Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Коли бувають розпродажі у авіакомпаній?

Авіакомпанії постійно влаштовують розпродажі. У цей час можна купити квитки по набагато меншими цінами, ніж зазвичай.

На жаль, не буває єдиного часу розпродажів. Найчастіше розпродажі припадають на так званий "низький сезон", найбільш вдалі ціни можна знайти, наприклад, в жовтні на листопад або в січні на лютий. Іноді авіаперевізники прагнуть приурочити акції до якихось свят. Нерідко авіакомпанії влаштовують акції, якщо розуміють, що якийсь рейс не користується попитом, або хочуть викликати інтерес туристів до якогось певного напрямку.

Примітно, що досить часто авіакомпанії дублюють спецпропозиції конкурентів. Варто одній авіакомпанії запропонувати цікаві ціни на "низький сезон", наприклад, з Росії в США, як протягом кількох днів і у інших перевізників, що виконують рейси за схожими маршрутами, з'являються спецпропозиції.

Авіакомпанії постійно влаштовують розпродажі

Авіакомпанії часто проводять розпродажі квитків

Авіакомпанії часто проводять розпродажі квитків

Авіаквитки можна купити по інтернету

Авіаквитки можна купити по інтернету

Стежити за спецпропозиціями можна на сайті Travel.ru

Зазвичай в розпродажах беруть участь не всі доступні квитки, а тільки за певними напрямами, на певні дати і в обмеженій кількості. Так, майже неможливо виявити дешеві квитки в літній сезон, на початок і кінець новорічних свят, в шкільні канікули і на такі свята як 23 лютого, 8 березня, 1 і 9 травня або День незалежності Росії, завдяки яким у туристів виходять так звані "короткі канікули "або" довгі вихідні ". Якщо є можливість, краще спланувати поїздку трохи раніше чи трохи пізніше "гарячих" дат. А найдешевше зазвичай літати в несезон, відразу після свят.

В розпродаж нерідко потрапляють не користуються попитом напрямки, проте буває, що авіакомпанія починає польоти в якийсь досить популярний місто і квитки на перші рейси в рекламних цілях пропонуються дешево.

Під час розпродажу обмежують не тільки час продажу квитків, але і період подорожі: часто в розпал зими з'являються вигідні пропозиції на червень-липень, а влітку - на листопад-лютий.

Крім дати вильоту і прильоту варто звертати увагу і на час рейсу. Авіакомпанії нерідко знижують ціни на "незручні" квитки, з якими вам доведеться їхати в аеропорт дуже рано вранці або провести в повітрі ніч.

Побачивши підходящі варіанти, потрібно відразу купувати, тому що кількість вигідних квитків завжди обмежена, і вони швидко закінчуються.

При покупці уважно читайте умови: квитки, куплені з розпродажу, зазвичай неможливо здати або поміняти, іноді в рекламі не вказуються додаткові збори, і, насправді, переліт обійдеться набагато дорожче.

Можна самостійно планомірно і регулярно обходити всі сайти цікавлять вас авіакомпаній і спостерігати за появою спецпропозицій. Краще починати це робити приблизно за півроку до передбачуваної поїздки, купити квиток по акції напередодні вильоту швидше за все не вийде.

Однак якщо ви не хочете пропустити вигідні акції, але не бажаєте витрачати на це багато часу, можна стежити за спецпропозиціями авіакомпаній на сайті Travel.ru .

Поліна Бойцова
23.04.2015

Джерело: Travel.ru

Новости