Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Чи не Ryanair єдиним: в Лондон за 2000 гривень або повний список лоукостерів України

  1. Air Arabia
  2. AirBaltic
  3. WizzAir
  4. Vueling Airlines
  5. Lot Polish Аirlines
  6. AegeanAir
  7. Flydubai
  8. GermanWings
  9. UP
  10. Pegasus Airlines
  11. Atlasglobal

Незважаючи на те що лоукостер Ryanair відмовився працювати в нашій країні , В Україні все ще є компанії, які готові пустити вас в повітряний простір за земними цінами.

інформатор зібрав список лоукостерів, завдяки яким ви можете заощадити.

Air Arabia

Лоукостер виконує рейси з Києва в Азербайджан, Вірменію, Бангладеш, Боснію і Герцеговину, Грузію, Єгипет, Індію, Йорданію, Ірак, Іран, Казахстан, Кенію, Китай, Кувейт, Ліван, Непал, ОАЕ, Росію, Саудівську Аравію, Туреччину, Шрі Ланку.

За один квиток з Києва до Коломбо (Шрі-Ланка) вам потрібно буде заплатити 274 євро в одну сторону. Переліт Київ - Шарджа або Київ - Дубаї обійдеться в 162 євро, а, наприклад, Київ - Каїр (Єгипет) буде коштувати 338 євро в одну сторону.

Переліт Київ - Шарджа або Київ - Дубаї обійдеться в 162 євро, а, наприклад, Київ - Каїр (Єгипет) буде коштувати 338 євро в одну сторону

AirBaltic

Один із самих бюджетних авіаперевізників Європи. Латвійська компанія хоч і не називає себе лоукостером, але по факту саме така. Виконує рейси з Києва і Одеси. Список країн, в які ви можете долетіти цією авіакомпанією, досить великий.

Наприклад, за $ 170-225 ви можете злітати в Барселону. У певні дні ціна може бути навіть нижче, близько $ 136. Квиток до столиці Великобританії обійдеться в $ 127-203, в Париж - близько $ 169. Також компанія пропонує рейси з «Борисполя» в інші популярні європейські міста. Але врахуйте: летіти будете не безпосередньо, а з пересадкою в Ризі.

WizzAir

WizzAir - старий добрий друг українців. Пропонує маршрути з Києва та Львова в Угорщину, Польщу, Німеччину, Литву, Британію і на Кіпр.

Вартість перельоту Київ - Гамбург, наприклад, обійдеться приблизно в 3 000 гривень. Квиток в Лондон буде коштувати близько 2 000 гривень в одну сторону.

Квиток в Лондон буде коштувати близько 2 000 гривень в одну сторону

Vueling Airlines

Компанія літає з Києва в Італію, Францію, Іспанію, Великобританію, Португалію, Швейцарію, Норвегію і багато інших країн.

Політ з Києва в Лондон обійдеться вам 314 євро, заплативши ще 50 євро зверху вам дозволяти вибрати місце самостійно, а також збільшиться вага багажу.

Lot Polish Аirlines

Лоукости України представляє і Lot Polish Аirlines - одна з найстаріших авіакомпаній Європи. Літати цією авіакомпанією ви можете з Києва, Львова, Одеси і Харкова.

З пересадкою у Варшаві з Києва можна літати в Париж за $ 145, в Лондон за $ 248, а в Лос-Анджелес - за $ 761.

AegeanAir

Грецький лоукостер AegeanAir виконує бюджетні перельоти з Києва до багатьох країн Європи.

Наприклад, з Києва в Лондон квиток обійдеться вам в 390 євро. За цю ціну політ буде з пересадкою в Афінах. А в Париж з Києва можна долетіти за 115 євро в одну сторону.

Flydubai

Побачити східну казку - Об'єднані Арабські Емірати - за 216 євро цілком реально. Авіакомпанія Flydubai надає польоти з Києва та Одеси. Квиток на літак Київ - Дубаї обійдеться вам в 216 євро в один кінець. Купувати квитки потрібно заздалегідь, адже чим ближче до вильоту, тим вище вартість.

Також компанія пропонує прямі рейси в країни Європи і Азії.

GermanWings

Компанія літає з Києва та Львова в Німеччину. Квиток на літак Київ - Мюнхен обійдеться вам в 3 300 гривень в один бік. У вартість квитка входять напої і закуски в літаку.

UP

Ізраїльський перевізник UP вийшов на український ринок в березні 2014 року. Лоукост-авіакомпанія виконує перельоти з Києва до Тель-Авіва за бюджетною ціною від 95 $ до 148 $.

В інші країни з України цією авіакомпанією ви не долетить, зате в Ізраїлі ви можете пересісти на інший літак і відправитися на Кіпр, до Німеччини або Угорщини.

Pegasus Airlines

Турецька компанія Pegasus Airlines пропонує недорогі польоти з Харкова, Львова, Києва та Запоріжжя в різні країни.

Наприклад, переліт Київ - Анталія обійдеться вам всього в 70 $. За додаткову плату ви можете збільшити вагу багажу або вибрати місце самостійно.

Atlasglobal

Компанія організовує перельоти з Харкова, Львова та Запоріжжя до Туреччини і великі міста Європи. Наприклад, переліт з Харкова до Анталії вам обійдеться в 136 $ в одну сторону.

Також з Харкова ви можете полетіти на Кіпр, квиток туди буде коштувати 117 $ в одну сторону.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Грецька авіакомпанія Ellinair відновила перельоти між Дніпром і Салоніком .

Катерина Іщенко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Новости