Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дешеві авіаквитки Ямал офіційний сайт квитки на літак дешево до Ямалу рейси авіакомпанії

  1. Квитки на літак Ямал офіційний сайт Календар низьких цін на переліт в Салехард
  2. Квитки на літак Ямал
  3. Офіційний сайт авіакомпанії Ямал і контакти

Квитки на літак Ямал офіційний сайт

Квитки на літак Ямал офіційний сайт

Календар низьких цін на переліт в Салехард

Авіакомпанія Ямал (Yamal Airlines)

Одна з нових авіакомпаній Росії Ямал, займається авіаперельотами в Тюменській області і в Ямало-Ненецькому автономному окрузі. Головний офіс авіакомпанії Yamal розташований в м Салехарді, генеральний директор Крюк В.Н. Також два регіональні офіси знаходяться в аеропортах: Москви (Домодєдово) і Тюмені. Авіаційна компанія Ямал здійснює перельоти в самі важко доступні регіони Російської Федерації, виконує чартерні рейси, як по території Росії, так і за її межами, займається перевезеннями вахтових робітників. На сьогоднішній день авіакомпанія активно використовує сучасні повітряні лайнери вітчизняного виробництва "Сухий Суперджет". Починаючи з червня 2016 року, здійснює понад 100 рейсів в день, що дозволяє говорити про хороший потенціал зростання на ринку авіаційних перевезень.

Квитки на літак Ямал

Авіаквитки Yamal можна знайти на нашому сайті. Для цього зробите пошук авіаквитків за напрямками виконуваних цією авіакомпанією Після того як пошук квитків на літак закінчиться, скористайтеся системою фільтрів в лівому сайдбарі. Ви можете вибрати зі списку авіакомпаній тільки Ямал або залишити все авіакомпанії. Однак, залишивши в пошуку всі варіанти перельотів, ви збільшуєте шанс знайти більш дешеві квитки на літак. Також, у разі проведення акцій і продажу авіаквитків Ямал по спецпропозиції, акції квитки будуть враховані в результатах пошуку. Подивитися на поточні спецпропозиції від авіакомпанії можна на сторінці " Спецпропозиція ".

Офіційний сайт авіакомпанії Ямал і контакти

  • Веб-сайт: https://yamal.aero/
  • Довідкова компанії:
  • 8-800-234-44-02, +7 (34922) 4-26-02; 4-42-15; 3-49-96.
  • Тел.в Москві: + 749500737-60-76
  • Email: [email protected]
  • Центр.офіс розташований за адресою: ул.Авіаціонная, 27, г.Салехард, Тюменська обл., 626603.

коди авіакомпанії

  • Позивний: YAMAL
  • Внутрішній код: ЛА
  • Код ІКАО: LLM
  • Код ІАТА: YL

Про авіакомпанію Ямал

Авіакомпанія Yamal Airlines почала своє існування в 1997 році, спочатку вона і була зареєстрована під сьогоднішньою назвою. І вже з перших днів свого існування перевізник виконував регулярні авіаперельоти. Сьогодні авіакомпанія здійснює перельоти в різні міста Росії, флот авіакомпанії нараховує 36 повітряних суден, серед яких є суду зарубіжних виробників. В наявності компанії є кілька вертольотів МІ-8, вони доставляють пасажирів в муніципальні пункти освіти автономного округу. Обслуговування вертольотів проводиться персоналом авіакомпанії, для цього вони пройшли спеціальну підготовку. Авіакомпанія Ямал, вважається однією з провідних компаній по динаміці розвитку, серед багатьох регіональних компаній.

Новости