Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Іспанські авіалінії - Vueling, Iberia і Spanair: минуле, сьогодення і майбутнє авіації в Іспанії

  1. Іспанським авіалініям кілька десятків років
  2. Розвиток авіаліній в Іспанії сьогодні, кількість літаків, аеропортів
  3. Бюджетні іспанські авіалінії доступні будь-якому туристу
  4. RyanAir
  5. VuelingAir
  6. SpanAir
  7. Як замовити авіаквитки безпосередньо через сайт іспанських авіаліній

50 мільйонів чоловік! Тільки задумайтеся над цією цифрою! Саме стільки туристів щорічно приймає на своїй вельми не великий за розмірами території сонячна Іспанія. Така величезна цифра не повинна залишити в вас сумнівів щодо того, що є щось, що варто того, щоб бути побаченим в Іспанії. І це дійсно так.

Повноправно окупованих собою більшу частину Піренейського півострова і оточило себе прохолодними водами Атлантики на заході і Середземним морем на південному сході, це європейська держава пропонує масу цікавого своїх відвідувачам.

Пляжі Пляжі ... Від найзахіднішої точки регіону Андалузія в південній Іспанії і по всій протяжності середземноморського регіону Каталонії увазі відпочиваючих представлені десятки прекрасних піщаних пляжів, які, без сумнівів, залишать задоволеними навіть найвибагливіших туристів.

Історія ... Королівство може похвалитися цікавою історією, множинні свідоцтва якій відображені у вигляді пам'ятників і місць археологічної цінності. Південні регіони, наприклад, зберегли безліч прикладів мавританської архітектури, як пам'ять про часи арабського завоювання в 8-15 століттях.

Архітектура ... Одні тільки роботи Гауді вже самі по собі досить істотний привід відвідати цю країну!

Видатні особистості ... Внесок Іспанії в світове мистецтво навряд чи можна переоцінити. Чого варті одні тільки творіння Пабло Пікассо і Сальвадор Далі. Їх і не тільки найвідоміші роботи можна знайти в популярних іспанських галереях, типу Prado, Reina Sofia and Thyssen Bornemisza (Мадрид), Museu Nacional d'Art de Catalunya (Барселона) і інших.

Давайте ж тепер розберемося, як дістатися до цього райського місця. У цій справі помічником вам стануть іспанські авіалінії.

Іспанським авіалініям кілька десятків років

Історія іспанських авіаліній налічує вже далеко не один десяток років Історія іспанських авіаліній налічує вже далеко не один десяток років. Першим національним авіаперевізником по праву називають компанію Iberia Líneas Aéreas de España, SA (Iberia Airlines of Spain - англійська назва), або скорочено Iberia. Головний офіс влаштувався в місті Мадрид.

Історія компанії налічує вже понад 80 років. Вона була заснована в 1927 році, в тому числі, завдяки значним інвестиціям німецької компанії-авіаперевізника Lufthansa в розмірі 1,1 млн. Песет.

В даний час масштаби діяльності Iberia такі, що компанія обслуговує 15 внутрішніх і понад 50 міжнародних пунктів призначення в 34 країнах, включаючи країни Африки, Америки, Азії та Європи.

Використовуйте свої вихідні, щоб потрапити на матч футбольного клубу   Реал Мадрид   в   Мадриді   або футбольного клубу   «Валенсія»   в   однойменному місті   або, хоча б, подивитися його живу трансляцію по телевізору Використовуйте свої вихідні, щоб потрапити на матч футбольного клубу "Реал Мадрид" в Мадриді або футбольного клубу «Валенсія» в однойменному місті або, хоча б, подивитися його живу трансляцію по телевізору.

Розвиток авіаліній в Іспанії сьогодні, кількість літаків, аеропортів

З часів організації першої авіакомпанії список іспанських авіаліній істотно поповнився. В даний його формують понад 30 авіакомпаній, серед яких міжнародні, регіональні, внутрішні, в тому числі бюджетні.

Що стосується аеропортів Іспанії, то вони є в кожному щодо великому місті, причому досить великій кількості іспанських аеропортів присвоєно статус міжнародних. До найбільш популярним міжнародним аеропортам відносяться:

До найбільш популярним міжнародним аеропортам відносяться:

Madrid Barajas - головний міжнародний аеропорт Іспанії, четвертий за ступенем завантаженості аеропорт Європи, розташований в 13 км. від Мадрида. 60% завантаження формують рейси авіакомпанії Iberia. З аеропорту в напрямку міста з регулярністю 10 хвилин курсує автобус.

З аеропорту в напрямку міста з регулярністю 10 хвилин курсує автобус

Alicante Altet - шостий за величиною аеропорт сонячної країни. Основна маса прибувають - пасажири з Великобританії, Німеччини та Нідерландів. Найбільш популярні внутрішні рейси - Мадрид, Майорка, Барселона.

Найбільш популярні внутрішні рейси - Мадрид, Майорка, Барселона

Barcelona El Prat - другий найбільший аеропорт, знаходиться в 13 км. від Барселони. Обслуговує переважно рейси місцевих авіаліній Vueling, Iberia Regional, а також бюджетні авіалінії Ryanair. В основному аеропорт обслуговує внутрішні напрямки, Європу і Північну Африку, також пропонуючи перельоти в Південно-Східну Азію, Латинську і Північну Америку.

Багато аеропортів, які раніше не працювали, отримали нове дихання з розвитком бюджетних авіаліній.

Всі аеропорти відповідають найбільш передовим стандартам і пропонують пасажирам широкий ряд послуг. Уряд спрямовує значні кошти на їх розвиток і підтримку в належному стані.

Бюджетні іспанські авіалінії доступні будь-якому туристу

Як відомо, подорож - справа не з дешевих. Якщо ви не вимогливі до комфорту і відкриті для пригод, можна цілком пристойно заощадити, скориставшись послугами бюджетних авіаліній, також іменованих лоу-костами.

Найбільш висока ймовірність знайти задовольняє вашим запитам варіант перельоту, скориставшись пропозиціями наступних бюджетних авіаперевізників:

RyanAir

RyanAir

Літаки компанії RyanAir літають у всі аеропорти Барселони, а також в більшість аеропортів інших міст цієї сонячної країни. Компанія пропонує дуже дешеві перельоти, однак, щоб дійсно істотно заощадити, мандрівник повинен бути дуже гнучкий. Це пов'язано з тим, що найбільш вигідні ціни RyanAir пропонує на перельоти в будні дні, а також на самі ранні ранкові рейси. При наявності бажання і терпіння ви зможете знайти переліт туди і назад менше ніж за 100 євро.

VuelingAir

VuelingAir

VuelingAir - це свого роду іспанський варіант RyanAir. Компанія, заснована в 2004 році, розташувалася в Барселоні. VuelingAir другий за величиною авіаперевізник після Iberia. Vueling обслуговує понад 100 пунктів призначення в Африці, Азії і Європі. Також VuelingAir - ідеальний варіант для тих, хто шукає дешевий переліт усередині країни.

SpanAir

SpanAir

Ціни на перельоти пропоновані SpanAir досить високі, так само як і якість перевезень авіакомпанії. Однак ми включили її в список бюджетних, так як авіакомпанія щодня розміщує на своєму сайті спеціальні пропозиції на конкретні перельоти. Якщо вам пощастить, ви можете зробити дійсно вигідну покупку.

Якщо ви вміло знайдете потрібну пропозицію і скористаєтеся послугами цих компаній, то у вас з'явитися можливість дешево і сердито полетіти купатися в море на Канарські острови, а дізнатися в який час найкраще відвідувати Канарські острови, можна за посиланням -   https://pro-spain Якщо ви вміло знайдете потрібну пропозицію і скористаєтеся послугами цих компаній, то у вас з'явитися можливість дешево і сердито полетіти купатися в море на Канарські острови, а дізнатися в який час найкраще відвідувати Канарські острови, можна за посиланням - https://pro-spain.net/podgotovka/pogoda/na-kanarah.html

Як замовити авіаквитки безпосередньо через сайт іспанських авіаліній

Якщо ви вже чітко визначили маршрут своєї подорожі, вибравши бажані дати і пункти призначення, то справа залишається за малим - замовити квитки. У кожної з іспанських авіаліній, в тому числі бюджетних, є свій сайт, за допомогою якого ви легко зможете це зробити.

Для того щоб замовити квиток відкрийте головну сторінку сайту обраних вами компаній, на якій перед вами відкриється спеціальна форма. В даній формі ви зможете вказати параметри перельоту. Для цього вам слід вибрати тип перельоту (в один бік чи туди й назад), місто відправлення та місто прильоту, дату вильоту, дату повернення, і кількість пасажирів.

Потім слід підтвердити факт своєї згоди з умовами компанії, для чого необхідно поставити галочку у віконці під заповненою формою. Потім тисніть на кнопку під формою, найчастіше ця кнопка «Book flight» або «Find flight». Пошукова система сайту по заданих вам параметрам підбере найбільш підходящі для вас варіанти, з яких ви виберете найприйнятніший для вас за ціною.

Після того, як вибір зроблено, перед вами з'явитися вікно з інформацією про рейс. Уважно її перечитайте. Далі вам доведеться заповнити форму, вказавши інформацію про тих, хто летить. Після цього тисніть кнопку «Buy» або «Book».

Після здійснення онлайн покупки на вказаний вами в заповненій формі е-mail прийде електронний квиток, який ви роздруковуєте і пред'являєте разом з паспортом на стійці реєстрації в аеропорту.

Процес покупки квитків не займе у вас більше 20 хвилин. Однак слід врахувати той факт, що сайти далеко не всіх компаній мають таку опцію, як російська мова, тому без мінімальних знань іспанської, англійської або іншої іноземної мови вам не обійтися.

Що ж, наша робота виконана. Ви знаєте, навіщо, як і на чому летіти в Іспанію, а також знаєте, як придбати квиток. Так що справа тільки за вами. А вже те, що розчаровані вашим подорожжю ви точно не будете, ми вам гарантуємо.

Зверніть увагу на ці екскурсії



Новости