів.

Відомо, що регулярні і чартерні рейси Pegasus Airlines на момент 2008 року дозволили перевезти близько 4,5 мільйонів чоловік. Уже в 2012 році керівництво Pegasus Airlines також набуло 49 відсотків акцій ще однієї авіакомпанії під назвою Air Manas в Киргизстані. Квитки Pegasus Airlines залучають клієнтів своїми доступними цінами, що особливо актуально в туристичний сезон. Більш того, незважаючи на низьку вартість квитків, турецька лоукостер надає своїм пасажирам високий рівень безпеки та комфорту.

За 15 з гаком років професійної діяльності в сфері пасажирських перевезень авіакомпанія Pegasus Airlines придбала багатий досвід, який допомагає їй і сьогодні стрімко розвиватися, укладаючи вигідні контракти з іншими міжнародними перевізниками. Лоукостер обслуговує досить велика кількість рейсів в російському напрямку, зокрема в Москву (аеропорт Домодєдово).

контакти

Як і багато інших міжнародних авіакомпанії, Pegasus Airlines надає своїм клієнтам чудову можливість заощадити на перельотах, скориставшись офіційним сайтом перевізника для покупки квитків. Крім того, багаж, вартість транспортування якого безпосередньо залежить від напрямку перельоту і типу придбаного квитка, обійдеться вам в такому випадку набагато дешевше.

Також покупка авіаквитків Pegasus Airlines здійснюється ще й по телефону через довідкову службу. Зв'язавшись із співробітниками спеціальних служб, ви завжди можете забронювати Вас рейс, отримати відповіді на будь-які питання, що стосуються перельотів, і уточнити існуючі правила. У всіх країнах, з якими Туреччину пов'язують рейси Pegasus Airlines, є представництво лоукост-авіакомпанії. Щоб в Росії зв'язатися з співробітниками Pegasus Airlines (Москва) - телефон: 0090 850 250 67 77.

Контактний номер Pegasus Airlines в Україні: 0038 0800 505 510

А для зв'язку службами авіакомпанії на території Туреччини: 0888 288 18 18

Офіційний сайт: flypgs.com

парк літаків

Хоча авіакомпанія Pegasus Airlines вже досить давно працює в сфері пасажирських перевезень, її літаковий парк відрізняється новими висококласними транспортними одиницями. Про це, перш за все, говорить середній вік флоту лоукостера, що нараховує всього 4,5 року. В даний час літаки представлені 4 Аеробус А320-200 і 49 літаками марки Боїнг 737-800. Однак до 2023 року планується поповнення складу літакового парку перевізника ще 58 літаками типу Аеробус А320нео і 17 одиницями Аеробус А321нео. Так як дана авіакомпанія позиціонує себе як бюджетного перевізника, пасажирський салон її авіапарку не розподіляють по класах.

Харчування і сервіс під час польоту

Лоукостер надає своїм клієнтам найширший вибір холодних і гарячих страв на борту, а також всілякі десерти і прохолодні напої. Однак все це не входить у вартість авіаційного квитка, що цілком зрозуміло для бюджетних авіаліній. Щоб замовити харчування на борту даного перевізника, слід ознайомитися з меню на офіційному сайті компанії і оформити замовлення не пізніше, ніж за 24 години до вильоту. Спецпропозиції Pegasus Airlines нерідко стосуються здешевлення тарифів на перельоти і інших не менш привабливих бонусів, тому варто стежити за новинами авіакомпанії. Однією з таких програм є Pegasus Plus, яка нараховує клієнтам перевізника бонусні бали.

розмір ручної поклажі і правила провезення багажу Pegasus Airlines

Кожен пасажир Pegasus Airlines може безкоштовно провозити в салоні невелику сумку габаритами до 20х40х50 сантиметрів, якщо її вага не перевищує 8 кілограм. Норми багажу в авіакомпанії також дозволяють транспортувати аналогічним способом верхній одяг або плед, парасольку, портативний комп'ютер, дитячу коляску, покупки з магазинів безмитної торгівлі та деякі інші особисті речі. Якщо ручна поклажа у Pegasus Airlines перевищить зазначені вище обмеження, пасажир буде зобов'язаний здати її в багажне відділення разом з реєструється багажем.

Pegasus Airlines норми провозу багажу

Як і багато інших авіакомпанії лоукостер, Pegasus Airlines не несе відповідальності за цілісність і збереження електронних пристроїв, цінних документів та коштовностей, що транспортуються в якості реєстрованого багажу. Все це краще перевозити в якості ручної поклажі. Максимальна вага багажу, розрахований на одну людину, становить 32 кілограми. Наднормативний, вартість якого в середньому оцінюється в 50 євро, може добряче попсувати кишені і гаманці своїх власників. Крім того, єдиних стандартів з приводу оплати зайвих кілограмів багажу в даній авіакомпанії не встановлені. Вони розраховуються для кожного рейсу окремо. Про це слід думати заздалегідь, ще до покупки квитка.

Перевезення тварин за допомогою авіакомпанії Pegasus Airlines

Даний авіаперевізник організовує перевезення собак, кішок або птахів. Одна людина може перевезти не більше 2 особин. Всього на рейс дозволено перевозити не більше двох вихованців. Вихованець повинен бути здоровим і вести себе спокійно, інакше спеціальна служба аеропорту може відмовити пасажиру в його перевезення.

У пасажирському салоні перевозяться тільки тварини вагою менше 5 кілограм, інші особини перевозяться в багажному відділенні, яке обов'язково має бути вентилювати. Пасажир, який планує подорож з домашнім улюбленцем зобов'язаний повідомити про це співробітникам інформаційно-довідкової служби авіакомпанії Pegasus Airlines в момент оформлення рейсу на міжнародний номер 00 90 850 250 07 37 (вартість дзвінка від 20 центів за хвилину розмови).

Тарифи на таке перевезення від компанії Pegasus Airlines

  • У салоні - від 40 до 300 євро за рейс в залежності від дальності польоту;
  • У багажному відділенні - від 50 до 450 євро за рейс в залежності від дальності польоту.

Пошук і бронювання авіаквитків

Ви можете знайти і купити авіаквитки, скориставшись пошуковою формою або перейшовши на офіційний сайт лоукост авіакомпанії. Перевага пошукової форми полягає в тому, що вона враховує спеціальні пропозиції інших авіакомпаній, авіакас. Тому може статися так, що покупка квитка на сайті лоукост авіакомпанії вийде дорожче, ніж через форму пошуку. Обов'язково спробуйте обидва варіанти!

Напрями перельотів авіакомпанії

Діючі знижки та спеціальні пропозиції на авіаквитки

Діючих акцій і спеціальних пропозицій зараз немає. Слідкуйте за оновленнями або скористайтеся формою пошуку.

Відгуки про авіакомпанію Pegasus Airlines. Оцінки.

Ваша оцінка:

(1 голосів, середня оцінка: 5,00 з of 5)

Залишайте Ваші зауваження та відгуки про роботу лоукостера в коментарях.

Новости